Descoperiți spoturi publicitare și proiectoare publicitare pentru a vă face publicitatea și mai reușită. Utilizați spoturi și iluminat utilizate inteligent pentru a vă pune mass-media publicitară în lumina potrivită. Vom fi bucuroși să vă răspundem la orice întrebări pe care le puteți avea despre produse și să vă oferim sfaturi de specialitate.


 
Inchide
Filter & Sort
19 Articol

Utilizați spoturi LED în aer liber ca spoturi publicitare

Cu o zonă în aer liber luminată cu atenție, nu numai că oferiți mai multă securitate. Mai ales pe întuneric, puteți continua să asigurați vizibilitatea publicității dumneavoastra. Bannerele, semnele publicitare sau afișajele sunt completate în mod ideal de un reflector în aer liber. Lumina reflectoarelor publicitare oferă o iluminare omogenă și eficientă cu module LED.

Spoturile LED individuale pot fi asamblate pentru a forma sisteme de iluminat întregi. În acest fel, puteți ilumina zone întregi și puteți oferi clienților mai multă orientare. Asigurați-vă vizibilitatea companiei dumneavoastră non-stop.

În același timp, ele oferă o sursă de lumină care oferă orientare și siguranță. Utilizați spoturi în aer liber pentru a achiziționa noi clienți sau pentru a consolida legătura cu clienții obișnuiți. Descoperă acum reflectoarele potrivite pentru zona de exterior!
 

Folosește un proiector publicitar pentru a-ți prezenta afacerea

Werbeprojektor mit Logo im Innenbereich
În comparație cu un spot publicitar cu LED-uri, proiectoarele nu oferă doar o sursă de lumină. Acestea sunt folosite pentru a proiecta anumite motive pe orice suprafață. Aceasta poate fi o podea, trotuar sau fațadă.

De la o distanță de aproximativ 8m se creează o proiecție cu contrast ridicat care îi face pe oameni curioși chiar și de departe. Poți folosi proiectoare publicitare pentru a-ți face brandul mai cunoscut sau pentru a promova anumite acțiuni sau evenimente. Desigur, nivelul ridicat de atenție pe care îl obțineți cu acesta poate fi, de asemenea, utilizat în multe alte scopuri.
 

Spoturi și panouri cu module LED

Pe langa spoturile LED în aer liber, oferim, de asemenea, o varietate de spoturi publicitare pentru utilizare în interior. Acestea iluminează afișaje, standuri expoziționale sau sisteme publicitare. Acestea pot fi atașate pe perete sau direct pe display.

În domeniul echipamentelor de birou, panourile LED sunt utilizate pentru iluminarea zonelor comerciale. Aceste articole pot fi adaptate individual pentru compania dumneavoastră. Decideți cu privire la factorul de strălucire și culoarea deschisă corespunzătoare. Asigurați-vă un loc de muncă bine echipat si iluminat, cu panouri de zi.

 

Utilizați tehnologia LED pentru publicitatea dumneavoastra

Modulele LED moderne oferă multe avantaje în domeniul publicității exterioare și iluminate datorită iluminării de înaltă calitate și eficiente. Iluminatul cu LED-uri nu numai că poate preveni oboseala la locul de muncă, ci poate obține și efecte publicitare deosebite. În același timp, articolele cu LED-uri impresionează prin cerințele lor reduse de întreținere.

Alegeți utilizarea spoturilor publicitare și beneficiați de potențialul publicității iluminate. Bucurați-vă de o vizibilitate sporită, de conștientizare non-stop și de achiziționarea de noi clienți. Pe lângă spoturile publicitare, proiectoarele pot fi folosite și pentru a atrage și direcționa atenția în interior sau în aer liber.

Puneți în lumina reflectoarelor servicii, zone sau produse specifice. Introduceți motivele de schimbare în proiectorul LED  sau faceți publicitate permanentă cu un Glasgobo. Spoturile publicitare luminează materialele publicitare în interior sau în exterior, staționare sau mobile. Actualizați cu succes publicitatea în aer liber și publicitatea iluminată cu proiectoarele si spoturile noastre publicitare.
Close menu
Inapoi sus