Coșurile de cumpărături fac parte din orice supermarket, hypermarket sau magazin de bricolaj. Cumpărăturile sunt pur și simplu mai ușoare cu un ajutor practic pentru cumpărături. La urma urmei, clienții doresc să își transporte produsele ușor și confortabil. Descoperiți acum coșul de cumpărături potrivit pentru compania dumneavoastră.

Inchide
Filter & Sort
28 Articol

Influențarea constienta comportamentului de cumpărare al clienților

Cu ajutorul coșurilor de cumpărături, puteți optimiza procesele din cadrul companiei dumneavoastră și puteți influența comportamentul de cumpărare. Acestea fac parte din echipamentul de bază al fiecărui magazin și însoțesc clientul în deciziile sale de cumpărare. Coșul potrivit poate contribui la o ședere plăcută a clientului. Acest lucru influențează, de asemenea, durata șederii.

Cu cât clientul se plimbă mai mult timp pe coridoarele magazinului, cu atât mai mare este probabilitatea ca acesta să cumpere mai mult. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie îndeplinite anumite condiții. În primul rând, clientul nu trebuie să fie stresat , de aceea achizițiile sale trebuie să fie bine depozitate.

Clientul ar trebui să aibă mâinile libere și astfel să se poată concentra pe deplin asupra sortimentului de produse. Un coș de cumpărături cu un volum adecvat oferă suficient spațiu pentru a depozita confortabil cumpărăturile. Un coș cu roți oferă un confort suplimentar în timpul turului de cumpărături.

Coșul de cumparaturi vă însoțește clienții din momentul în care intră în magazin și până când plătesc la casa de marcat. Coșurile pot fi puse cu ușurință la dispoziție de către personalul de la intrare. După ce clienții au plătit, coșurile de cumpărături, cu greutatea lor redusă, pot fi plasate din nou la intrare în mod convenabil.

Pentru dumneavoastră, ca antreprenor, este cu siguranță importanta depozitarea cosurilor într-un mod care să economisească spațiu. Imprimarea logo-ului pe coșuri consolidează imaginea companiei dumneavoastra în mintea clienților și a vizitatorilor.
 

Print la alegere

Stivuibil pentru economie de spatiu

Imbunatatirea experientei de cumparare

Gasirea cosului de cumparaturi potrivit

Fiecare client are nevoi diferite, fiecare sector de piață este diferit. Prin urmare, este important să găsiți coșul ideal pentru sectorul dumneavoastra de activitate.  Puteți alege dintr-o gamă largă de articole diferite. Alegeți din diferite materiale, culori și forme.

Sunteți în căutarea unui coș clasic cu mâner? Ce capacitate ar trebui să aibă coșul? Doriți un articol cu imprimare? Fie că doriți un coș cu mânere, cu roți sau cu o formă durabilă, suntem siguri că avem coșul potrivit pentru dumneavoastra.

Din ce material ar trebui să fie făcut coșul tău? Puteți gasi modele din aluminiu, sârmă sau plastic în magazinul nostru online. În plus, coșurile din răchită sunt foarte populare. Materialul natural este deosebit de apreciat de unele grupuri țintă.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că articolele individuale nu sunt stivuibile. Pe de altă parte, coșurile clasice de cumpărături din plastic sau metal pot fi stivuite pentru economie de spatiu.

Coșurile din plastic au, de asemenea, o greutate deosebit de ușoară și plăcută. Coșurile din sârmă sunt mai stabile în comparație și permit, de asemenea, cumpărături fără griji. Datorită mânerului practic de împingere, acestea pot fi depozitate în căruciorul de stivuire a coșurilor pentru a economisi spațiu.

O alternativă sustenabilă la coșurile din plastic sunt coșurile noastre fabricate din material reciclat. Acestea sunt fabricate din PP 100% reciclat și sunt disponibile în diferite culori. Deșeurile din sacul galben și din coșul galben sunt folosite pentru a crea un coș de cumpărături complet funcțional. Producția fără utilizarea petrolului economisește resurse.

