Totemurile luminoase sunt echipate cu tehnologie moderna LED si sunt astfel mediul ideal pentru publicitate in interior si exterior.
 
Inchide
Filter & Sort
6 Articol

Totemuri luminoase pentru vizibilitatea publicității 24/7

Doriți să vă prezentați afacerea sau compania cu succes și eficient în aer liber? Sunteți în căutarea unui panou publicitar luminos? Sau doriți să atrageți atenția unui număr mare de persoane asupra serviciilor și produselor dumneavoastră? 

Totemurile luminoase clasice funcționează ca exponate publicitare atractive și suporturi de panouri publicitare în interior și în exterior. În funcție de suportul de afișare, puteți prezenta conținutul pe una sau pe ambele părți. Aici puteți să vă promovați compania și serviciile sau să faceți reclamă produselor. Efectul special al luminii asupra ochiului uman asigură o vizibilitate ridicată de către persoanele care trec pe lângă ele.

În gama noastră de produse veți găsi o varietate de display-uri totem care pot fi utilizate în interior sau în exterior. Datorită suprafeței utilizabile pe ambele fețe și formei convexe, vă asigurați că potențialii clienți vor fi atrași de publicitatea dumneavoastra din direcții diferite. Profilele simple ale ramei și iluminarea cu LED-uri de înaltă calitate încadrează perfect suprafețele display-urilor totem.

 
led-leuchtsaeule-straight-12394-2

Totem iluminat cu panou publicitar


Totem LED: informează și atrage atenția într-un mod sustenabil

Percepția vizuală ridicată a totemurilor iluminate poate fi folosită în diverse scopuri. Amplasate în aer liber, compania dumneavoastra sau zona de intrare a acesteia va fi vizibilă de la mare distanță. Acest lucru creează orientare pentru clienți și, în același timp, sporește profilul si imaginea companiei dumneavoastră. Cu ajutorul iluminării, publicitatea dumneavoastră va fi garantat vizibilă 24 de ore din 24.


În zilele întunecate, afișajul dvs. nu își va pierde vizibilitatea. Conținutul expus sau mesajul totemurilor rămâne întotdeauna prezent. Acest lucru va garanta că clienții își vor găsi drumul către dumneavoastră. În plus, trecătorilor li se poate adresa și le pot fi aduse la cunoștință produsele dumneavoastra 24 de ore din 24.

 

Iluminare de înaltă calitate a totemurilor cu LED

Conținutul expus nu numai că se bucură de un nivel mai ridicat de conștientizare, dar este, de obicei, observat de oameni într-un mod mai durabil. Potențialul totemurilor iluminate și efectul de durată face ca utilizarea acestor exponate să fie populară pentru zonele interioare și exterioare. Puteți alege între diferite modele de totemuri aici.

 

Totemuri LED pentru exterior

Totemurile noastre de exterior au de obicei un cadru de bază, care poate fi fixat în beton sau poate fi armat. Panourile imprimate sau etichetate sunt montate aici, în profilul cadrului. Acestea sunt iluminate omogen cu module LED moderne. Caracterul modern și profesional al totemurilor iluminate pentru exterior le face ideale pentru a fi utilizate ca semn de firmă.


 

Totemuri LED pentru interior

In interior, totemurile cu LED-uri creează o soluție publicitară atractivă și o sursă plăcută de lumină suplimentară. Ele pot fi utilizate pentru vitrine cu LED-uri sau pentru standuri la târguri comerciale. Acoperite cu bannere textile sau având o ramă click, mesajele publicitare pot fi schimbate rapid. Ele servesc drept suport publicitar multifuncțional care poate atrage interesul de la distanță.


 

Alege display-urile tip totem pentru afacerea ta

In mediul de afaceri, totemurile cu LED pot fi utilizate pentru a raspandi eficient informatia. Pot fi utilizate pentru comunicare externa sau interna cu clientii.Vizibilitatea ridicata si perceptia speciala a display-urilor iluminate asigura eficienta acestora.

Alege totemuri LED pentru exterior pentru a va prezenta in cel mai bun mod unui numar mare de oameni. Sau alegeti totemurile iluminate pentru interior sau exterior pentru a aduce reclama in mod eficient la client. Comanda unul din totemurile noastre! Va vom ajuta cu placere sa va alegeti display-ul potrivit pentru afacerea dumneavoastra.
Close menu
Inapoi sus