Inchide
Filter & Sort
28 Articol

Table de scris cu creta si placi de ardezie pentru compania dumneavoastra


Table de cretă și tablele de ardezie lăcuită nu sunt doar decorative, ci și un ajutor eficient pentru vânzări. Fie ca puncte de atracție în fața cafenelelor și restaurantelor, ca panouri pentru memo-uri la birou sau ca elemente de perete flexibile - acestea sunt potrivite pentru aproape orice domeniu de utilizare. În magazinul nostru online, oferim o selecție diversă de diferite table de cretă și ardezie. Folosiți planșele modelate în diferite variante pentru a transmite clienților oferte sau mesaje publicitare în mod rapid și ușor.
 

Table de creta si placi de ardezie in toate formele si dimensiunile

Cum ar fi o tabla de ardezie pe care o puteti gasi in formatele A1-A5 in  magazinul nostru?  Acest panou de ardezie lăcuit cu colțuri rotunjite devine rapid un suport publicitar elegant pentru interior sau pentru biroul dumneavoastră. Pentru zona de aer liber a restaurantelor si cafenelelor tabla de ardezie- „Café“ este produsul perfect. Placa de ardezie cu o lățime de 60 cm și o înălțime de 1,15 m oferă o combinație perfectă de protecție și oportunitate publicitară.  În sectorul gastronomie, panoul este deosebit de util, fie individual, fie în combinație cu mai multe panouri unul lângă altul. Aceasta servește drept ecran vizual și, în același timp, face posibilă scrierea cu cretă pe respectivele panouri pentru a atrage atenția asupra ofertelor curente. Sau poate cautati o tabla cu utilizare pe ambele fete de sine statatoare? Atunci tabla de creta „Woody” este alegerea perfecta: tabla de cretă este disponibilă în diferite dimensiuni și culori și se poate scrie pe ea cu markere de cretă, illumigraph sau cretă. Este ideală pentru a oferi trecătorilor și vizitatorilor o prezentare rapidă a alimentelor, băuturilor sau a specialităților zilei. O versiune decorativa si foarte originala a tablei de creta este tabla „Gastronomie“: această tablă de cretă este disponibilă sub forma unui pahar, a unei sticle sau chiar a unei bule ovale și este perfectă pentru prezentarea ofertei de alimente și băuturi sau ca decor de perete. Oferim, de asemenea, o selecție colorată de accesorii pentru tabla dvs. de cretă pentru a completa gama noastră versatilă.

Table de creta si de ardezie pentru o oferta flexibila

Alegeți acum între tablă de cretă sau ardezie pentru a vă expune cel mai bine oferta gastronomica. Fie ca panou publicitar robust pentru exterior, fie ca suport pentru afișaj și postere - gama noastră versatilă de table online conferă ofertei dvs. o notă individuală prin intermediul mesajelor scrise de mână. Tablele noastre sunt atractive și oferă o imagine de ansamblu clară a ofertei dvs. actuale, fie că sunt pătrate, rotunde, cu rame din lemn sau complet fără rame. Asigurați-vă acum favoritul dvs. în magazinul nostru online și folosiți tabla ca un punct de atracție individual pentru clienții obișnuiți și cei care vin în vizită. De asemenea, în magazinul nostru veți găsi accesorii adecvate, cum ar fi markere pentru cretă, ajutoare de curățare și cârpe din microfibre, astfel încât să vă puteți adapta oferta în orice moment. Creșteți-vă cifra de afaceri și satisfacția clienților cu o nouă tablă de cretă!  Chiar si alte produse, cum ar fi cunoscutul people stopper, pentru prezentarea companiei dumneavoastra si a ofertelor actuale sau doar pentru etichetarea preturilor se pot comanda direct online.
Close menu
Inapoi sus