Aici, la VKF Renzel, avem o gama larga de suporturi pentru pliante si brosuri.

Suporturile pentru brosuri din acrilic cuprind toate tipurile de utilizare, cum ar fi suporturi pentru brosuri de masa si de birou, dispensere cu expunere pe perete sau de sine statatoare. Acest tip de produs se foloseste peste tot cum ar fi in retail, targuri, expozitii, receptii si sali de asteptare.

Folositi gama noastra de produse pentru a prezenta brosuri, pliante si flyere. Oferim o varietate de suporturi de brosuri si dispensere. Oferim toate dimensiunile standard, precum si ambele formate, portrait si landscape. De asemenea, oferim o gama larga de suporturi pentru pliante din acrilic.

  1. 1 DE LA 6
  1. 1 DE LA 6
Aici, la VKF Renzel, avem o gama larga de supoturi pentru pliante si brosuri. Suporturile pentru brosuri din acrilic cuprind toate tipurile de utilizare, cum ar fi suporturi pentru brosuri de masa si de birou, dispensere cu expunere pe perete sau de sine statatoare. Acest tip de produs se foloseste peste tot cum ar fi in retail, targuri, expozitii, receptii si sali de asteptare. Folositi gama noastra de produse pentru a prezenta brosuri, pliante si flyere. Oferim o varietate de suporturi de brosuri si dispensere. Oferim toate dimensiunile standard, precum si ambele formate, portrait si landscape. De asemenea, oferim o gama larga de suporturi pentru pliante din acrilic.
Close menu

View products

Contact

Telefon


Iuliana Gurita
+49 2874910374

WhatsApp


Trimite mesaj pe:
+40 764 888 778

warning

VKF Renzel România
Inapoi sus