Selectați acum materialul dorit pentru panoul dvs. de perete și dați un aspect îngrijit spațiilor dvs. de afaceri. Panourile noastre de perete de înaltă calitate pot fi folosite ca panouri de informare, panouri de orientare sau panouri de ușă și oferă posibilitatea de a folosi diferite inserții. Acest lucru le face extrem de flexibile la utilizare.
Inchide
Filter & Sort
23 Articol

O orientare mai buna cu ajutorul panourilor de perete


O semnalizare eficientă este de mare importanță în toate locatiile. Aceasta previne solicitările de informații, timpii de așteptare și neînțelegerile. Cu doar câteva panouri de perete, puteți oferi o bună orientare pentru vizitatorii dvs. și, astfel, puteți economisi timpul pe care personalul dvs. ar trebui să îl petreacă pentru indicații sau reclamații.

Poate fi frustrant pentru un oaspete, un client sau un pacient să se orienteze în magazinul dumneavoastră. Este posibil să rateze piscina panoramică uimitoare din hotelul dumneavoastră sau să nu găsească la timp sala de tratament potrivită. În astfel de cazuri, se poate ajunge la întârzieri neplăcute în rutina zilnică de lucru. În plus, placutele de pe pereți le permit clienților să vi se adreseze direct pe nume.

O semnalizare cuprinzătoare oferă orientare și ordine și face ca unitatea dumneavoastră să fie atractivă. O semnalizare uniformă îi scutește pe vizitatori de griji și îi ajută să ajungă rapid și ușor la destinație. Acest lucru începe cu marcarea intrărilor și ieșirilor și se extinde la birouri, birouri de informații și restaurante - si nu în ultimul rând, la toalete.

Dimensiuni individuale posibile

confectionam placute customizate

Orientare pentru clienti

asigurati trasee vizibile pentru clienti

pentru interior si exterior

placuta potrivita pentru domeniul dumneavoastra

Ideal pentru anunturile dvs. și ușor de asamblat

În gama noastră veți găsi panouri din lemn turnat, dar și panouri pentru inserții de hârtie. În timp ce panourile din lemn asigură o semnalizare decorativă pe termen lung, inserțiile celorlalte panouri sunt ușor de înlocuit. Este vorba de panouri din plexiglas, aluminiu sau spumă dură. Puteți pur și simplu să glisați sau să introduceți inserții de hârtie în formatul respectiv în aceste panouri.

Inserțiile interschimbabile vă permit să folosiți panourile pentru o perioadă lungă de timp și să schimbați rapid și convenabil informațiile. Este nevoie doar de câțiva pași simpli.

Panourile vă protejează inserțiile de murdărie și, în funcție de produs, de decolorarea la soare. În acest fel, inserțiile dvs. rămân utilizabile la nesfârșit, la fel ca și panourile. Fixate pe perete la înălțimea optimă de vizualizare, informațiile dvs. sunt acum prezentate în cel mai bun mod posibil.

Montarea se face de obicei cu șuruburi, fie direct în perete, fie cu ajutorul unor dibluri. Acest lucru depinde de starea peretelui dumneavoastră. Materialul pentru montarea directă este de obicei inclus în livrare. Așadar, puteți începe imediat și puteți informa oamenii cu ajutorul panoului de perete și al inserției.

Panouri de perete digitale- semnalizati digital

Pe lângă panourile noastre decorative de perete din lemn, aluminiu sau sticlă, oferim și panouri de perete digitale. Cu ajutorul semnelor digitale, puteți face modificări într-un timp foarte scurt.

În plus, panourile de ușă pot fi proiectate așa cum doriți cu ajutorul unui software ușor de utilizat. Faceți ca disponibilitatea camerei sau programările zilnice să fie vizibile în mod convenabil pe panoul de ușă.

mai multe detalii »

Panouri decorative din lemn


Placutele din lemn sunt adesea folosite în special în zonele de gastronomie și SPA. Aceste semne naturale conving prin farmecul lor rustic. Prin gravură, panourile de perete din lemn pot fi adaptate individual la afacerea și serviciile dvs. Doriți să vă marcați saunele, restaurantul sau zona exterioară într-un mod natural?

Vă oferim diverse motive standard pentru placutele dvs. din lemn. Alternativ, sunt posibile și alte model, în funcție de dorințele dumneavoastră. Pentru panourile care sunt utilizate în exterior, le oferim un strat de lac protector UV.
Semnele decorative de perete din lemn creează o atmosferă naturală și confortabilă în camerele dumneavoastră. Ele nu sunt doar durabile și economisitoare de resurse, ci și un punct de atracție vizuală. Folosiți panourile din lemn rustic pentru o semnalizare uniformă cu farmec. Contactați-ne pentru a solicita un panou din lemn personalizat.
 

Placute din aluminiu pentru montare elegantă pe perete

În contrast cu panourile rustice din lemn, acestea conving prin designul lor elegant. Cadrul simplu din aluminiu prezintă inserțiile din interior într-o manieră de înaltă calitate. Alegeți între formatul portrait sau landscape și panouri cu sau fără curbură.

Printre indicatoarele noastre clasice din aluminiu veți găsi și indicatoare cu steaguri care pot fi echipate și ele cu o inserție. Acestea se proiectează în culoar ca niște steaguri și, prin urmare, sunt recognoscibile de la distanță. În acest fel, ele arată vizitatorilor drumul către toalete, birouri sau săli de examinare din timp.

Semnele de perete din aluminiu, ușoare, dar rezistente, sunt potrivite în special pentru instituții publice, spitale sau expoziții. Acolo ele asigură o semnalizare simplă și uniformă. În același timp, ele oferă avantajele unei soluții de semnalizare foarte vizibile, durabile și uniforme. Descoperiți gama noastră de diferite panouri de semnalizare din aluminiu în magazinul nostru online.
Büro Wandschilder mit austauschbarem Einleger

Descoperiti panoul potrivit pentru locatia dumneavoastra


Sunteți în căutarea unor panouri de perete adecvate pentru compania dumneavoastră? În gama noastră veți găsi o mare selecție de produse diferite care pot fi adaptate exact la nevoile dumneavoastră. Astfel, veți prezenta designul dvs. corporativ într-un mod uniform și ușor de recunoscut.

Depinde de dvs. dacă alegeți un panou din lemn cu frezare sau modele clasice cu inserții standard. Aceste panouri pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior pentru o semnalizare uniformă în cadrul companiei dvs. În plus, aveți posibilitatea de a alege între panouri cu steaguri, panouri informative de perete sau un panou mural.

Dacă doriți, vă oferim cu plăcere și panouri personalizate, adaptate în mod special nevoilor dumneavoastră.
Doriti mai multe informatii?
Contactati-ne »
Close menu
Inapoi sus