Articole promotionle ecologice sunt ideale pentru publicitatea dumneavoastra sustenabila. Cu logo sau print, creati cadoul promotional perfect. Descoperiti produsele noastre tip give - away ecologice.

 
Inchide
Filter & Sort
59 Articol

Publicitate și cadouri valoroase si ecologice

Articolele promoționale sunt un mijloc popular de promovare a vânzărilor, campanii de PR sau evenimente speciale. Articolele sunt tipărite în mod clasic și se caracterizează prin utilitatea lor ridicată. Utilizând sau privind obiectul de mai multe ori, proprietarul respectiv își va aminti de compania dumneavoastră.

Această impresie pozitivă are un efect ideal asupra relațiilor de afaceri și asupra promovării vânzărilor. Clienții și partenerii de afaceri pot fi făcuți foarte fericiți cu mici cadouri sau cadouri promoționale atractive.  Aceste materiale promotionale nu sunt vizibile doar la targuri si evenimente. Se utilizeaza in diferite sectoare de activitate si sunt indispensabile pentru promovarea vanzarilor. 

În comparație cu obiectele promoționale convenționale, cadourile promoționale ecologice nu sunt cu nimic inferioare. Obiectele promoționale sustenabile prezintă compania dvs. într-un mod inovator și sustenabil cu același efect și eficiență. Confecționate din materiale ecologice, articolele pot fi imprimate în mod atractiv cu un logo.

Sustenabilitatea și biodegradabilitatea produselor joacă un rol din ce în ce mai important. Prezentându-vă compania într-un mod ecologic, puteți nu numai să vă consolidați baza de clienți, ci și să atrageți noi grupuri de clienți. Selecția de articole promoționale ecologice vă oferă o mână de ajutor. Publicitatea sustenabilă poate fi realizată în acest mod la diverse evenimente și în diferite sectoare de activitate.
 

Publicitate si prezentare responsabila

Selecția de produse ecologice include diferite tipuri. În plus față de produsele din lemn și bambus, există și produse reciclate. Selecția de articole face posibilă personalizarea cadoului promoțional pentru a se potrivi perfect companiei dvs. Puteți, de asemenea, să comandați imprimarea exclusivă a articolului.

Imprimarea de înaltă calitate se face prin print digital sau serigrafic. Toate produsele noastre pot fi etichetate sau imprimate exclusiv. Cu un motiv adecvat, vă puteți asigura că firma dvs. va fi ținută minte de către clienții dvs. pentru mult timp de acum încolo. Logo-ul dvs. va fi bine ancorat în memoria clientului sau a partenerului atunci când obiectul promoțional va fi vizualizat de mai multe ori.

Acest lucru crește gradul de conștientizare al brandului sau al companiei dumneavoastră. Dar articolele promoționale ecologice oferă un efect pozitiv suplimentar. Ele asigură că firma dvs. este asociată cu conștientizarea problemelor de mediu. Acest lucru vă permite să atrageti noi grupuri de clienți.

Descoperiți articolele noastre promoționale sustenabile realizate din diferite materiale. Echipați-vă perfect pentru următorul eveniment cu cadouri promoționale ecologice. În acest fel, puteți asigura o prezentare durabilă a companiei dvs. la târguri, alegeri sau inaugurări.

Cadouri promotionale reciclate

În fiecare zi se produc deșeuri de plastic și bunuri uzate. Aceste deșeuri sunt reciclate și pot fi refolosite. Materialul se numește reciclat. Utilizarea acestor materiale este potrivită pentru diverse produse și, în același timp, protejează materiile prime finite.

Printre altele, stilourile noastre cu bilă sunt fabricate din așa-numitele materiale reciclate. Pixurile sunt fabricate în mare parte din sticle PET reciclate. Prin imprimare, o sticlă PET reciclată se transformă într-un cadou promoțional ecologic atractiv. 
Ökologische Werbeartikel aus recyceltem Material
Pe lângă instrumentele de scris, puteți obține multe alte modele realizate din materiale reciclate. Cutiile de băuturi și umbrelele de buzunar oferă alte opțiuni în domeniul cadourilor promoționale sustenabile. Reduceți cantitatea de deșeuri și consumul de produse finite prin utilizarea materialelor reciclate.

Ökologische Werbegeschenke aus nachwachsenden Rohstoffen

Fabricat din materii prime regenerabile

Pentru a proteja materiile prime limitate, ne concentrăm pe fabricarea multor produse din materii prime regenerabile. Petrolul brut, de exemplu, este o materie primă finită care devine din ce în ce mai rară. Materialele regenerabile, cum ar fi bambusul sau lemnul, înlocuiesc acest material rar în multe produse.

Conservele din hârtie, pungile din bumbac și bolurile din bambus nu sunt doar ecologice. Articolele realizate din aceste materiale sunt la fel de utilizabile și rezistente din punct de vedere funcțional. În plus, materialul asigură o senzație plăcută pe piele sau în timpul utilizării. 

Articolele convenționale fabricate din materiale finite pot fi înlocuite rapid și eficient. Acesta este motivul pentru care articolele promoționale fabricate din materii prime regenerabile sunt atât de populare. Fie că este vorba de o cană de cafea, o strecurătoare de paste, o cutie de hârtie cu conținut gustos sau un cărucior din lemn. Cu siguranță vă veți mulțumi clienții cu aceste produse.


 

Reduce ambalajul suplimentar

Multe dintre produsele noastre promoționale realizate din materiale ecologice evită, de asemenea, necesitatea de a utiliza ambalaje exterioare în magazine. Pungile realizate din bumbac sunt însoțitori practici la cumpărături. În locul pungilor de plastic ieftine de unică folosință, punga ecologică este un companion pe termen lung la cumpărături. Imprimată cu logo-ul dvs., punga devine un suport publicitar mobil.

Pe lângă pungi pentru fructe și legume, puteți obține de la noi și diverse cești de cafea. Cu o ceașcă reutilizabilă, evitați ceștile de unică folosință. Ambalajele care sunt relevante doar pe termen scurt sunt înlocuite în mod durabil.
Ökologische Werbeartikel, die Verpackungen vermeiden
Prin urmare, cantitatea de deșeuri de plastic și de gunoi produsă este redusă. Deoarece tot mai mulți oameni încearcă să trăiască fără deșeuri, produsele din această categorie sunt, de asemenea, foarte populare.

Articolele noastre promoționale ecologice se caracterizează prin popularitatea și actualitatea lor ridicată. Articolele sunt utilizate în diverse domenii ale vieții de zi cu zi. Cadourile promoționale sunt mereu la vedere și sunt adesea folosite de clienți. Acest lucru este crucial pentru succesul articolelor și al cadourilor promoționale.

Faceti publicitate in mod sustenabil!

Descoperiți diverse obiecte promoționale ecologice pentru publicitatea dumneavoastră durabilă! Consolidați legătura cu clienții și partenerii de afaceri. Prezentați-vă compania într-un mod durabil și ecologic.

Suntem întotdeauna la dispoziția dumneavoastră pentru a vă sfătui în alegerea cadourilor promoționale. Suntem partenerul dvs. de încredere, de la selectarea articolului până la tipărirea și expedierea bunurilor.

Contactati-ne!

+49 (0) 2874 910-369
vanzari@vkf-renzel.ro

Contactati-ne:

Close menu
Inapoi sus