Sistem de prezentare slatwall Flexislot


Sistemul nostru unic FlexiSlot® este un sistem slatwall care va ofera o multitudine de posibilitati pentru prezentarea produselor in mod practic si atractiv.

Sistemul este completat de o multitudine de accesorii, cu ajutorul carora va piteti customiza si crea propriul spatiu de vanzare.

 
Inchide
Filter & Sort
149 Articol

Sisteme slatwall de inalta calitate pentru magazinul tau

Sistemele slatwall sunt foarte populare în amenajarea magazinelor, deoarece pot utiliza eficient spațiul nefolosit pe perete sau pe podea. Display-urile versatile fac posibilă prezentarea produselor și a ofertelor într-un mod atractiv și atrag imediat atenția clienților. Cu designul lor flexibil, aceste sisteme creează un adevărat punct de atracție la punctul de vânzare (POS).

Sistemul FlexiSlot® folosește ca bază profile colorate cu caneluri. Aceste profile sunt asamblate pentru a forma pereți slatwall și vitrine de marfă. Suporturile de marfă, cum ar fi cârligele, rafturile sau suporturile pentru broșuri, pot fi pur și simplu agățate în canelurile peretelui. Această fixare simplă face posibilă adaptarea și modificarea flexibilă a designului.

Sistemul slatwall este format doar din lamele din plastic, în timp ce o țiglă este o extensie a acestora. Acesta este încadrat de un profil de aluminiu filigranat, care conferă afișajului o notă nobilă. Un panou posterior din lemn asigură o stabilitate suplimentară. Pe baza acestei fundații, au fost create nenumărate modele diferite ale sistemului FlexiSlot®.
Lamellenwand-für-Schuhe-im-Sportfachhandel
Lamellenwand-zur-Präsentation-von-Taschen
Lamellenwand-im-Handwerkbetrieb
Lamellenwand-Im-Blumenfachhandel

Slatwall - de la simpla prezentare a produselor la standuri expozitionale

În magazinul nostru online nu veți găsi doar profile sau plăci, ci și o varietate de display-uri de podea, versiuni de perete, display-uri de masă și suporturi de marfă asociate. Mai mult, oferim chiar și soluții complete care includ un perete din lamele, inclusiv accesorii. Cu o singură comanda, obțineți tot ceea ce aveți nevoie pentru o prezentare a mărfurilor de înaltă calitate.

Standurile mobile de prezentare a mărfurilor devin din ce în ce mai populare, alături de diverse modele de standuri. Cu ajutorul roților, pereții tip slatwall pot fi ușor de mutat și transportat. Acesta este un avantaj atât în cazul utilizării staționare, cât și la târguri sau evenimente. În plus, asamblarea și dezasamblarea rapidă a display-urilor permite o utilizare eficientă.

Prezentarea usoara a produselor FlexiSlot® este posibila datorita transportului ușor de la un târg la altul. Acest lucru îl face un punct de atracție pentru standul dumneavoastră. Puteți alege dintre diverse prezentări în spațiul median sau chiar să agățați modelele în grinzi. Datorită atașării flexibile a accesoriilor, se pot realiza oricând noi tipuri de prezentare pentru diferite articole.

Sistemul slatwall se dovedește a fi un partener de încredere pentru prezentarea produselor și ofertelor nu numai la târgurile comerciale. Versatilitatea acestor exponate de marfă atrage întotdeauna interesul clienților existenți și potențiali. Datorită unei game largi de display-uri, puteți profita la maximum de spațiul de vânzare.

Prezentarea sustenabila a produselor

Magazinul nostru oferă o gamă largă de produse realizate din materii prime regenerabile. Produsele sunt etichetate corespunzător.

Caracteristici:

Amenajarea magazinului dupa gustul tau

Numeroasele culori standard și o gamă largă de accesorii permit nenumărate opțiuni în ceea ce privește designul sistemelor slatwall. Datorită opțiunii de proiectare liberă a display-urilor, un suport de marfă poate fi creat în întregime în funcție de dorințele și specificațiile individuale. Afișajul poate fi adaptat nu numai la articole, ci și la designul IC. Acest lucru asigură o valoare ridicată de recunoaștere a brandului, în special în marile magazine sau la târguri.

Pentru a găsi peretele de tip slatwall potrivit pentru PoS sau pentru sala de vânzări, este important să se determine domeniul exact de aplicare. Trebuie creat un spațiu de prezentare suplimentar pe tejgheaua de vânzări? În acest caz, afișajele de masă și de tejghea pot atrage în mod specific privirile clienților către mărfurile plasate acolo. Cu ajutorul carligelor noastre, cardurile cadou, bonurile și articolele mai mici pot fi prezentate în mod atractiv.

