Vitrine/Vitrine din sticla

O vitrina este o oportunitate perfecta de a va prezenta produsele in mod profesional si diferit.

Plasati-va produsele in centrul atentiei, cu sau fara iluminare, in vitrine de sticla sau frigorifice. Gasiti la noi nenumarate modele si variante.
Inchide
Filter & Sort
90 Articol

Echipati-va perfect magazinul cu aceste vitrine de prezentare 

Vitrinele sunt disponibile pentru a fi suspendate sau ca vitrine decorative de sine statatoare, realizate în întregime din sticlă: vitrinele de prezentare sunt adesea spatiul potrivit pentru a pune în valoare produsele. Bineînțeles, domeniul de aplicare poate varia foarte mult: vitrina suspendată, de exemplu, servește ca furnizor de informații în fața unei primării sau a unei clădiri publice, iar restaurantele folosesc adesea vitrinele clasice pentru prezentarea generală a meniului. Pe de altă parte, vitrinele de sticlă de sine statatoare sunt adesea folosite în muzee, bănci, magazine de bijuterii sau alte puncte de vânzare. Există o gamă largă de aplicații pentru vitrinele din sticlă, atât în interior, cât și în aer liber. Pe lângă o gamă largă de vitrine din sticlă, în oferta noastră online veți găsi și diverse vitrine speciale, cum ar fi vitrine de tejghea, vitrine frigorifice sau vitrine rotunde și ovale.

Gama versatila din sticla- vitrine moderne in diferite variante
 
Cu ani de experienta in spate, știm exact că vitrinele trebuie să îndeplinească cerințe deosebit de ridicate. De aceea, vă oferim vitrine de prezentare care impresionează nu numai prin funcționalitate și design, ci și prin calitate.

Dacă sunteți în căutarea unei vitrine de perete, atunci vitrina "FSK" ar putea fi modelul potrivit pentru dumneavoastra.: cu o adâncime de numai 30 mm, această vitrină super-plană pentru interior este ideală pentru prezentarea de anunțuri și fișe informative sau pentru anunțuri generale etc.

Sau poate că sunteți în căutarea unei vitrine decorative din sticlă? Atunci vitrina de sticlă "Juno" ar putea fi un model bun pentru zona dumneavoastră de vânzări sau de expoziție. Această vitrină complet din sticlă cu bază colorată este suprafața perfectă de prezentare pentru produse și informații.

Sau puteți opta acum pentru vitrina de podea "Square", care impresionează nu numai prin forma sa, ci și prin funcția sa practică: pe lângă cele patru picioare reglabile în înălțime, iluminarea rafturilor cu LED-uri oferă efecte luminoase frumoase. În acest fel, diferitele vitrine decorative de prezentare contribuie la crearea unei ambianțe deosebit de elegante.

 

Vitrine de prezentare pentru orice domeniu de aplicare


Aici, în magazinul nostru online, veți găsi o gama versatilă de vitrine și dulapuri de prezentare în diferite modele și versiuni. Aflați mai multe despre diferitele noastre modele de vitrine, vitrine de perete și suspendate, vitrine din sticlă, vitrine suspendate, vitrine cu profil, vitrine frigorifice, vitrine de tejghea sau despre diverse vitrine de tip bricolaj pe care le puteți extinde individual. 
Close menu
Inapoi sus