Panouri perforate


Panourile perforate se pot dota cu carlige perforate sau alte accesorii de prindere si sustinere pentru prezentarea optima a produselor dumneavoastra.
Inchide
Filter & Sort
65 Articol

Prezentare optima cu panouri perforate de calitate

Pereții perforați joacă un rol important în domeniul accesoriilor pentru magazine. Cu ajutorul unei table perforate, bunurile sunt prezentate în spatiile de vânzări simplu și clar. Panourile noastre perforate din metal de înaltă calitate sunt disponibili în multe dimensiuni și forme diferite. Le puteți achiziționa ca standuri de sine statatoare cu roți, ca un mic display sau pentru montarea pe perete.
 
Datorită utilizării cârligelor speciale pentru panouri perforate și a altor accesorii, este posibil să le atașați o mare varietate de produse. Cu cârligele noastre adezive  "Stockaid" puteți, de exemplu, agata produsele pe panourile perforate. Modificări ale sortimentului sau adăugarea de articole noi sunt, de asemenea, posibile cu un perete perforat fără probleme.
 

Lumea versatila a display-urilor pentru panouri si sisteme perforate

Display-ul pentru panou perforat „Easy”  este un model simplu din metal care poate fi utilizat pe ambele parti. Atât pereții din față, cât și cei din spate pot fi astfel utilizați în depozit, în magazin sau ca suporturi pentru scule. Acest perete perforat oferă exact baza potrivită pentru a poziționa cantitatea dorită de cârlige simple sau carlige duble. 

Ideal pentru pereti lungi si spatii mari de vanzare este  Sistemul de panou perforat „EDEN”. Cu o inaltime de aproape 2 metri, acesta ofera spatiu destul pentru un numar mare de carlige si o gama larga de produse.
 
Programul versatil din magazinul nostru online este completat de diverse elemente pentru display-urile noastre perforate, cum ar fi, de exemplu, Display-ul de sine statator ''Multi ''. 

Panouri perforate, carlige pentru panouri perforate si numeroase accesorii

Alege modelul care raspunde cel mai mult cerintelor dumnevoastra. Fie că este vorba de un afișaj transparent de tejghea, de un display de sine statator cu pereți perforați sau de un afișaj de perete perforat rotativ și mobil.  Veți găsi cu siguranță ceea ce căutați în magazinul nostru online, unde veți găsi, de asemenea, cârlige de perete perforate potrivite și alte accesorii practice pentru a vă crea propriul panou perforat customizat.
 
Close menu
Inapoi sus