Standurile de pliante sunt disponibile in diferite materiale si va pun in evidenta pliantele, brosurile si cataloagele la punctul de vanzare.
Inchide
Filter & Sort
68 Articol

Gama larga de standuri de pliante in diferite forme si dimensiuni

Acestea sunt disponibile în varianta rotativă, pliabilă sau cu roti. Sunt disponibile ca suporturi de sine statatoare pentru broșuri, într-o formă originală în zigzag sau, de asemenea, în versiuni cu 6 sau chiar 12 pliante.

Selecția de suporturi pentru broșuri din magazinul nostru online este vastă și versatilă. Aceasta oferă modelul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare. Iată cum puteți găsi modelul potrivit:
  1. Alegeti formatul. Cel mai popular este standul de pliante in format A4
  2. Numărul de compartimente: câte broșuri diferite doriți să prezentati?
  3. Material: plexiglas, aluminiu nobil sau, bineînțeles, lemn
  4. Cu un buget fix: stabiliți intervalul de preț
  5. Alegeti timpul de livrare: aveți nevoie de standul de broșuri imediat? Filtrați în funcție de cel mai scurt termen de livrare. Selecția este disponibilă direct și puteti alege varianta express
Acum ați filtrat selecția perfectă. Pentru utilizarea la targuri si expozitii recomandam standurile de pliante pliabile. Pentru utilizare pe mesele expo folositi standurile de pliante pentru mese.

Recomandarile noastre

 Standul pentru pliante „Size“ este un stand de pliante de sine statator stabil, confectionat in intregime din otel. Display-ul inclinat ofera loc pentru 7 pliante in format A4. 

Tot ca un stand de sine statator dar cu mai putine pliante este varianta display-ului „Rovigo“. Datorită formei sale subțiri și a greutății de numai 3 kg, suportul pentru broșuri poate fi amplasat rapid și ușor. Designul sau secret se potrivește perfect în orice mediu. Fabricat din metal acoperit cu pulbere, acest suport pentru broșuri oferă o adâncime de umplere de 100 mm pentru broșuri în format DIN A4 portrait.

Sau optati pentru cadrul de baza al standului „FT” . Pliantele pot fi inserate pe acesta pe una sau pe ambele părți. Aici pot fi stocate până la 10 broșuri A4 diferite. Compartimentele pentru broșuri sunt disponibile fie într-un aspect complet din oțel, fie într-un aspect din plexiglas elegant.

Cu display-urile noastre scoateti in evidenta mesajul publicitar

Standurile foarte robuste pentru broșuri vă permit să vă prezentați broșurile, pliantele și cataloagele într-un mod atractiv și profesional. În plus, acestea promovează în mod decisiv apropierea de clienți. 

Acestea vă permit să vă poziționați materialele publicitare și să le prezentați la îndemână, cu vizibilitate perfecta. 

La cerere, vă putem imprima standurile pentru broșuri în mod individual. Posibilitățile sunt multiple. În atelierul nostru tipografic tipărim în funcție de ideile dumneavoastră. Cu logo-ul sau sloganul firmei dumneavoastră, atât în cantități mici, cât și în comenzi mari.

Aplicatii versatile ale standurilor pentru brosuri

Standurile pentru broșuri au devenit indispensabile în lumea afacerilor de astăzi. Ele nu sunt doar o modalitate practică de a prezenta în mod clar broșurile și pliantele, ci și un instrument publicitar eficient.

Una dintre cele mai evidente utilizări este prezentarea de materiale informative în magazine și companii. Fie că este vorba de broșuri de produse, cataloage sau pliante, un stand de broșuri permite clienților să afle rapid și ușor despre produsele sau serviciile oferite. Prin aranjarea clară a broșurilor, clienții pot căuta informații specifice și pot obține astfel o imagine de ansamblu.

Cu toate acestea, standurile pentru broșuri nu sunt utile doar în comerțul cu amănuntul, ci sunt utilizate și în alte sectoare de activitate. De exemplu, acestea sunt utilizate pe scară largă în cabinetele medicale și în spitale pentru a informa pacienții cu privire la diferite opțiuni de tratament sau sfaturi de sănătate. Standurile pentru broșuri sunt, de asemenea, utilizate în hoteluri și centre de informare turistică pentru a oferi oaspeților informații despre obiectivele turistice, evenimentele și excursiile din zonă.

Un alt domeniu de utilizare a standurilor pentru broșuri este cel al târgurilor și expozițiilor. Aici nu sunt folosite doar pentru a oferi informații celor interesați, ci și ca element de atracție pentru a atrage atenția vizitatorilor asupra standului. Prezentarea atractivă a pliantelor și broșurilor poate atrage atenția potențialilor clienți și poate crește interesul pentru produsele sau serviciile expuse.

Sectoare de activitate

Banken und Versicherungen

Banci si asigurari


reception

Institutii publice


Ausstattung einer Apotheke mit Hygiene- und Schutztartikeln

Farmacii


Branchenbanner_Bäckerei

Brutarii


veranstaltungen

Evenimente


Lebensmittel_Einzelhandel

Supermarketuri


Standul pentru pliante ca mijloc eficient de publicitate

Standurile pentru broșuri sunt un instrument publicitar eficient care ajută companiile să își promoveze cu succes produsele și serviciile. Acestea oferă o modalitate practică și atractivă de a transmite informații potențialilor clienți.

Un mare avantaj al standurilor pentru broșuri este flexibilitatea acestora. Acestea pot fi realizate în diferite dimensiuni și forme pentru a se potrivi nevoilor individuale. Acest lucru înseamnă că pot fi utilizate atât în magazinele mici, cât și la târguri sau evenimente de mari dimensiuni.

