Sistemul de aluminiu „Construct“ este un sistem ușor, stabil și cu un aspect atractiv. Este format dintr-un tub pătrat din aluminiu de înaltă calitate în combinație cu conectori negri sau gri. În calitate de producător, construim pentru dumneavoastră în principal elemente pentru amenajarea magazinelor, cum ar fi rafturi, recipiente de mărfuri sau vitrine. Oferim, de asemenea, sisteme complete, rame de bază, profile, conectori și accesorii.
Inchide
Filter & Sort
67 Articol

Optiuni nelimitate cu sistemul de aluminiu ''Construct''

Sistemul de tuburi pătrate din aluminiu "Construct" constă în diferite variante de tuburi cu secțiune pătrată, precum și în conectorii asociați. Tuburile sunt fabricate din aluminiu și sunt disponibile în finisaj anodizat negru sau argintiu. În combinație cu conectori din plastic, acestea pot fi utilizate pentru a asambla display-uri individuale. Rezultatul este un afișaj stabil, dar ușor, care impresionează prin aspectul său simplu și de înaltă calitate.

Datorită stabilității lor ridicate și aspectului simplu, sistemele de conectare din aluminiu sunt potrivite pentru construcții de toate tipurile. Profilul din aluminiu anodizat argintiu sau negru poate fi asamblat în diferite moduri cu ajutorul conectorilor sistemului plug-in. Pe langa formele clasice dreptunghiulare se pot crea cu ajutorul conectorilor modele in diferite unghiuri. Conectorii au două brațe reglabile continuu, care pot fi setate la un unghi de la 0° la 190° grade. 

Conectorii noștri permit posibilități nelimitate în construcția proiectelor dumneavoastră. Puteți obține conectori cu diferite iesiri, în diferite unghiuri, precum și cu iesiri suplimentare în unghi drept. În plus, la selectarea tubului, puteți alege între diferite dimensiuni de tuburi. Acestea influențează nu numai dimensiunea afișajului, ci și capacitatea de încărcare.

Putem tăia lungimea tubului la milimetru în funcție de dorințele dumneavoastră.

Nu aveți de ales doar în ceea ce privește dimensiunea sau destinația. De asemenea, vă putem oferi diferite variante în ceea ce privește culoarea. Conectorii sunt disponibili în gri și negru. Acest lucru înseamnă că pot fi asortați în mod optim la culorile posibile ale tuburilor anodizate argintiu sau acoperite cu pulbere neagră.

În general, acest lucru creează un aspect uniform, în sensul ca tuburile si conectorii se potrivesc în mod ideal unul cu celălalt. Ce culoare se potrivește mai bine interiorului dumneavoastră? Doriți ca conectorii să contrasteze cu tuburile pătrate sau doriți un aspect uniform?


 

Utilizare fara unelte

Diverse domenii de aplicare

Usor si stabil

Disponibil individual sau ca display gata facut

În magazinul nostru online puteți achiziționa nu numai elementele individuale ale sistemului plug-in din aluminiu, ci și modele gata făcute. Puteți crea un ansamblu din diferitele elemente individuale. Pentru a face acest lucru, selectați mai întâi tubul pătrat dorit în dimensiunea și culoarea respectivă. Apoi, decideți asupra conectorilor necesari care se potrivesc cu culoarea și lungimea laterală a tubului.

Componentele individuale ale ansamblului sunt conectate între ele prin conectare. Ca ajutor vă putem recomanda un ciocan de plastic. Cu acesta, conectorii se introduc foarte usor in tuburi.


Unsere fertigen Displays haben wir bereits einwandfrei für Sie entworfen. Diese erhalten Sie in der Regel vormontiert und müssen nur noch wenige Handgriffe vornehmen. Ein mitgelieferter Kunststoff Hammer erleichtert Ihnen die Arbeit. Kaum eingetroffen, kann das Display innerhalb kürzester Zeit aufgebaut und verwendet werden.

Entdecken Sie in unserem Online Shop die vielseitig einsetzbaren Aluminium Displays der „Construct“ Serie. Die Displays der Vierkantrohr-Serie überzeugen durch hohe Standfestigkeit, geringes Gewicht und ein schlichtes sowie hochwertiges Äußeres. Aus diesem Grund werden sie für diverse Zwecke eingesetzt und setzen Ihre Produkte oder Werbung perfekt in Szene. Als Werbeaufsteller, Warenträger oder Regalsystem machen sie Besucher und Kunden aufmerksam.

Der Einsatz von „Construct“ Displays beschränkt sich vornehmlich auf den Innenbereich. Neben Frühbeeten, Korbdisplays oder Tischgestellen gilt es die große Auswahl der Alu Displays zu erkunden. Das Alu Stecksystem allein bietet viele Möglichkeiten im Bereich der Eigenkonstruktion. Als Hersteller mit langjähriger Erfahrung stellen wir nicht nur das Alusteck System, sondern auch viele weitere Serien her.

Die eigene Produktion bietet die Gelegenheit, die Serien miteinander zu kombinieren. Durch die Ausstattung mit weiteren Materialien und Elementen, entstehen zentrale Eye-Catcher in Ihrem Betrieb. Besonders beliebt ist die Kombination mit unserer Lamellenwand FlexiSlot. Die Lamellenwand ermöglicht eine freie Gestaltung als Warenträger durch die beliebige Anbringung von Zubehör. Entdecken Sie die klassische Vierkantrohr Serie „Construct“ in Verbindung mit unserer ansprechenden Lamellenwand.

Un sistem de aluminiu- o mie de optiuni

Alegeți dintre afișajele noastre din aluminiu gata făcute sau decideți să vă construiți propriul afișaj cu elementele noastre individuale. Începând de la tuburi pătrate, trecând prin diverși conectori din plastic până la soluții complete. Vă putem furniza orice variantă din seria "Construct".

În calitate de producător, vă putem oferi, de asemenea, modele speciale în domeniul afișajelor din aluminiu. Cu un atelier de imprimare intern și o specializare largă, putem apela la nenumărate opțiuni.


+49 (0) 2874 910-374
 e-mail »

Close menu
Inapoi sus