Proiectoarele noastre LED Gobol va ajuta sa va proiectati motivul dumneavoastra ales pe diferite suprafete.
 
Inchide
Filter & Sort
6 Articol

Proiectoare LED : potential mare pentru promovarea vanzarilor

Un proiector LED este versatil pentru marketingul dumneavoastră. Nu numai că pot fi prezentate diverse motive, dar proiectorul publicitar poate fi folosit în multe locuri. Un suport publicitar flexibil, care poate fi adaptat exact la utilizarea respectivă. Descoperiți proiectoarele Gobo eficiente pentru utilizare în interior sau exterior.

Cu ajutorul unui proiector puteți atrage atenția în mod permanent într-o locație sau la evenimente mobile. Opțiunea de a schimba mereu motivele înseamnă că articolul poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp. Așezați dispozitivul pe suprafețe sau optați pentru montarea pe tavan sau pe perete.

Plasat acolo, proiectorul proiectează motivul ales de dumneavoastră pe suprafața pe care ați selectat-o. Designul compact îl face ușor de instalat în diverse locații. Folosiți proiectorul pentru a atrage atenția asupra companiei dumneavoastra în exterior sau în interior. Proiectoarele cu LED-uri sunt, de asemenea, foarte populare la târguri comerciale si alte evenimente.
 

Logo-ul firmei dumneavoastra


Un logo este un semn sau un simbol care prezintă compania și serviciile dumneavoastră. Acesta are rolul de a vă distinge de alți furnizori și de a vă face mai ușor de recunoscut. Simbolul respectiv este utilizat de la formate mici până la reclame de mari dimensiuni. Din acest motiv, acesta trebuie să fie eficient, convingător și informativ atât la dimensiuni mici, cât și la dimensiuni mari.
 

Afisare logo cu un proiector Gobo

Cu un proiector de logo-uri, vă puteți proiecta logo-ul pe diferite suprafețe. Afișați-vă logo-ul în exterior, în poziție centrală, pentru a atrage un număr maxim de potențiali clienți. În interior, puteți atrage atenția clienților asupra unor informații specifice, a unor produse sau a companiei dumneavoastra. Proiecția cu LED-uri se bucură de o percepție foarte mare și, prin urmare, poate fi utilizată pentru diverse domenii.

Pentru publicitatea cu proiectoare LED, aveți nevoie de Gobo-uri adecvate. Acestea sunt introduse în sistemul de reflectoare și asigură o proiecție de înaltă calitate a acestui motiv. Acesta poate fi o imagine, un mesaj text sau pictograme și simboluri. Selectați motivul pentru următoarea dumneavoastra campanie și dispuneți de un Gobo de sticlă imprimat corespunzător.

Gobo-ul se introduce în proiector și poate fi înlocuit rapid în orice moment. Cu un logo asortat pentru diferite ocazii, puteți oricând să faceți publicitate și să informați în mod corespunzător. Urați-le un Crăciun fericit, semnalați reduceri sau evenimente. Atunci când concepeți gobo-ul, adică proiecția dvs., toate opțiunile vă sunt deschise.

Proiectoarele noastre de mare putere oferă luminozitatea ideală pentru a vă prezenta Gobo-urile de sticlă într-un mod atractiv. Acestea sunt măști de motiv realizate din sticlă rezistentă la căldură. Acestea pot fi concepute în mai multe culori, două culori sau o singură culoare. Cu ajutorul proiecției, motivul apare mărit de mai multe ori pe suprafața de proiecție respectivă.
 

Publicitate cu Gobo-ul potrivit

Ati gasit deja motivul potrivit pentru proiectorul dumneavoastra. LED? Goboanele noastre din sticlă vă oferă o dimensiune a imaginii de 40 mm pentru un design liber. Puteți combina liber logo-ul, imaginile și textele dvs. pe această suprafață. Trimiteți-ne fișierul de imprimare și, cu ajutorul anumitor procese de imprimare, culorile individuale ale măștii vor fi aplicate în straturi.

