Buzunarele noastre pentru postere sunt disponibile in formatele standard. Ca si productor, avem posibilitatea confectionarii buzunarelor din plastic si plexiglas in dimensiunile solicitate de client.
In acest capitol gasiti o gama larga de buzunare si folii de protectie precum si multe variante de a le fixa cu ajutorul ventuzelor, a carligelor sau a cablurilor pentru suspendare.

Inchide
Filter & Sort
44 Articol

Avantajele buzunarelor din plastic pentru postere

Buzunarele pentru postere sunt utilizate în principal pentru a proteja informatiile de praf, murdărie și umiditate. Acestea sunt produse din plastic, plexiglas și PVC. Aceste elemente sunt necesare și utilizate în marea majoritate a domeniilor de activitate pentru a plasa publicitate și informații despre produse într-un mod foarte vizibil, protejat si atractiv, în apropierea produsului la punctul de vânzare (PoS). Aici veți găsi o gamă largă de buzunare pentru postere din plastic, plexiglas și PVC, precum și o varietate de opțiuni pentru fixarea produselor prin intermediul ventuzelor pe suprafețe netede, cârlige pentru agățare și suspendare sau bucle de fixare.

Buzunare din plastic pentru postere, direct de la producator

În calitate de producător de buzunare pentru postere, garantăm calitatea acestora și vă vom consilia cu plăcere și competență în alegerea produsului potrivit.

 

Close menu
Inapoi sus