Adesea, pereții goi din sălile de vânzări lasă spații nefolosite unde pot fi expuse produsele. Un panou FlexiSlot® sau un element de perete rotativ transformă imediat acest spațiu într-un exponat atractiv pentru bunuri. Montarea unor suporturi pentru produse și/sau suporturi pentru broșuri face ca peretele să fie versatil. Pe lângă prezentarea produselor, pe sistemul Flexislot pot fi prezentate și postere sau broșuri.
 

Utilizarea potentialului peretelui slatwall pentru prezentarea produselor

Amenajarea coloanelor oferă o altă modalitate de a folosi spațiul nefolosit pentru a promova vânzările.
Coloanele rotunde sau patrate pot reduce vizibilitatea in magazin.Cu ajutorul accesoriilor Flexislot pentru coloane, indreptati privirile clientilor si vizitatorilor direct pe produsele dumneavoastra.  H

În plus, vă punem la dispoziție diverse vitrine pentru a face amenajările magazinului dumneavoastra atractive și moderne. Puteți alege dintr-o gamă largă de display-uri diferite, ideale pentru a atașa cârlige, rafturi și multe altele. Descoperiți turnuri rotative, display-uri cu elemente deja montate sau componente la jumătate de înălțime. Unele dintre aceste display-uri sunt, de asemenea, disponibile în combinație cu rame stretch sau cu suprafețe de prezentare imprimabile.

Pe langa produsele enumerate mai sus, va oferim si elemente mobile. Cautati un perete slatwall ușor de transportat? Sau preferați o versiune mobila? Standurile noastre de marfă sunt perfecte pentru evenimente, târguri comerciale sau pentru utilizarea mobilă în zona dvs. de vânzări. Datorită roților, display-urile pot fi ușor de mutat și relocate la locul dorit de utilizare.

Aveți idei specifice pentru peretele dvs slatwall? Datorită producției noastre interne, putem îndeplini în orice moment dorințele personalizate. Pe lângă culorile comune, toate celelalte culori RAL pot fi aplicate pe profilul peretelui din lamele. În plus, pot fi implementate fără probleme dimensiuni sau mărimi speciale. 
Standard Profilfarben unserer Lamellenwand

Creati-va propriul perete slatwall

După ce ați selectat peretele slatwall dorit, trebuie să atașați suporturile atractive pentru marfă. Dacă achiziționați o soluție completă, veți primi afișajul inclusiv accesoriile și acest pas nu este necesar pentru dvs. În caz contrar, puteți selecta acum singuri elementele necesare pentru peretele dvs. slatwall.

De regulă, cei mai mulți oameni aleg să echipeze display-ul de marfă cu cârlige. Acestea pot fi agățate cu ușurință în caneluri, iar produsele pot fi astfel expuse. În funcție de nevoile dvs. și de dimensiunea mărfurilor, există diferite modele de cârlige.


Puteți alege între diferite lungimi, precum și modele cu buzunare pendulare sau cârlige duble. În plus, cârligele sunt disponibile atât din metal, cât și din plastic.
schräge Ansicht unseres FlexiSlot Profils
leichtes Einhaken von Zubehör in die FlexiSlot Lamellenwand
  • selectie diversa de carlige diferite pentru peretele tip slatwall
  • etichetarea preturilor langa produs
  • fixarea ușoară a suporturilor de marfă și rearanjarea rapidă a produselor
  • asezarea marfurilor si utilizarea acesteia pe termen lung 
  • accesoriile sunt potrivite si pentru alte sisteme
Produsele dvs. nu oferă ambalaje sub formă de benzi? Pe lângă cârligele convenționale, pereții noștri slatwall oferă, de asemenea, opțiunea de a atașa rafturi, recipiente de marfă sau cutii. Acestea sunt ideale pentru expunerea de mărfuri precum pantofii. În plus, umerașele de haine pot fi atașate convenabil la peretele slatwall cu ajutorul brațelor de suspensie.

Datorită selecției noastre variate de suporturi pentru marfă, sistemul nostru FlexiSlot® este potrivit pentru orice domeniu de activitate Vă garantăm că vă vom oferi afișajul potrivit pentru a vă expune perfect mărfurile. Descoperiți numeroasele posibilități pe care vi le oferă sistemul FlexiSlot® Slatwall System. Achiziționați peretele de tip slatwall direct de la producător și beneficiați de consultanța noastră de specialitate.
Close menu
Inapoi sus