Textile Frames & Stretch Frames

Skilfully stage your Advertising Content!
✓ with & without illumination
✓ Indoor & Outdoor 


Discover more »

Textile stretch frames minimise the noise in the room and at the same time convey a homely ambience. They can be mounted on the wall, hung from the ceiling or used as room dividers for the floor.
Inchide
Filter & Sort
20 Articol

Rame Stretch Textile în mai multe variante

În magazinul nostru online vă oferim o gamă largă de profile de aluminiu iluminate și neiluminate sau de construcții de rame textile stretch: Fie că este vorba de un Lightbox care atrage atenția, fie că este vorba de o ramă textilă elastică pentru montare pe perete sau de un afișaj cu cadru elastic pentru zona de intrare a hotelurilor și companiilor. Materialele noastre de imprimare pentru cadre textile sunt întotdeauna adaptate la utilizarea prevăzută. Un cadru textil stretch în formă de cub poate fi realizat și în diferite dimensiuni.

Găsiți aici ramele potrivite pentru mesajele dumneavoastră

Sunteți în căutarea unui cadru textil extensibil care poate fi folosit și ca separator de cameră? Atunci ar trebui să aruncați o privire mai atentă la cadrul extensibil autoportant din aluminiu "44". Acesta poate fi utilizat într-o varietate de moduri cu imprimarea dvs. individuală ca amortizor acustic sau ecran de intimitate și are doar o greutate proprie redusă. Sau puteți opta pentru PIXLIP GO Lightbox. Acesta este deosebit de potrivit ca un opritor clasic pentru clienți, care creează contactul inițial la punctul de vânzare. Ca o componentă a arhitecturilor mai mari de standuri de târg sau a echipamentelor de instalare, servește ca element de separare vizuală sau spațială și destinde vizual imaginea de ansamblu.Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui cadru textil extensibil pentru zona de intrare a companiilor, hotelurilor, aeroporturilor etc., atunci suportul pentru cadru extensibil "Straight" este o alegere bună. Cu o bază realizată din oțel acoperit cu pulbere, acest afișaj poate fi utilizat pe ambele părți.oate că ați dori să optați și pentru afișajul cu ramă extensibilă "Palet". Cu acest display cu două fețe, care poate fi glisat pe dedesubt, se poate asigura un suport sigur prin punerea greutății pe placa de bază.
 

Creați rame textile stretch în dimensiuni individuale

Ramele textile extensibile din magazinul nostru online sunt livrate preasamblate și ambalate pentru a economisi spațiu. Alegeți acum cadrul care combină în mod ideal dorințele dvs: Căsuțele luminoase pot fi folosite pe pereți ca rame de tablouri sau, de asemenea, ca și cutii luminoase atractive pentru publicitate pe timp de zi și de noapte. Cu o ramă extensibilă, vă puteți prezenta desenele pe materiale textile într-un mod foarte vizibil și fără cute. Iar într-un display cu ramă extensibilă, puteți schimba rapid și ușor motivele sau mesajele publicitare.
Close menu
Inapoi sus