Inchide
Filter & Sort
1141 Articol

Fidelizarea clientilor prin amenajarea ideala a magazinelor

Prima impresie contează! Pentru a fideliza clienții este nevoie de o combinație perfect coordonată între amenajarea magazinului, un personal amabil și o gamă optimă de produse. Vă oferim echipamente modulare, moderne și primitoare pentru un magazin amenajat în funcție de dorințele dumneavoastră. Acest lucru dezvoltă și menține loialitatea dorită și gradul ridicat de acceptare a clienților dumneavoastră.

Configurați-vă magazinul în conformitate cu criteriile moderne. Beneficiați de serviciile și sprijinul nostru amabil, precum și de mulți ani de experiență. Cu sprijinul nostru, veți crea rapid un magazin primitor în domeniul amenajării magazinelor.
 

Echipamente si accesorii pentru toate tipurile de magazine 

Indiferent dacă doriți să mobilați un mare lanț de magazine sau un magazin mic și exclusivist. Pe lângă gama de produse, amenajarea magazinului este întotdeauna decisivă pentru acceptarea clienților. Prin urmare, are, de asemenea, o influență asupra deciziei de cumpărare a clientului.

Comportamentul de cumpărare al clienților este determinat în diferite moduri de amenajarea magazinelor. Un design atractiv al vitrinei unui magazin transformă trecătorii în potențiali cumpărători. Rafturile amplasate strategic și o aranjare bine gândită a rafturilor influențează traseul de mers al clientului. Zona casei de marcat echipată asigură o atmosferă plăcută de cumpărături până la sfârșit.

În plus față de posibilitățile menționate mai sus, există multe altele în care mobilierul se reflectă asupra comportamentului clientului. Este important să recunoaștem aceste opțiuni și să folosim potențialul ascuns pentru afacerea noastră. Pentru realizarea acestor obiective, există diverse soluții în gama noastră de produse.

În magazinul nostru online veți găsi pereti slatwall, sisteme de rafturi, pereți perforați, vitrine cu care vă puteți prezenta produsele în mod exclusiv și, mai ales, flexibil. Completate cu publicitate atractivă pe podea, coșuri de gunoi și panouri de etichetare, puteți crea un mediu ideal in magazinul dumneavoastra.

 

Echipament de baza

Accesorii

Articole suplimentare

Echipamente si accesorii pentru toate tipurile de magazine

Începeți cu un sistem de rafturi versatil. Cu suporturi suplimentare pentru mărfuri, iluminat atractiv și vitrine exclusive, vă puteți asigura că bunurile dvs. sunt plasate cu grijă. În cele din urmă, creați un spațiu de vânzare perfect cu ajutorul accesoriilor potrivite și a gamei noastre extinse de accesorii.

Aveți o influență directă asupra comportamentului de cumpărare al clienților dumneavoastră. Veți găsi tot ce aveți nevoie în această categorie. 

Indiferent dacă doriți să înființați un mare lanț de magazine sau să dețineți un magazin mic și exclusivist. Pe lângă gama de produse, amenajarea magazinului este întotdeauna decisivă pentru acceptarea clienților. Prin urmare, are, de asemenea, o influență asupra deciziei de cumpărare a clientului.

În magazinul nostru online veți găsi sisteme slatwall, sisteme de rafturi, pereți perforați, vitrine cu care vă puteți prezenta produsele în mod exclusiv și, mai ales, flexibil. Completate cu publicitate atractivă pe podea, coșuri de gunoi și panouri de etichetare, puteți crea un mediu ideal în magazinul dumneavoastra.

 

Echiparea magazinului cu ajutorul sistemelor

Un sistem complet de amenajare a magazinului este de mare ajutor în acest sens. Cu aceste sisteme practice, amenajările magazinului nu numai că pot fi adaptate în mod flexibil la nevoile dumneavoastră. De asemenea, acesta poate fi schimbat cu ușurință și fără prea mult efort. În plus, acestea asigură un aspect uniform și coerent.

VKF Renzel GmbH vă poate oferi diverse sisteme de rafturi pentru a vă mobila magazinul sau compania:

Sistemul slatwall FlexiSlot®, disponibil în diferite culori, este unul dintre acestea. Sistemele slatwall cu forme atractive pot fi montate cu ușurință pe perete sau pot fi utilizați ca separatoare de cameră. Accesoriile de magazin potrivite pentru sistemul FlexiSlot® fac ca sistemul să fie potrivit pentru orice tip de produs.

Suporturile, cârligele sau afișajele care pot fi plasate în diferite moduri pe slatwall asigură că produsele pot fi expuse la diferite înălțimi. Manipularea ușoară și flexibilitatea enormă a sistemului asigură o instalare simplă și confortabilă. Rezultatul este o amenajare în întregime conformă cu dorințele dumneavoastră.

Intenționați un mobilier clasic cu rafturi din metal Tego? Diferitele suporturi de perete perforate asigură, de asemenea, un grad ridicat de flexibilitate în proiectarea acestui sistem de rafturi. Multe cârlige diferite, simple și duble, susțin produsele dumneavoastră. Echipat cu buzunare pendulare, etichetarea prețului poate avea loc, de asemenea, în imediata vecinătate a produsului.

Cu ajutorul accesoriilor adecvate, sistemul de rafturi poate fi folosit pentru a crea o zonă de vânzare coordonată. Datorită posibilității de modificare a sistemelor, managerii și proprietarii de magazine rămân liberi să reproiecteze magazinul. Ofertele și promoțiile speciale pot fi, de asemenea, întărite prin schimbări rapide în aranjarea rafturilor.
 

 

Close menu
Inapoi sus