Coșul ecologic poate fi, la rândul său, reciclat, închizând astfel ciclul materialelor reciclabile. Coșul nostru de cumpărături ecologic poate fi, de asemenea, imprimat la cerere. 

Cosuri de cumparaturi cu logo-ul firmei printat

La fel ca majoritatea produselor noastre, coșurile noastre de cumpărături pot fi, bineînțeles, personalizate. Pentru modelul pe care îl alegeți, puteți decide între diverse culori și coșuri predefinite.

Coșurile noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și pot fi imprimate cu motivul dorit de dumneavoastră.

Personalizăm coșurile de cumpărături cu numele sau logo-ul companiei dvs.

Coșurile noastre oferă zone de diferite dimensiuni pentru imprimare. Alegeți o imprimare atractivă pe părțile laterale și/sau pe partea din față și din spate. Cu mulți ani de experiență în domeniul imprimării și promovării vânzărilor, suntem partenerul dumneavoastră potrivit.

Prin plasarea logo-ului dumneavoastra pe coșul de cumpărături, puteți extinde gradul de cunoaștere al companiei dumneavoastra. Cu ajutorul printului, aveți posibilitatea de a consolida imaginea companiei dumneavoastra în mintea clienților. Prin experiența pozitivă de cumpărături la care contribuie coșul de cumpărături, veți fi reținut în mod pozitiv de către clienții dumneavoastră.
 

CoȘuri cu roți: coșul de cumpărături mobil

Coșurile de cumpărături cu roți oferă o mobilitate ridicată și sunt un companion plăcut la cumpărături. Coșurile sunt ușor de tras în spatele dumneavoastră. Chiar și complet încărcate și cu o greutate mare, coșurile cu roti sunt în continuare plăcute de utilizat. În plus, acestea sunt disponibile cu diferite capacități în magazinul online.

Datorită mobilității ridicate, a depozitării cu economie de spațiu și a capacității mari, coșurile cu role sunt potrivite pentru diverse sectoare de activitate. În interiorul coșurilor de cumpărături rulante, există spațiu pentru produse mari și mici de diferite tipuri. Coșurile ușoare din plastic sunt disponibile în diverse culori și pot fi opțional imprimate.

Coșurile cu role pot fi utilizate fie cu un mâner de transport, fie cu o bară pentru tragere. Cele patru roți din partea de jos a coșului sunt flexibile și manevrabile. Un coș de cumpărături practic, versatil și mobil pentru o experiență de cumpărături adecvată.
 

Amenajarea supermarketurilor

Coșurile de cumpărături oferă multe avantaje diferite. Acestea sunt stivuibile și permit astfel o depozitare deosebit de economisitoare de spațiu, de exemplu în practicul cărucior de stivuire a coșurilor. Există, de asemenea, un avantaj enorm de confort pentru client. Iar dumneavoastră aveți posibilitatea de a îmbunătăți experiența de cumpărare a clientului.

Oferiți clienților dumneavoastra. o atmosferă plăcută și cele mai bune echipamente posibile. Puteți câștiga puncte în fața angajaților și a clienților dacă oferiți mobilier și echipamente de înaltă calitate în unitatea dumneavoastră. Le oferiți angajaților mai mult confort în activitatea lor zilnică, iar clienților o senzație plăcută la cumpărături.

Imprimarea logo-ului pe coșuri face posibilă oferirea un efect de branding gratuit pentru clienți și trecători. Oferiți clienților dumneavoastra. un coș de cumpărături robust, de înaltă calitate, precum și confortabil.

Descoperiți efectul pozitiv pe care un coș selectat îl poate avea asupra experienței de cumpărături. Creați o atmosferă de cumpărături plăcută pentru clienți și invitați-i să rămână mai mult timp în magazinul dumneavoastra. Asigurați-vă o impresie pozitivă la fiecare achiziție. În acest fel, puteți consolida loialitatea clienților existenți și puteți transforma clienții noi în clienți obișnuiți.
 
Close menu
Inapoi sus