Standurile pentru pliante sunt perfecte pentru prezentarea aspectuoasa a pliantelor si brosurilor in format A4 la punctul de vanzare.
Inchide
Filter & Sort
9 Articol

Vizibilitate mare pentru materialele tale

Presa scrisă se pierde cu ușurință în mulțime. În același timp, acestea ar trebui să fie prezentate într-un mod atrăgător pentru a atrage atenția trecătorilor. 

Un raft de broșuri adecvat va oferi pliantelor dumneavoastră atenția cuvenită. Aici se pot pozitiona, de asemenea, mai multe exemplare unul lângă altul și unul sub celălalt. Rafturile individuale oferă suficient spațiu pentru a plasa mai multe copii ale diferitelor broșuri. În plus, rafturile sunt înclinate la unghiul optim de citire.

Unghiul de vizualizare ideal oferă clienților o imagine bună imediată a diferitelor coperti ale presei de imprimare. Coperțile vorbesc de la sine și pot adânci și mai mult interesul pentru anumite subiecte sau produse. Înălțimile diferite ale rafturilor broșurilor oferă posibilitatea unei expoziții la vedere sau la înălțimea de prindere.

Utilizați înălțimile diferite ale raftului, precum și circumferința rafturilor pentru a vă pune broșurile perfect în scenă. Puteți sorta broșurile publicitare în funcție de subiect, grup țintă sau culoare.

Descoperiți efectul promoțional al unui raft de broșuri la punctul de vânzare. 

Standuri pentru pliante de la VKF Renzel:

✓ de nelipsit de la PoS
✓ poate fi utilizat aproape oriunde
✓ prezentati:
    cataloage
    pliante
    flyere
    brosuri
✓ de diferite dimensiuni
✓ numar variabil de compartimente
✓ cu print individual
✓ se pot customiza la cerere

Expuneti brosuri in format A4 cu standurile noastre de pliante

Formatul cel mai utilizat pentru crearea de broșuri, cataloage sau fișe informative este formatul A4. Asadar, vei gasi aici diverse articole pe care le puteti personaliza in format A4. Rafturile oferă spațiu pentru a alinia mai multe exemplare ale unui catalog unul după altul.

Atunci când alegeți o coloană de brosuri pentru PoS-ul dvs., puteți alege între diferite dimensiuni și materiale. Opteaza pentru un model din metal sau elemente suplimentare de plexiglas. Câte broșuri ați dori să prezentați una lângă alta?

Rafturile brosurilor ofera spatiu pentru a prezenta pana la 16 pliante diferite in acelasi timp. Această prezentare are loc parțial unul lângă celălalt, precum și la diferite niveluri. Furnizăm modele cu până la cinci rafturi individuale.

Aveți posibilitatea de a alege modul în care doriți să vă prezentați gama de produse și compania dumneavoastra. Doriți să prezentați broșurile mai compact la o înălțime sau la diferite niveluri? Câte broșuri ați dori să prezentați una lângă alta? Datorită plasării inteligente a broșurilor pe raft, atenția clienților și a vizitatorilor poate fi controlată condiționat.
 

Domenii de aplicare a display-urior pentru pliante

Cu un raft de broșuri nu sunteți numai bine echipat în comerțul staționar, ci și la târguri comerciale. Oferiți vizitatorilor târgurilor comerciale o perspectivă cuprinzătoare asupra gamei de servicii a companiei dumneavoastra, cu broșuri atrăgătoare. Oferiți clienților din magazin cele mai noi oferte și tendințe prin utilizarea de broșuri și cataloage.

Indiferent în ce domeniu de aplicare, cu un stand de broșură adecvat, presa scrisă este întotdeauna bine prezentată. 

Aspectul simplu atrăgător al rafturilor de broșuri atrage atenția asupra pliantelor și companiei dumneavoastră de departe. Potențialii cumpărători sunt tentați să arunce o privire mai atentă asupra presei tipărite și a serviciilor dumneavoastra. În acest fel, un raft de broșuri de înaltă calitate contribuie la promovarea vânzărilor.

Efectul de atragere a atentiei a standurilor noastre are efect benefic in diverse industrii si locatii. Cataloagele de produse, broșurile de călătorie, pliantele sau fișele informative pot fi stocate pe rafturi. Echipat cu rotile pivotante de înaltă calitate, standul este întotdeauna acolo unde aveți nevoie.

Diferitele tipuri de display-uri pot fi utilizate atât staționare, cât și mobile. Efectul de promovare a vânzărilor al unui stand de broșuri de sine statator poate fi aplicat în multe industrii și domenii. Așezați broșura de acum înainte într-un mod atrăgător pe rafturile display-ului.

 

Descoperiti standul potrivit pentru PoS

Nu doriti să optati pentru câteva broșuri, dar doriti sa va expuneti întreaga gamă de servicii? Cu un stand pentru pliante, nu trebuie să vă limitați la doar câteva exemplare atunci când prezentați o broșură. Afișați o cantitate mare de diferite pliante in format A4 cu diferite rafturi.

Beneficiați de afișajul atractiv la un unghi optim de vizualizare. Rafturile simple pun clar broșurile în prim-plan și pot fi găsite și în fiecare interior. Acesta poate fi utilizat pe termen lung ca parte a magazinului sau a echipamentului de târg comercial.

Un header suplimentar vă oferă posibilitatea de a obține un efect aditional de branding. Plasați logo-ul, mesajul sau sloganul pe header. Astfel, toate display-urile pot fi personalizate cu mesajul dorit.
 
Close menu
Inapoi sus