Table de inscriptionare

Tablele de inscriptionare se utilizeaza in mare parte ca si table pentru afisarea ofertelor speciale sau informatiilor diverse.

Diversele noastre modele de table de scris cu creta cu rame de lemn, whiteboard -urile moderne sau sevaletele sunt un intrument perfect in prezentarea ofertelor speciale, a noutatilor, a meniului zilei  sau a altor informatii. Alegeti prodususl potrivit din gama noastra variata de modele.


 
Inchide
Filter & Sort
83 Articol

Table de inscriptionare in diferite modele si dimensiuni

Tablele de inscripționare sunt disponibile în diferite modele și dimensiuni pentru utilizare în interior și exterior. Planșele din ardezie și cele din cretă sunt deosebit de potrivite ca panouri de informare sau panouri publicitare, în timp ce planșele albe, planșele de prezentare sau planșele de planificare pot ajuta la prezentarea ofertelor.

Tablourile clasice de cretă cu rame din lemn sunt ideale pentru prezentarea recomandărilor actuale de băuturi sau alimente. Dacă sunteți în căutarea unei table albe moderne cu un compartiment de depozitare, aceasta este, de asemenea, o opțiune. Cu toate acestea, dacă doriți ca aceasta să fie mai multifuncțională, o tablă albă rotativă cu trepied cu rotile ar putea fi alegerea potrivită. Pur și simplu alegeți tabla albă care se potrivește cel mai bine ofertei dumneavoastră.
 

Table de inscriptionare ca panouri atractive de informare 

Panourile de inscripționare și de informare sunt perfecte pentru a atrage atenția trecătorilor sau vizitatorilor asupra ofertei dumneavoastră. De asemenea, sunt ideale ca panouri de informații clare și panouri de planificare. Există multe modele din care puteți alege.

Panoul magnetic cu buzunare  este de exemplu o varianta versatila de tabla de inscriptionare, pentru expunerea in zona de intrare a unui departament sau pentru prezentarea angajatilor. Toate informațiile importante despre departament, companie etc. sunt afișate clar pe acest panou generos.

Tablourile de moderare și whiteboard-urile sunt deosebit de solicitate pentru prezentări, întâlniri sau workshopuri.  Flipchart-ul Vario cu cleme si puncte de atarnare flexibile este un produs practic pentru a va crea prezentarea in cel mai bun mod. Probabil sunteti in cautarea unui panou cu carduri in forma de T flexibil- un instrument perfect pentru planificarea lunara în departamentul sau compania dumneavoastră. În partea de sus și de jos a acestui panou se află o bandă de profil care servește ca suport de perete și poate fi inscriptionata.

Panou de inscriptionare perfect pentru fiecare ocazie-in magazinul nostru online

Selecția noastră de panouri de inscripționare este extrem de diversă. Ce tabla ar trebui să alegeți depinde, bineînțeles, de domeniul dumneavoastră de aplicare. Aveți nevoie de o tablă de planificare clară sau de o tablă pentru a susține prezentări și întâlniri? O tablă clasică de cretă sau o tablă de ardezie este de obicei vizibilă de la distanță și poate atrage atenția asupra ofertei dumneavoastră. Descoperiți aici, în magazinul nostru online, selecția largă și versatilă de table de inscriptionare: fie că sunt de sine statatoare sau cu montare pe perete, inscriptionabile pe una sau pe ambele fețe cu cretă sau cu marker. Aici veți găsi placa de inscripționare ideală pentru interiorul sau exteriorul firmei dvs. care se potrivește perfect domeniului dvs. de aplicare. De asemenea, obțineți accesoriile potrivite pentru tabla dvs. de inscripționare, cum ar fi Posterman impermeabile, markere pentru tablă și multe altele!
Close menu
Inapoi sus