20-07-04_ch_1740x600

Rame click LED, rame plexiglas LED si multe altele


Ramele cu LED-uri vă prezintă perfect publicitatea în orice moment. Modulele LED ale ramei asigură o iluminare uniformă și de înaltă calitate a conținutului dumneavoastră.
Inchide
Filter & Sort
15 Articol

Publicitate 24/7 cu ramele LED

Publicitatea luminoasă, cum ar fi ramele luminoase, permite ca mesajul dumneavoastra sa fie prezentat chiar și în întuneric. Prin utilizarea acestei tehnologii publicitare atrăgătoare, aveți posibilitatea de a vă adresa unui număr sporit de persoane interesate și de a atrage atenția asupra produselor dumneavoastră. De exemplu, spațiul publicitar atractiv din vitrina magazinului poate fi utilizat în mod durabil și optim în acest mod.

Echipat cu un temporizator, puteti seta durata exactă de publicitate a ramelor iluminate. Acest lucru înseamnă că puteți continua să vă faceți publicitate cu posterele dumneavoastră timp de câteva ore după închidere. În plus, personalul dvs. este ușurat și nu trebuie să se gândească la oprirea cadrelor LED la ora închiderii.

Utilizarea publicității luminoase nu este potrivită doar pentru utilizarea spațiului publicitar din punct de vedere temporal. Obiectele luminoase sunt, de asemenea, deosebit de bine recepționate de ochiul uman. Lumina și culorile strălucitoare ale reclamei ne atrag atenția mult mai mult decât obiectele neiluminate.

Din acest motiv, ramele cu LED-uri sunt foarte populare în diverse industrii. Ramele luminoase sunt utilizate la târguri comerciale, precum și în comerțul staționar sau pentru designul vitrinelor. În acest fel, puteți atrage atenția trecătorilor de la distanță și vă puteți distinge de concurență.

Pentru postere in format standard

În magazinul nostru online veți găsi rama potrivită pentru toate formatele. Atât formatele speciale, cât și formatele obișnuite DIN de la DIN A0 la DIN A4 sunt disponibile ca dimensiuni de cadru. Pe lângă ramele pentru interior și exterior, vă recomandăm, de asemenea, casetele luminoase pentru o publicitate iluminată atractivă.

Cele mai multe dintre ramele noastre cu LED-uri sunt rame de aluminiu anodizat argintiu. Acestea sunt ușor de manevrat, ceea ce face ca schimbarea posterelor să fie rapidă și simplă. În acest scop, elementele individuale ale cadrului sunt desfășurate. Conținutul este apoi schimbat și cadrul este închis din nou.

Ramele clasice cu LED-uri sunt disponibile pentru montare pe perete sau pentru suspendare pe tavan. Marginea simplă din aluminiu oferă un exterior atractiv, în timp ce afișele din interior sunt iluminate de modulele LED. Printre ramele luminoase din magazinul nostru online, veți găsi modele pentru interior, precum și modele impermeabile pentru exterior.

Pe lângă ramele click, în magazinul nostru online veți găsi și afișaje magnetice cu LED-uri. După cum sugerează și numele, aceste rame sunt magnetice și, prin urmare, pot fi atașate cu ușurință cu ajutorul accesoriilor. Sistemul de cablu cu magnet poate servi ca o conexiune între elementele individuale ale cadrului sau ca o conexiune la o șină conducătoare.

Prin utilizarea unei șine de alimentare, cadrele magnetice cu LED-uri pot fi utilizate complet fără a mai fi nevoie de cabluri suplimentare. Piesa este conectată la rețeaua electrică. Cu setul de suspensie adecvat, orice număr de cadre magnetice poate fi atașat la șină. Ca o alternativă la o șină de tavan, poate fi selectată și o șină de podea.

Gama noastră de rame cu LED-uri este completată de rame de plexiglas cu LED-uri cu forme frumoase. Acestea pot fi montate pe perete sau așezate atractiv pe masă sau pe birou. Iluminarea conținutului este îmbunătățită într-un anumit fel de rama din plexiglas. Aceste rame sunt, de asemenea, extrem de subțiri, ceea ce susține aspectul lor modern și de înaltă calitate.

Ati gasit ramele cu LED potrivite?

Ramele cu LED-uri sunt un mijloc popular de promovare a vânzărilor. Ramele expresive sunt folosite pentru prezentarea de afișe și pot fi utilizate pe termen lung ca parte a amenajărilor magazinului dumneavoastră. Iluminarea omogenă cu module LED atrage atenția clienților potențiali de la distanță. În plus, rama este o sursă de lumină în magazinul sau biroul dumneavoastră.

Ramele iluminate sporesc percepția conținutului dumneavoastră. Acestea nu numai că sunt disponibile în diferite formate, dar pot fi utilizate într-o varietate de moduri. Inserțiile de orice fel pot fi schimbate într-un timp scurt. În plus, cadrele subțiri sunt extrem de ușoare și, prin urmare, pot fi depozitate și transportate într-un mod care să economisească spațiu.

Folosiți cadrul LED fix în magazinul dvs. sau faceți-l parte din echipamentul pentru târguri. Diferitele cadre pot fi utilizate în mod flexibil și pot obține rezultate publicitare excelente. Cu ajutorul tehnologiei LED, puteți pune în lumina reflectoarelor nu doar reclamele, ci și anunțurile informative. Asigurați-vă că anunțurile dumneavoastră sunt percepute mai bine și mai durabil.

Tehnologia LED modernă a articolelor nu numai că asigură o iluminare omogenă. Folosim module LED de cea mai bună calitate pentru ramele noastre luminoase. Acestea impresionează prin eficiența lor ridicată, consumul redus de energie și durata de viață lungă. Modulele sunt instalate uniform în cadru, astfel încât inserțiile să fie iluminate în mod profesional.

Rezultatul este o rama LED de înaltă calitate și durabila, cu iluminare de primă clasă. Alegeți cadrul care se potrivește nevoilor dumneavoastră. În ce format doriți să vă faceți publicitate? Ar trebui să fie o ramă în format  A3 sau căutați o ramă de format mare?

Căutați o ramă clasică cu LED-uri, un afișaj magnetic sau o ramă atractivă din plexiglas cu LED-uri? Doriți să vă prezentați conținutul pe una sau pe ambele părți? În magazinul nostru online aveți posibilitatea de a descoperi diverse rame iluminate. 

Descoperiți efectul publicitar eficient al cadrelor cu LED-uri pentru promovarea vânzărilor dumneavoastră. Folosiți-le pe termen lung pentru prezentarea posterelor sau a anunțurilor dumneavoastră. 
Close menu
Inapoi sus