Datorita experientei de lunga durata in domensiul printarii, suntem alaturi de dumneavoastra prin competenta. Colegii nostri de la grafica va pot ajujta sa va creati motivul potrivit sau sa-l modificati pe cel vechi. Utilizati serviciile noastre de grafica pentru a va prezenta compania prin intermediul Corporate Design.

Folosiți motive permanente, cum ar fi logo-ul, pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii dumneavoastră. Utilizați întreaga gamă de modele Gobo și faceți publicitate cu măști de motive în continuă schimbare. Urați un Crăciun sau un Paște fericit pentru a întări legătura cu clienții dvs. Sau atrageți atenția asupra măsurilor de siguranță sau de igienă.

Datorită percepției ridicate a proiecției cu LED-uri, aceasta vă oferă un mare potențial de utilizare pentru promovarea vânzărilor. Proiectoarele noastre sunt ușor de instalat și flexibile în utilizare. Descoperiți eficiența unui proiector publicitar pentru politica dumneavoastră de comunicare. Alegeți acum un proiector sau un sistem de spoturi luminoase!
 

De sine statator sau cu expunere pe perete

Motivele pot fi concepute liber

Proiectie LED de inalta calitate si cu contrast ridicat

Proiector logo pentru compania dumneavoastra

Cu un proiector, obțineți un mediu publicitar versatil și pe termen lung pentru compania dumneavoastră. Acesta poate fi utilizat pentru a atinge diverse obiective de marketing. Atrageți atenția trecătorilor în aer liber pentru a activa noi clienți. Folosiți o proiecție în mod special în interior pentru a crește vânzările anumitor produse.

Utilizarea proiectoarelor se extinde de la exterior la interiorul diferitelor industrii. Puteți beneficia de utilizarea proiectoarelor LED atât în sectorul cultural, cât și în comerțul tradițional cu amănuntul. Selectați acum motivul potrivit pentru gobul de sticlă și decideți-vă asupra unui sistem de proiectoare.

Proiectoarele de lumină grafică își desfășoară efectul în multe domenii. Oferim articole pentru utilizare în interior și exterior. În același timp, primiți Gobo-ul potrivit pentru diverse modele cu diametrul său de 50 mm. Montați modelul respectiv în locația dorită și conectați-l cu ușurință cu ajutorul cablului și al fișei.

Alegeți sistemul nostru de proiectoare pentru a proiecta de la interior la exterior. Sau montați proiectorul de exterior direct în aer liber. Distanța de proiecție de 8 m se extinde chiar și la 20 m în întuneric. 

 

Proiectoare pentru exterior

  • Proiectii de podea pe promenade, zone pietonale sau monumente
  • Publicitate pe fațade și clădiri
  • Proiecții în spații verzi și pe garduri vii

Proiectoare pentru interior

  • Proiecții pe podeaua muzeelor sau la târguri comerciale
  • Afișarea pe podea a direcțiilor de mers pe jos
  • Salutări la târguri, evenimente, centre comerciale sau holuri de intrare

Proiectoare publicitare ca parte a publicității luminoase

La fel ca și binecunoscutele reclame luminoase, proiectoarele cu LED-uri au un efect special asupra ochiului uman. Acest lucru asigură o percepție imediată a motivelor pe care le-ați plasat pe Gobo. Din acest motiv, proiectoarele sunt adesea folosite. Ele asigura o vizibilitate ridicată pentru publicitatea, serviciile și compania dumneavoastra.

Datorită aspectului argintiu simplu, proiectoarele sunt greu de observat, în timp ce dumneavoastră obțineți o prezentare atrăgătoare. Pur și simplu selectați zona potrivită pentru proiecție și faceți publicitate cu logo-ul dvs. sau cu motive schimbătoare. Vă vom furniza cu plăcere măștile de motive de înaltă calitate potrivite pentru proiectorul dumneavoastra.

Le puteți folosi pentru a vă adresa clienților dumneavoastră la anumite ocazii. Surprindeți-i prin schimbarea constantă a motivelor în aer liber sau în interior.

Aflați mai multe despre posibilitățile de utilizare a proiectoarelor LED. Alegeți acum un proiector Gobo pentru a vă afișa logo-ul. 
Close menu
Inapoi sus