People stopperele reprezintă baza oricărei campanii de publicitate outdoor de succes. Cu display-urile noastre stradale puteți atrage atenția potențialilor clienți asupra afacerii și serviciilor dumneavoastră.
Inchide
Filter & Sort
32 Articol

Utilizare flexibila a display-urilor stradale

Diferitele forme ale panourilor stradale impermeabile oferă posibilități excelente pentru publicitatea în aer liber. Datorită designului lor robust, afișajele pot rezista la vânt și la intemperii. Datorită manevrării lor ușoare, acestea pot fi montate rapid sau depozitate din nou. Ele pot fi utilizate atât pentru perioade lungi, cat si scurte de timp.

Printre alte lucruri, people stopperele pot fi utilizate ca panouri info, medii publicitare sau display-uri stradale. Atentia pe care panourile stradale o atrag  poate fi utilizata pentru diferite scopuri. În plus, în interiorul panoului pot fi amplasate meniuri, felicitări de bun venit sau diverse anunțuri informative.

În calitate de proprietar, nu sunteți restricționat în ceea ce privește modul în care utilizați spațiul. Schimbul și reînnoirea simplă a conținutului permit ajustări rapide. Suportul dvs. publicitar va deveni în curând un indicator sau un panou de informare.

Umpleți standurile de postere, standurile de pavaj și panourile de tip sandwich cu postere și informații scrise de mână. În suporturile pentru broșuri disponibile suplimentar, puteți plasa pliantele la înălțimea de prindere.

Modelele noastre de înaltă calitate pot fi adaptate excelent la domeniul dvs. de aplicare. WindSign și versiunile cu header oferă posibilități vizuale suplimentare pentru a atrage atenția trecătorilor.

Puteți să vă completați prezentarea prin echiparea panourilor cu accesoriile corespunzătoare. Pliantele oferă clienților dumneavoastră ceva ce pot ține în mână. Aceștia își vor aminti cu siguranță de dvs. atunci când vor despacheta fluturașul sau îl vor găsi din nou acasă.

Alte accesorii, cum ar fi foliile antireflective cu protecție UV, vă protejează people stopperele de influențele externe. Prin urmare, anunțurile pot fi scoase intacte din interior și depozitate până la următoarea utilizare. Suporturile dvs. de imprimare rămân reutilizabile, iar dvs. vă scutiți de un efort inutil.

schimbarea usoara a posterelor

asamblare rapida

pot fi folosite pe orice vreme
 

mobile, pentru utilizare flexibila

Publicitate efectiva pe vant si vreme nefavorabila

Doriți, de asemenea, să faceți publicitate în aer liber pe termen lung sau în orice perioadă a anului? Diferitele panouri stradale sunt aproape toate rezistente la intemperii. Ploaia sau chiar vântul nu va afecta panourile. Mai ales modelele cu stand pliabil pot rezista la vânturi puternice.

O rama click din aluminiu, stabila, este completata de o rama de display in forma de A stabil. Acest lucru permite ca standul de afișaj să fie amplasat în siguranță pe suprafețe adecvate. Montați modelele de panouri sandwich pliabile la vederea trecătorilor la începutul activității. La ora închiderii, pliați panoul și depozitați-l pentru a economisi spațiu.

Diverse modele au o bază separată care asigură un suport sigur, indiferent de designul ramei. În schimb, panourile fără un suport special oferă un avantaj în ceea ce privește depozitarea. Datorită functiei de pliere, acestea pot fi depozitate la orizontală, economisind astfel spațiu. În cazul în care apare o furtună, acestea pot fi pliate rapid și sunt ușor de transportat.

De îndată ce apare prima rază de soare, promovarea poate continua cu panoul de afișaj. Cadrul de bază ușor, realizat din aluminiu de înaltă calitate, asigură o greutate redusă a produselor noastre. Greutatea poate varia în funcție de dimensiunea panoului stradal.

People stopperele sunt disponibile în formatele A0 - A2. Există, de asemenea, o gamă largă de formate speciale. Afișajul poate fi utilizat pe una sau pe ambele fețe. Principiul funcțional al diferitelor modele de panouri este similar. Panourile sandwich oferă suficient spațiu pentru a atrage atenția asupra ofertelor dvs. speciale cu afișe sau panouri inscripționate.

În diferitele standuri pot fi găzduite afișe de dimensiuni standard, cum ar fi A1 până la A4. Datorită acestor standarde pentru afișe, panoul de parter în A1 este cu siguranță cel mai frecvent afișaj exterior. Acesta oferă dimensiunea perfectă pentru a prezenta afișaje de înaltă calitate și foarte vizibile. Afișajul atrage atenția chiar și de la distanță.

Diferențele de design obțin un efect suplimentar cu diferitele panouri în formă de A. Unităților de catering le place să folosească panourile de parter pe care se poate scrie. Ramele click din aluminiu sunt potrivite în special pentru instituțiile culturale, comerțul cu amănuntul și cluburi. Cu tehnologia ramelor click, puteți schimba afișele fără unelte și în cel mai scurt timp.
Posterele pot fi schimbate cu ajutorul tehnologiei simple a ramei click. Mai întâi, se deschid elementele individuale ale cadrului. Apoi, posterul, inclusiv folia de protecție antireflectiva împotriva razelor UV, poate fi îndepărtat cu ușurință și poate fi inlocuit cu un altul. Folia protectoare este apoi plasată deasupra acestuia. În cele din urmă, ramele sunt pur și simplu pliate din nou.

