Impressum

 

Informatii juridice despre furnizor

 

VKF Renzel GmbH
reprezentat de Managerii generali Heinz Renzel, Ansgar Hügging, Joachim Ostendorf
Im Geer 15
46419 Isselburg
Germania


Tel: +49-2874-910-0
Fax: +49-2874-910-101

e-mail: sales@vkf-renzel.com
web: www.vkf-renzel.com

 

Nr VAT.: DE 124168415 inregistrata la Tribunalul regional Coesfeld nr. registru comert.: HRB 8004

 

Note legale privind utilizarea acestui website Toate textele, fotografiile și informațiile publicate pe acest site se află sub copyright VKF Renzel. Copiile, distribuția sau comunicarea în public sunt permise numai atunci când sunt aprobate revocabil și nenegociabil de către VKF Renzel GmbH.

 

Link-urile care conduc de la un alt website către acest website trebuie aprobate de VKF Renzel. Aprobarea trebuie reînnoită de fiecare dată când continutul siteului se modifica în mod esential. Aprobarea poate fi retrasă informal în orice moment. Un link dintr-un site cu conținut ilegal, obstrucționat, înșelător sau defaimator este descalificat în ambele cazuri.

 

Conținutul acestui website este pregătit cu mare atentie. Cu toate acestea, nu putem oferi o garanție pentru actualitate sau exhaustivitate.

 

VKF Renzel nu este responsabil pentru conținutul paginilor web ale terților. Link-urile externe au fost testate pentru conținut ilegal și nu existau la acea dată când s-a creat acest link. În ceea ce privește link-urile externe, VKF Renzel nu își asuma responsabilitatea pentru monitorizarea sau controlul acestora.

 

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea extrajudiciară a litigiilor online (platforma OS), disponibilă pe https://ec.europa.eu/odr.

 

 

 Indication of source for used photos and graphics:

handshake - © Rui Vale de Sousa - Fotolia.com

green - © Nicole Effinger - Fotolia.com

 

Close menu
Inapoi sus