Cu ajutorul tuburilor noastre pătrate din aluminiu și al conectorilor puteți proiecta și realiza o varietate de display-uri.

 
Inchide
Filter & Sort
19 Articol

Tuburi de aluminiu - ușoare, rezistente și plăcute din punct de vedere estetic

Aluminiul este un material popular pentru construirea de vitrine sau rafturi datorită ușurinței și stabilității sale. Tuburile pătrate sunt deosebit de versatile în ceea ce privește conceperea și realizarea de modele. În combinație cu diverși conectori, se poate realiza o mare varietate de construcții. Stabilitatea ridicată, designul simplu și construcția ușoară fac din tuburile pătrate din aluminiu un material atractiv.

Tuburile cu secțiune transversală pătrată nu sunt doar ușoare, ci și foarte stabile. Împreună cu conectorii potriviți, acestea alcătuiesc o construcție robustă, potrivită pentru multe proiecte. Puteți prezenta mărfuri ușoare sau transporta obiecte grele - aspectul de înaltă calitate al aluminiului anodizat argintiu se potrivește în orice mediu.

Sistemul de tuburi pătrate este extrem de versatil și, prin urmare, este utilizat în multe domenii. Este potrivit pentru proiecte, replici, precum și pentru extensii. În plus, designul simplu oferă posibilitatea de a integra display-uri de orice fel. Cu aspectul argintiu, pot fi realizate rafturi de înaltă calitate pentru birouri și zone de intrare, precum și cărucioare de serviciu și rame frigorifice.

In categoria noastra display-uri Construct gasiti idei pentru  utilizarea versatila a tuburilor de aluminiu. Cu sistemul "Construct", puteți proiecta un afișaj în întregime în funcție de ideile dumneavoastră, în timp ce alte afișaje au deja caracteristici prefabricate. Mesajul de bază rămâne același, iar numărul de cuvinte rămâne același.

Începeți prin a face o selecție din profilele de aluminiu disponibile. Există o varietate de dimensiuni și lungimi disponibile. Prin alegerea conectorilor potriviți pentru diferitele variante de tuburi pătrate, puteți crea modele perfect coordonate. Când puneți totul laolaltă, se creează construcții unice și cu forme frumoase.
 

Constructie usoara

Stabilitate si rezistenta ridicata

Taieturi precise

Aspect atragator

Conector de aluminiu pentru tuburi patrate: proiectare si implementare flexibila

Baza fiecărei construcții "Construct" este formată din tuburi pătrate din aluminiu. Aceste tuburi sunt disponibile în diferite lungimi și dimensiuni și pot fi, de asemenea, tăiate în funcție de nevoile dumneavoastră individuale datorită producției proprii. Acest lucru vă oferă și mai multă libertate în implementarea proiectelor dumneavoastră.

Gama noastră include nu numai tuburi pătrate clasice, ci și tuburi cu montare pe placă. Acestea oferă spațiu pentru o varietate de materiale. Tuburile sunt disponibile în argintiu sau negru și în multe dimensiuni diferite.

Tubul de aluminiu este disponibil în diferite lățimi și poate fi utilizat pentru mai multe suporturi de panouri. Acesta permite o fixare ușoară și oferă un cadru stabil pentru a fixa în siguranță panoul.

Conectorii potriviți pentru tuburile pătrate din aluminiu sunt disponibili în seria "Construct". Este disponibilă o gamă largă de conectori diferiți, cu diferite numere de ieșiri și unghiuri. Pentru o versiune reglabilă a conectorilor sunt disponibile și conectori articulați.

În primul rând, ar trebui să vă decideți între un conector static și unul adaptabil. Apoi, trebuie să știți câte prize sunt necesare și în ce direcție. Gama include conectori clasici de colț, piese în T și conectori în cruce, completată de o selecție de conectori speciali, conectori în stea și modele speciale.

Racordurile pentru tuburi pătrate din aluminiu sunt disponibile în dimensiunile tuburilor corespunzătoare. Acestea sunt potrivite pentru tuburi pătrate cu o lungime laterală de 13,5 mm, 20 mm, 30 mm și 40 mm. Există, de asemenea, posibilitatea de a alege între diferite culori. Majoritatea conectorilor sunt disponibili atât în gri, cât și în negru.

Culoarea tubului și culoarea gri a conectorilor din plastic se armonizează perfect între ele și creează un aspect uniform. Cu toate acestea, contrastul negru dintre tub și conector este, de asemenea, o opțiune. Greutatea sistemului este la fel de redusă ca și cea a tuburilor, datorită conectorilor din plastic ușori, ceea ce îl face foarte modular. Adaptările sau conversiile pot fi implementate rapid datorită fixării simple.

Sistemul plug-in numit "Construct" este o metodă de construire a structurilor fără scule. Este foarte ușor de manevrat și poate fi facilitat prin utilizarea unui ciocan de plastic pentru a vă economisi forța proprie.

Odată ce modelul este asamblat, capetele deschise pot fi închise cu capace. Acestea împiedică pătrunderea murdăriei în țeavă și, în același timp, reduc riscul de rănire. Marginile țevilor din aluminiu sunt adesea ascuțite, dar dopurile din plastic moale oferă o soluție rapidă și eficientă în acest sens.
 
Regal aus Aluminium Quadratrohr
Steckbare Warenschütte Alu Vierkantrohr Verbindern
Maklerdisplay aus Alu Vierkantrohr und Alu Vierkantrohr Verbinder

Un sistem- multe posibilitati

Sistemul "Construct" oferă nu numai o manevrare ușoară, ci și numeroase posibilități de realizare a construcțiilor. Conectarea tuburilor și a conectorilor permite construirea de diverse afișaje și modele care par simple și calitative.

Sistemul poate fi utilizat în amenajarea magazinelor, în echipamentele de birou, precum și în sectorul privat ca rafturi, suporturi pentru afișe sau rame de masă. Cu ajutorul sistemului de tuburi pătrate, vă puteți proiecta mobilierul în întregime în funcție de dorințele dumneavoastră.

Construcția minimalistă, fără scule, permite o adaptare ideală la domeniul de aplicare al modelelor dumneavoastră.
Close menu
Inapoi sus