nahaufnahmesuv-auto-mit-sport-und-modernem-design-autohaendler-final

Verkaufsförderung und Geschäftsausstattung

für Autohäuser und Reifenhandel

Promovarea vanzarilor si shopfitting pentru  comertul cu masini

pentru dealeri auto si dealeri de anvelope


Semnalizare pret si mobilier pentru comertul cu masini


Cu produsele noastre puteți semnaliza preturile automobilelor în mod profesionist. Standurile info pentru showroom-uri va prezinta datele cele mai importante direct langa masini. Gama noastra de produse se intinde de la display-uri simple din plexiglas pana la display-uri stabile din metal.

Afisele cu informatii  pot fi schimbate foarte usor fara a fi nevoie sa va urcati in masina. Recomandăm utilizarea standurilor de expunere pentru semnalizarea profesionala a preturilor.

 
Hauptkatalog 2024

Ihr kompetenter Auftritt

Soluții pentru
prezentarea eficientă a produselor

Rasfoieste aici »

Digital signage in comertul cu masini

Display-urile pentru vizualizarea la punctul de vânzare vă diferențiază produsele de celelalte într-un mod special. De la monitoare touchscreen și suporturi pentru monitoare până la standuri info video și puncte de informare; promovarea electronică modernă a vânzărilor și-a găsit locul în magazine! Aici puteți obține soluții de afișaj digital de la experți.

Doriți să atrageți atenția asupra promoțiilor speciale sau să vă prezentați magazinul într-un mod atrăgător? Aici veți găsi o gamă selectată pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră.

Exemplu de display personalizat: displayMercedes pentru vizualizarea logo-ului LED iluminat

Suntem partenerul dumneavoastra de încredere pentru promovarea vânzărilor și echipamente de afaceri în comerțul auto. În calitate de producător, putem, de asemenea, să personalizăm multe dintre produsele noastre în funcție de nevoile dumneavoastră și să producem display-uri individuale. vezi display-uri personalizate»
superstar-award-mercedes-03
superstar-award-mercedes-02
superstar-award-mercedes-01

Semnalizare electronica a preturilor 

Semnalizarea modernă a prețurilor oferă reprezentanților auto numeroase avantaje. Controlul centralizat al prețurilor permite implementarea rapidă a modificărilor de preț în câteva secunde. Trecerea la etichetarea digitală a prețurilor facilitează munca și economisește costuri.

Cele mai bine vandute produse pentru magazinele de masini

Mașinile parcate în exterior sunt etichetate din interior. Buzunarele noastre adezive se aplică din interior pe geamul lateral sau pe parbriz prin frecare. Avantajul buzunarului adeziv este că poate fi îndepărtat fără a lăsa reziduuri. Acest lucru vă permite să poziționați suportul de pret în mod flexibil și vă scutește de curățarea reziduurilor.

Cu etichetele de preț digitale de la troniTAG, puteți eticheta mașinile într-un mod profesionist și orientat spre viitor. Mențineți prețurile și datele despre produse în mod centralizat și aveți întotdeauna o imagine de ansamblu a etichetării actuale a prețurilor pe computerul dvs. Nu mai este necesar să schimbați manual afisele de informații. În plus, păstrați întotdeauna aceleași date în magazinul online și în showroom. De asemenea, puteți utiliza opțiunile publicitare extinse, cum ar fi apelarea unui videoclip al produsului cu smartphone-ul dumneavoastră direct pe eticheta de preț. Avem, de asemenea, o gamă largă de opțiuni de montare care permit etichetarea prețurilor cu etichete electronice de preț aproape oriunde.


 

Display-uri PoS personalizate


Realizăm afișajul dumneavoastră POS personalizat cu un efect de recunoaștere inconfundabil.
descopera acum »
Partenerul tau pentru promovarea vanzarilor

De peste 35 de ani, suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru promovarea vânzărilor la punctul de vânzare - la fața locului pentru dumneavoastră în întreaga lume.

afla mai multe »
Cataloagele noastre online

Solicitați materiale informative gratuite sau răsfoiți unul dintre cataloagele noastre online.

solicita materiale »

alte solutii pentru diferite sectoare

Descoperiti mai multe produse si categorii pentru sectorul dumneavoastra de activitate!
Bildungswesen

Educatie si institutii publice


Einrichtungshäuser

Magazine de mobila


Kosmetikstudio und Friseursalon Ausstattung und Einrichtung

Frizerii


Großraumbüro

alte sectoare


Contacteaza-ne 

 

România

Prin trimiterea intrebarii confirmati Declaratie de protectie a datelor ca ati luat la cunostinta si ati fost de acord.
 
Close menu
Inapoi sus