Printre modalitatile noastre de fixare a etichetelor de pret (ESL) veti gasi cu siguranta variante potrivite pentru etichetele dumneavoastra.  Dispozitivele de fixare și suporturile nu sunt potrivite doar pentru diverse utilizari, ci și pentru diferiți producători. Descoperiți soluții pentru rafturipereți perforațitavane sau cutii.

Citeste mai departe >>
 

Inchide
Filter & Sort
118 Articol


In categoria noastra Fixări pentru ESL găsiți modalitățile potrivite de fixare a etichetelor electronice. Dispozitivele de fixare și suporturile nu sunt potrivite doar pentru diverse aplicații, ci și pentru diferiți producători. Descoperiți soluții pentru rafturi, pereți perforați, podele, tavane sau cutii.

 

cerere de oferta »

Diverși producători renumiți s-au impus pe piața etichetelor electronice de preț. Acestea vă oferă etichete de ultimă generație pentru etichetarea digitală a prețurilor. Etichetele electronice de raft (ESL) permit un control uniform și centralizat al prețurilor în doar câteva secunde.

Vă garantăm o trecere ușoară de la etichetarea analogică la etichetarea electronică a prețurilor, cu ajutorul unor accesorii care se potrivesc cu precizie. În acest fel, eticheta de preț poate fi plasată în imediata vecinătate a produsului sau direct pe produs.

 

Producem fixari ESL pentru aceștia și pentru alți producători de etichete electronice de preț:


 
tronitag_1907_de

troniTAG


Befestigung für die ESL Labels von Fremdhersteller

Pricer


ESL Befestigung für elektronische Preisschilder eines Fremdherstellers

Displaydata


Befestigung für digitale Preisschilder am Teeregal

Hanshow


Digitale Preisschilder mit Regalbefestigung

SES-Imagotag


anwendungsbeispiel-aufhaengehaken

Altele »


Fixarea potrivită pentru fiecare etichetă de preț

Pentru a atașa eticheta de preț în imediata apropiere a produsului, oferim fitinguri ESL pentru fiecare aplicație. Folosiți clemele și cârligele noastre pentru a fixa eticheta pe suportul produsului respectiv. Sau plasați eticheta electronică de raft direct în câmpul vizual al clientului.
 

Descoperiți acum sistemul de fixare potrivit pentru sistemul dumneavoastra de rafturi, accesoriile magazinului sau afacerea dumneavoastra:


 
Befestigung für digitale Preisschilder am Regal

Etichete de preț pentru rafturi


Kistenklemme für digitale Preisschilder

Cutii, cârlige și alte fixări


ESL Fittings für Lochwandhaken an der Lochwand

Adaptoare pentru cârlige pentru panouri perforate


Digitale Preisschilder an der Deckenschiene befestigt

Tavane și profile pentru postere


Elektrisches Preisschild am Thekenaufsteller befestigt

Display-uri pentru mese și tejghele


Bodendisplay für ESL Labels und elektronische Preisschilder

Display-uri cu expunere pe podea


Fixări customizate pentru etichetele dumneavoastră de preț


Domeniul dumneavoastră de aplicare are cerințe speciale pentru o montare ESL? Doriți să atașați eticheta electronica de preț direct la un produs special? Datorită multor ani de experiență și a producției proprii, vă putem oferi fixari ESL adaptate individual la activitatea dumneavoastră.
 

Găsim soluții impreună

Dezvoltarea de prototipuri și producția de serie

Elemente de fixare pentru fiecare aplicație

Know-how extins în domeniul ESL

Datorită cunoștințelor și experienței noastre, suntem alături de dumneavoastră de la planificare până la implementare. Împreună vom găsi montajul optim pentru etichetarea digitală a prețurilor. Lăsați-ne să vă inspirăm cu opțiunile noastre de fabricație și finisare.

Fixari ESL direct de la producător

Ați descoperit fixarile potrivite pentru etichetele dumneavoastră de preț și pentru domeniul dumneavoastră de aplicare? Vă vom sfătui cu plăcere în căutarea unei fixari potrivite pentru etichetele dumneavoastra electronice. Cu mulți ani de experiență și o gamă largă de opțiuni de producție, suntem partenerul potrivit pentru fixarea etichetelor electronice de raft. Contactați-ne acum și veți primi în curând soluții de fixare personalizate.
 

cerere de oferta »
Close menu
Inapoi sus