Cu articole promoționale și cadouri unice, clienții dumneavoastră își vor aminti de dumneavoastră pentru mult timp și, mai ales, într-un mod pozitiv. Fie că este vorba de o campanie de marketing, de următorul târg comercial sau în scopuri promoționale. Articolele promoționale de înaltă calitate au multe domenii de utilizare și cresc considerabil gradul de conștientizare a companiei dumneavoastră. În magazinul online veți găsi diverse cadouri pe care le puteți imprima online.
Inchide
Filter & Sort
710 Articol

Companiile care se promoveaza raman in amintire pentru mai mult timp

În calitate de antreprenor, este important să construiești o relație cu clienții, partenerii și furnizorii. Fidelizarea clienților joacă un rol esențial în promovarea vânzărilor. Articolele promoționale sunt una dintre cele mai bune modalități de a construi sau de a extinde legătura cu clienții și partenerii de afaceri. Cadourile promoționale imprimate cu logo-ul dvs. au, prin urmare, un efect pozitiv asupra promovării vânzărilor.

Articolele promoționale pot fi distribuite în cadrul vânzărilor, la evenimente sau campanii de marketing. Articolele sunt foarte populare mai ales la evenimente speciale. Aproape că nu există festivaluri de afaceri, inaugurări sau târguri comerciale fără ele. În marea masă de companii prezente, ieșiți în evidență cu un cadou promoțional unic.

Prin intermediul obiectului promoțional, rămâneți prezent în conștiința clientului sau a potențialului client chiar și după eveniment. Obiectele care sunt obișnuite în viața de zi cu zi garantează că firma dumneavoastră va fi ținută minte pentru mult timp. Rezultatul este o mai bună fidelizare a clienților sau conectarea de noi clienți și parteneri.

În paralel, distribuirea de articole promoționale este, de asemenea, obișnuită atunci când se trimit comenzi online. În magazinele clasice, cadourile promoționale sunt disponibile la punctul de vânzare. La ghișeele de recepție ale cabinetelor medicale, precum și în instituțiile publice și culturale, obiectele promoționale sunt, de asemenea, adesea folosite pentru publicitate.

Pentru a obține efectul dorit, trebuie să se țină cont de anumite aspecte atunci când se face selecția. Doriți să vă adresați unui anumit grup de clienți sau publicului larg? Doriți pur și simplu ca articolul promoțional să fie imprimat cu logo-ul dvs. sau cu un slogan special? Ce tip de articol promoțional ar trebui să fie folosit ca un cadou?

Pe lângă pixurile sau stick-urile USB imprimate, există multe alte articole care pot fi imprimate online în mod convenabil. Cu ajutorul cadourilor promoționale de înaltă calitate, veți rămâne prezent clienților și partenerilor de afaceri pe termen lung. Gama noastră atractivă de produse vă oferă numeroase posibilități. Cu mulți ani de experiență, suntem bucuroși să vă sfătuim cu privire la selectarea articolului promoțional perfect.
 

Articole promotionale cu valoare adaugata

Sortimentul de articole promoționale surprinde prin diferitele sale fațete. Există o mare varietate de articole care sunt folosite în diferite situații din viața de zi cu zi. Bineînțeles, este reprezentată și publicitatea dulce.

Produsele promoționale comestibile sunt foarte populare. Gurmanzii pot fi surprinși cu diverse bunătăți. Ambalajul dulciurilor, al ciocolatei sau al produselor de ronțăit poate fi imprimat. Cu articole vegane, bomboane mentolate sau gumă de mestecat, vă adresați unei mase largi de clienți.

Articolele promoționale care sunt ușor de folosit în viața de zi cu zi vor aminti oamenilor de compania dvs. pentru o perioadă lungă de timp. Ajutoarele pentru cumpărături, călătorii sau chiar pentru igiena personală sunt utilizate pentru o perioadă lungă de timp. În domeniul îngrijirii corporale, echipați-vă clienții pentru următoarea călătorie cu dezinfectant, gel de duș sau loțiune de bronzare testate dermatologic.

În ceea ce privește sustenabilitatea, oferim diverse articole promoționale ecologice. În ceea ce privește marketingul ecologic, produsele durabile includ articole promoționale reciclate, produse în mod natural și ambalate în mod conștient. Pe lângă scrisorile de semințe și pungile pentru legume, în această categorie veți găsi articole de uz casnic, pixuri și cutii de conserve. Cadoul promoțional ecologic poate fi, de asemenea, furnizat cu ușurință cu ajutorul tiparului.

Bineînțeles, articolele promoționale cu valoare adăugată sunt foarte bine primite de clienți. Poate fi vorba de materiale pentru birou (de exemplu, blocuri de notițe și calculatoare), pentru gospodărie sau, de asemenea, cele mai diverse articole de împrăștiere. Cadourile sunt produse mici, cum ar fi brichete, pixuri sau brelocuri.

Cadourile sunt adesea necesare în cantități mari. Oferim scări de preț și ambalaje atractive. Textilele sunt, de asemenea, articole promoționale foarte populare. Prevăzute cu o imprimare textilă, acestea sunt excelente pentru promovarea companiei dumneavoastră. Pentru finisarea textilelor sunt disponibile diferite tehnici.
 

Articole promotionale personalizate

Sunteți în căutarea unui obiect promoțional sau cadou unic? Un articol cu personalizare asigură un efect optim. Prin personalizarea obiectului promoțional, vă asigurați prezența pe termen lung a companiei dumneavoastră în rândul partenerilor, clienților sau colegilor.

Pe lângă selecția largă de produse, aveți la dispoziție diverse opțiuni pentru proiectarea articolului promoțional. Aproape toate articolele noastre promoționale pot fi imprimate individual. De asemenea, vă lăsăm alegerea culorii. Atelierul nostru de tipărire intern implementează o mare varietate de tehnici de imprimare.

În plus, oferim opțiuni suplimentare pentru designul textilelor. În afară de imprimare, broderia este o alternativă de înaltă calitate pentru textile. Pot fi realizate steme, nume, logo-uri și multe alte motive. Broderia 3D poate fi, de asemenea, realizată în compania noastră.

În cele din urmă, există posibilitatea de a proiecta motive pe materiale textile prin gravură cu laser. Se folosește un laser pentru a "arde" motivul pe suprafața materialului. Această tehnică de finisare este potrivită pentru țesături mai groase. Aveți o întrebare sau aveți nevoie de un sfat competent?

Nu ezitați să ne contactați. Obiectele și cadourile promoționale trebuie planificate cu precizie pentru utilizarea lor.


 
Close menu
Inapoi sus