BCDE1D0E261A59675F23AE1B6C022F81

Expertiza câștigată prin experiența în promovarea vanzarilor

VKF Renzel GmbH are peste 30 de ani experiența în întreaga industrie de sales promotion. Poziția sa în ceea ce privește misiunea promoveaza fiabilitatea și continuitatea, inovatia, creativitatea și flexiblitatea, astfel încât să fie în măsura sa rezolve orice probleme legate de comertul sau.
 

Suprafața de operare a grupului măsoară peste 100 km². Grupul de firme VKF își desfășoară activitățile de promovare a vânzărilor la scară mondială cu o echipă de 885 de angajați, generand o cifră de afaceri anuală de aprox. 110 de milioane de euro.

 

Prezență și expertiză în formă de catalog, atât la târguri, cât și online


Catalogul "Consilierul dvs. de creație creativ" este publicat anual în 17 țări; sunt publicate și diferite cataloage speciale; în fiecare an sunt vizitate aproximativ 50 de târguri; în timp ce aproximativ 30 de domenii web diferite sunt menținute. Pentru o consultanță individuală, personală și pentru dezvoltarea produselor, suntem mereu bucuroși să ajutăm clienții noștri cu peste 100 de reprezentanți de vânzări destinați serviciilor de interior și exterior atât acasă cât și în străinătate, prin telefon, sau pe site.

 

Locatii

VKF Renzel detine o companie de tip holding care include fabrici de producție, filiale și parteneri, extinzandu-se din USA pana în China.
Close menu
Inapoi sus