Panourile de tablă de creta nu sunt potrivite pentru prezentarea de postere, dar oferă opțiuni mari în ceea ce privește designul. Cu ajutorul markerilor cu cretă, sunt posibile opere de artă întregi. Panourile sandwich realizate din materii prime sustenabile vorbesc pentru o prezentare naturală. Literele și ilustrațiile pot fi șterse în cel mai scurt timp și sunt regenerabile.

Diferențele de design obțin un efect suplimentar cu diferitele panouri în formă de A. Unităților de catering le place să folosească panourile pe care se poate inscriptiona usor. Ramele click din aluminiu sunt potrivite în special pentru instituțiile culturale, comerțul cu amănuntul și cluburi. Cu tehnologia ramelor click, puteți schimba afișele fără unelte și în cel mai scurt timp.
forecourt sign poster change with click function

Atrageti atentia cu panourile stradale

Vitrinele magazinelor sunt adesea abia observate în trecere. Pentru a fi observate, trecătorii trebuie mai întâi să își îndrepte privirea în mod special spre vitrină. Pe de altă parte, efectul panourilor stradale este simplu. Amplasarea lor frontal față de direcția de deplasare a pietonilor atrage atenția.

Numărul mare de persoane care își petrec timpul în zonele pietonale, în centrele comerciale sau de-a lungul promenadelor sunt astfel direct adresate. Privirea lor se îndreaptă în mod automat spre panourile de pe strada. Prin anunțarea ofertelor, a meniurilor sau a serviciilor speciale, transformati trecatorii in potentiali clienti.

Panourile stradale se prezintă ca un obstacol pe trotuar. În acest fel, standurile obțin un nivel suplimentar de atenție din partea clienților care vin la fața locului. Pentru magazinele din zonele pietonale sau de pe străzile aglomerate, aceasta este o soluție ideală. Dar ce se poate face dacă magazinul nu este direct vizibil?

Datorită convertibilității standurilor publicitare, acestea pot fi folosite și ca panouri sau stâlpi de orientare. Magazinele care nu se află la vederea maselor se pot folosi de această caracteristică. În acest scop, display-ul stradal este montat pe strada vecină sau în apropierea magazinului. Potențialii clienți pot lua cunoștință de acesta acolo.

Cu ajutorul unor cuvinte cheie clare, în combinație cu indicații ușor de înțeles, părțile interesate sunt ghidate către dumneavoastră. În astfel de cazuri, indicarea metrică a traseului este, de asemenea, întotdeauna potrivită. Pentru utilizarea permanentă a unui astfel de indicator, sunt potrivite panourile WindSigns, rezistente la intemperii.

În situații speciale, aceste panouri sunt ideale pentru a indica rapid și eficient anumite măsuri de precauție. La fel ca și ca suport publicitar, people stopperul atrage privirile trecătorilor, vizitatorilor și clienților. În acest fel, oamenii devin rapid conștienți de mesajul pe care îl transmiteți.

Promovarea vanzarilor in pas cu timpul

Doriți să vă faceți publicitate, să informați sau să atrageți atenția în permanență intr-un mod modern? Acest lucru nu mai este o problemă cu panourile noastre digitale. Suportul publicitar digital poate fi umplut ușor și rapid cu conținut. Diferite formate de fișiere pot fi redate sub forma unor medii de stocare diferite.

La fel ca și panourile stradale clasice și cele digitale atrag foarte mult atenția trecătorilor. Datorită luminozității ecranelor, afișajele publicitare sunt de o calitate și mai bună. În plus, pot fi afișate imagini si videoclipuri întregi.

Pentru a se adresa potențialilor clienți din diferite direcții de mers pe jos, panourile digitale pot fi conectate între ele. Prezentarea pe o singură față se transformă în scurt timp într-un suport publicitar digital pe două fețe.

Echipate cu rotile, modelele elegante sunt ușor de mutat. Acest lucru înseamnă că manevrarea și mobilitatea ușoară a afișajelor stradale se păstrează și în cazul standurilor publicitare digitale. 

Adresati-va potentialilor clienti in sectorul Horeca, gastronomie si industrie

The pavement signs not only offer advantages in handling and sales promotion. They also embody a high degree of flexibility for you as a company. The A-boards can be used flexibly for different purposes. You can benefit from the product in different situations.
Semnele de pavaj nu oferă doar avantaje în ceea ce privește manipularea și promovarea vânzărilor. De asemenea, ele întruchipează un grad ridicat de flexibilitate pentru dumneavoastră ca și companie. Panourile A pot fi utilizate în mod flexibil pentru diferite scopuri. Puteți beneficia de acest produs în diferite situații.

Fiind un produs cu adevarat multifuncțional în echipamentul dvs. de afaceri, în curând va fi imposibil să vă imaginați compania dvs. fără panourile stradale. Descoperiți efectele eficiente pe care le puteți obține cu aceste modele în promovarea vânzărilor. Decideți-vă acum pentru panourile clasice, cele naturale cu cretă sau pentru panourile  impermeabile WindSign.

O varietate de standuri realizate din diferite materiale așteaptă să fie descoperite de dumneavoastră. Transformați trecătorii în potențiali clienți cu people  stoppere de înaltă calitate. Descoperiți aici selecția largă de diferite display-uri, care oferă oportunități excelente în publicitatea exterioară. 

De asemenea, puteți găsi mai multe idei pentru modernizarea marketingului dvs. exterior în magazinul nostru online. Dacă aveți întrebări legate de aceste panouri stradale, nu ezitați să ne contactați.

Close menu
Inapoi sus