Folosiți stopperele si wobblerele noastre pentru a atrage atenția la punctul de vânzare. Acestea înveselesc zonele de vânzare, atrag atenția direct asupra unui produs și îl fac să iasă în evidență. 
Inchide
Filter & Sort
85 Articol

Stopperele pentru raft aduc lumina in supermarketul dumneavoastra !

Stoppere pentru raft - acesta este numele dat obiectelor indispensabile atașate direct pe raft și aproape de produs pentru a vă promova produsele. Posibilitățile de design ale unui opritor de raft în ceea ce privește dimensiunea, designul și fixarea pe raft sunt aproape infinite. Articolele atractive, care atrag atenția, îl fac pe clientul dumneavoastră să zăbovească chiar la punctul de vânzare al articolelor dumneavoastră de pe raft (de aici și denumirea de "shelf stopper"). Denumirile de mărci, clienți sau articole cunoscute sunt incluse în designul unui wobbler în caracteristicile lor tipice (design și culoare) - clientul recunoaște aceste atribute de la distanță - și astfel articolele dumneavoastra sunt găsite mai ușor. Avantajele sunt evidente în acest caz.

Modele de wobblere

Folosite ca si buzunare de preț, șine pentru raft, opritori de rafturi sau atașate de rafturi cu ajutorul unor cleme de prindere și cleme de opritor de rafturi, toată lumea le-a văzut. În calitate de wobblere de raft, acestea sunt atașate de raft pe suporturi ușor de mișcat, cum ar fi oțelul pentru arcuri sau un arc spiralat, și atrag atenția clienților cu mișcările lor amuzante. În concluzie, wobblerele pentru rafturi înveselesc piața, o fac colorată și veselă, interesantă și variată, fără a neglija funcția informativă și de promovare a vânzărilor. Clienții dumneavoastră primesc semnalul de a cumpăra la un preț bun și de a găsi în mod regulat produse noi în sortiment.
 

 

Close menu
Inapoi sus