Utilizați people stopperele cu iluminare LED pentru o publicitate eficientă în exterior sau interior. Datorită publicității iluminate de înaltă calitate cu module LED, suporturile noastre A și suporturile pentru postere obțin un efect publicitar maxim. Alegeți acum formatul potrivit pentru publicitatea dumneavoastră!
Inchide
Filter & Sort
11 Articol

People stopper si suport postere cu iluminare LED

People stopperele și suporturile pentru postere sunt exponate populare pentru promovarea vânzărilor în interior și în exterior. Standurile oferă spațiu pentru diverse inserții în formate standard. În funcție de model, acestea pot fi utilizate pe una sau pe ambele părți pentru afișare. Chiar și de la distanță, puteți atrage atenția asupra publicității dumneavoastră în format A1.

În magazinul nostru online veți găsi o varietate de standuri de prezentare diferite cu iluminare LED. În comparație cu modelele neiluminate, modulele LED sporesc vizibilitatea afișajelor. Pentru dumneavoastră, acest lucru înseamnă o percepție sporită a conținutului mesajului dumneavoastra. În plus, standurile publicitare pot fi utilizate 24 de ore pe zi.

Din cauza schimbării anotimpurilor, publicitatea neiluminata este limitată în timp. People stopperele iluminate permit afisarea posterelor non-stop.  Astfel, vă creșteți raza de acțiune prin prezentarea permanentă a mesajului dumneavoastra promotional.

Schimbarea posterului pentru people stopper cu LED

Aufgeklappter LED Kundenstopper für Outdoor-Bereiche

People stopper LED impermeabil pentru exterior

Beleuchteter LED Kundenstopper mit Einleger „Welle“

 

 

Fie că este vorba de people stoppere, standuri pentru postere sau rame magnetice cu LED- standurile cu LED-uri vă prezintă mesajul promo într-o manieră de înaltă calitate. Ele atrag atenția oamenilor chiar și de la distanță. Iluminarea asigură o percepție îmbunătățită și, în același timp, o prezentare profesională. 

 

Folosiți un people stopper cu LED rezistent la intemperii pentru a afișa postere și panouri publicitare în aer liber. Baza care poate fi umpluta asigură un nivel ridicat de stabilitate. Bateria reîncărcabilă puternică permite o durată de funcționare de până la opt ore.

People stopperele cu LED au un mecanism tipic de pliere. Acest lucru vă permite să modificați rapid conținutul. Adaptați-vă întotdeauna publicitatea exterioară la zi, la vreme sau la caracteristicile locale. 

Pe lângă clasicele people stoppere cu LED-uri pentru clienți, în gama noastră veți găsi și alte display-uri pentru utilizare în exterior sau interior. Descoperiți afișaje pentru meniuri, afișaje informative, rame magnetice și suporturi pentru postere cu LED-uri. În combinație cu un raft pentru broșuri, puteți pune la dispoziția oamenilor în același timp flyerele sau broșurile corespunzătoare.


Display-urile de podea pot fi utilizate permanent sau temporar. Alegeți afișajul de podea ca panou iluminat în zona de intrare, ca afișaj informativ cu LED-uri sau ca si cadru mobil. 

 

Publicitate în aer liber sau în interior cu people stopperul cu LED

 

Ramele și standurile LED sunt echipate cu module LED puternice în profil sau pe peretele din spate. Cu un stopper pentru clienți cu LED-uri pentru exterior, vă asigurați că clienții dumneavoastra pot găsi imediat toate informațiile relevante. Poate servi ca semn decorativ la intrare, afișaj de informații, panou de meniu sau afișaj publicitar.


Descoperiți acum people stopperul dumneavoastră cu LED-uri în format A1, A3 sau  A4.

 

Doriți să afișați conținut multimedia împreună cu people stopperul dumneavoastră? Descoperiți acum standurile noastre de prezentare cu afișaj digital. People stopperele digitale vă oferă o afișare ușoară a conținutului. În același timp, versiunea digitală favorizează o prezentare cuprinzătoare a serviciilor dumneavoastră sub formă de videoclipuri, imagini și elemente de text.

Close menu
Inapoi sus