Un alt avantaj este vizibilitatea lor ridicată. Datorită poziției lor verticale și a designului adesea colorat, standurile pentru broșuri atrag imediat atenția. Astfel, potențialii clienți sunt încurajați să se oprească și să se uite mai atent la informațiile furnizate.

Standurile pentru broșuri oferă o modalitate practică de prezentare a broșurilor, pliantelor sau cataloagelor. Prin aranjarea clară a materialelor, clienții le pot accesa cu ușurință și pot obține o imagine de ansamblu a ceea ce este oferit. Astfel, crește probabilitatea ca aceștia să se decidă să cumpere un produs sau să utilizeze un serviciu.

Un alt avantaj al standurilor pentru broșuri este rentabilitatea acestora. În comparație cu alte mijloace de publicitate, cum ar fi afișele sau anunțurile din presa scrisă, acestea sunt adesea mai puțin costisitoare. În plus, acestea pot fi folosite din nou și din nou, ceea ce economisește costuri pe termen lung.

In plus, standurile pentru broșuri permit o abordare orientată către grupul țintă. Companiile își pot plasa broșurile și pliantele în mod special în zonele în care potențialii clienți își petrec timpul. Astfel, crește probabilitatea ca informațiile să fie observate de grupul țintă potrivit.

Diferite modele de standuri pentru pliante

Standurile pentru broșuri sunt un instrument indispensabil pentru prezentarea clară și atractivă a broșurilor, pliantelor și a altor materiale publicitare. Există diferite tipuri care pot fi utilizate în funcție de nevoi și cerințe.

Suporturi pentru pliante cu expunere pe masa: acest tip este deosebit de potrivit pentru utilizarea pe mese sau pe tejghele. Acestea sunt compacte, economisesc spațiu și totuși oferă suficient spațiu pentru un număr mare de broșuri. Suporturile de masă pentru broșuri sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele și pot fi asamblate și dezasamblate cu ușurință.

Standuri de pliante de sine statatoare: aceste suporturi de broșuri sunt așezate în poziție verticală pe podea și oferă o capacitate mai mare decât suporturile de broșuri de masă. Sunt potrivite pentru a fi utilizate în zonele de intrare, la târguri comerciale sau în sălile de vânzări. Standurile de broșuri de podea sunt disponibile în diferite înălțimi și lățimi și pot fi echipate și cu caracteristici suplimentare, cum ar fi un suport pentru cărți de vizită sau o ramă pentru postere.

Suporturi pliante pentru expunere pe perete: după cum sugerează și numele, aceste suporturi pentru broșuri se montează pe perete. Acestea reprezintă o soluție de economisire a spațiului și sunt deosebit de potrivite pentru utilizarea în spații restrânse sau în locuri în care spațiul pe podea este limitat. Suporturile de broșuri montate pe perete sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele și pot fi echipate cu unul sau mai multe niveluri, după cum este necesar

Suporturi de pliante rotative: acest tip de stand de broșuri oferă o vedere la 360 de grade a broșurilor și permite privitorilor să răsfoiască cu ușurință oferta. Rafturile rotative pentru broșuri sunt ideale pentru utilizarea în magazinele în care clienții pot răsfoi independent, cum ar fi librăriile sau agențiile de turism. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele și pot fi, de asemenea, echipate cu o combinație de compartimente diferite pentru diferite formate.

Standuri de pliante pliabile: aceste suporturi pentru broșuri sunt pliabile și, prin urmare, deosebit de practice pentru transport și depozitare. Sunt ușoare și ușor de asamblat, dar oferă suficient spațiu pentru un număr mare de broșuri. Sunt ideale pentru a fi utilizate la târguri comerciale sau la alte evenimente în care este necesară mobilitatea.

Design atractiv

Standurile pentru broșuri sunt un element indispensabil în industria publicitară. Acestea sunt utilizate pentru a prezenta broșuri, pliante și fluturași în mod clar și atractiv. Un design atractiv al standurilor pentru broșuri este, prin urmare, de mare importanță pentru a atrage atenția clienților și a-i încuraja să ia și să citească materialele publicitare.

Un aspect important al designului este amplasarea. Standurile ar trebui amplasate în locuri bine frecventate, pe unde trec mulți clienți potențiali. Acestea pot fi, de exemplu, zonele de intrare în supermarketuri, centre comerciale sau târguri comerciale. Amplasarea corectă crește vizibilitatea și, prin urmare, și probabilitatea ca clienții să ia cunoștință de materialele publicitare.

Pe lângă amplasare, aspectul standurilor de broșuri are, de asemenea, o mare importanță. Standurile trebuie să se integreze armonios în imaginea generală a mediului și să transmită o impresie profesională. În acest caz, este recomandabil să se acorde atenție materialelor de înaltă calitate și unui design cromatic atrăgător.

O idee bună, de exemplu, este de a încorpora culorile propriului logo sau ale designului corporativ în designul standurilor pentru broșuri. Acest lucru asigură o valoare de recunoaștere ridicată și consolidează mesajul mărcii.

În plus, aranjarea materialelor publicitare este esențială. Broșurile trebuie să fie clar ordonate și ușor de citit. O structură clară în funcție de subiecte sau categorii de produse facilitează orientarea clienților și găsirea informațiilor dorite.

În plus, trebuie avut grijă ca broșurile să fie reaprovizionate în mod regulat pentru a evita compartimentele goale. Un raft de broșuri ordonat și bine aprovizionat are un aspect primitor și le dă clienților impresia că firma are grijă de materialele sale publicitare
Close menu
Inapoi sus