Panourile LED sunt ideale pentru utilizarea ca spoturi de tavan în diferite zone.


 
Inchide
1 Articol

Lumini decorative LED pentru tavane

Panourile dreptunghiulare se pot utiliza in diferite sectoare si locatii. Într-un plafon de rețea, asigurați eliminarea condițiilor de lumină scăzută. Mai ales în lunile de iarnă, există adesea o lipsă de lumină naturală în interior. Cu panourile noastre LED beneficiezi de o sursa de lumina zilei si de o atmosfera sporita in incapere.

Ca o lampă de zi, panourile LED creează suficientă lumină în cameră. Există mai multe opțiuni pentru adaptarea la cerințele dumneavoastra. Acest lucru facilitează determinarea culorii luminii, a factorului de strălucire sau a unghiului fasciculului pentru lumina tavanului. Desigur, puteți obține, de asemenea, sisteme cu consum diferit de energie în magazinul nostru.

Panourile noastre LED nu numai că îmbunătățesc lumina din cameră, dar în același timp pot contribui la un design decorativ al camerei. Panourile simple se potrivesc perfect în plafonul grilei. Un cadru îngust, alb în jurul modulelor LED asigură un aspect de înaltă calitate. Într-o formă pătrată, ele creează o imagine armonioasă în interior.

Aspectul simplu al panoului se potriveste in fiecare locatie. De exemplu, poate oferi luminozitatea necesară în biblioteci, săli de clasă, birouri sau la recepție. Luminile LED strălucitoare se încadrează, de asemenea, în mobilierul adesea robust sau minimalist din sălile de producție. Descoperiți acum spoturile cu LED-uri potrivite pentru compania dvs.
 

Avantaje panouri cu LED:

  • iluminat cu LED-uri eficient din punct de vedere energetic
  • adaptabil la locul de muncă
  • ideal pentru uz comercial
  • lampă de zi pentru tavan
  • iluminare fără umbră, cu întreținere redusă

Panou LED pentru montare in tavan

Panoul selectat este ușor de asamblat și necesită foarte puțină întreținere. Cu aproximativ 20.000 de ore de funcționare, puteți utiliza iluminatul cu LED-uri pentru o lungă perioadă de timp, fără nici un efort. Instalarea în tavan este, de asemenea, necomplicată.

Dimensiunea corpurilor de iluminat este adaptată optim la dimensiunea standard a panourilor. Dar chiar si aici exista diferente.  Vă recomandăm să măsurați dimensiunea panourilor de tavan.

Cu clasa energetică, modulele LED impresionează prin eficiența lor. Datorită iluminării fără umbră, beneficiați de condiții ideale de iluminare. Acestea joacă un rol major, în special la locul de muncă. Aici, angajatorul trebuie să îndeplinească cerințele necesare pentru un loc de muncă plăcut.

Prin echiparea lor cu module de lumină de înaltă calitate, cum ar fi panouri LED, puteți merge chiar mai departe. Nu numai că îndeplinesc cerințele legale, dar oferă și angajaților un loc de muncă bine echipat. Decideți acum să instalați panouri în plafonul rețelei.
 

Diferite domenii de aplicare a panourilor LED pentru tavane

 

Panel als LED Leuchten im Büro eingesetzt
LED Panel als Deckenleuchte in einer medizinischen Einrichtung
LED Panel in einer Rasterdecke im Empfangsraum

Îmbogățire pentru locul de muncă: panouri LED

O iluminare bună este o îmbogățire pentru locul de muncă. Aceasta face posibilă lucrul în mod sensibil, cu rezultate satisfăcătoare. Iluminarea panourilor LED permite chiar o funcționare plăcută și fără oboseală. Împreună cu designul modern și contemporan, acesta este un adevărat atu pentru orice companie.

Datorită diferitelor variante selectabile din gama noastră, puteti gasi panoul ideal pentru orice loc de muncă. Utilizați un factor de orbire <19 ca sursă de lumină în sălile de clasă, birouri sau în alte locuri în care lucrați pe un computer. Vă recomandăm un factor <22 pentru a lucra în industrie, comerț sau recepție.

Vom fi bucuroși să vă ajutăm să potriviți perfect iluminatul cu activitatea respectivă. Beneficiezi de atmosfera imbunatatita din incapere. În cel mai bun caz, se obține o productivitate și o motivație mai mare a angajaților. Alegeți panoul nostru LED acum pentru a vă dota birourile, camerele de vânzări, producția sau locatia.
 
Close menu
Inapoi sus