• pentru prezentarea mai multor ambalaje individuale mici
  • opțional, personalizabile cu imprimare
  • poate fi utilizat în mod universal la multe puncte de vânzare
  • benzile de polipropilenă pot fi scurtate la perforare la lungimea dorită.

Cu ajutorul benzilor de mercantizare vă puteți prezenta mărfurile în mod clar și specific în câmpul vizual al clienților dumneavoastră. Adăugați o imprimare promoțională pe benzi pentru a vă promova marca.
Inchide
Filter & Sort
13 Articol

Adaptare individuala
Benzile din polipropilenă pot fi scurtate în lungime în punctele de perforare

Aplicabile pe termen scurt
Banda perforata cu cârlige poate fi utilizată la orice punct de vânzare.

Banda cu economie de spatiu
Prezentarea perfecta intr-un spatiu mic a mai multor ambalaje individuale

 

Personalizabil
Headerul ofera posibilitatea unui print aditional

Produsele dumneavoastra in campul vizual al clientilor

Benzile de mercantizare pot fi găsite în diferite locuri la punctul de vânzare. Acestea oferă posibilitatea de a plasa anumite produse în câmpul vizual al clientului si sunt afișate la o înălțime optimă de vizualizare.

Benzile de mercantizare ușoare și înguste se găsesc în principal pe raft sau în zona de plată. Aici sunt folosite pentru a face publicitate la promoții speciale sau pentru a stimula achizițiile impulsive. În combinație cu un afișaj de top, inclusiv printuri publicitare, vă faceți marca vizibilă de la distanță.

Mijloacele publicitare au o suspensie în partea de sus cu ajutorul căreia pot fi fixate la punctul de vanzare la înălțimea dorită. Benzile de polipropilenă pot fi scurtate la lungimea dorită prin perforare.

Benzi de mercantizare din metal pentru punctul de vanzare

Un bande de mercantizare este un suport publicitar deosebit de rezistent și stabil. Acest lucru face ca această banda să fie mai durabilă și să poată fi folosită de mai multe ori pentru promoții speciale. Cu o grosime de 2 mm, barnda metalică are o greutate redusă. Poate fi atârnata oriunde cu ajutorul cârligului din spate.

Materialul metalic face o impresie de înaltă calitate asupra clienților dumneavoastră. Personalizați banda cu autocolante, un strat de pulbere sau o imprimare atractivă. 

catre produs »

Ambalajele usor de prins in banda de mercantizare

Produsele se ataseaza pur si simplui la banda de mercantizare. Benzile sunt disponibile cu nouă până la 24 de posibilitati de agatare pentru produsele dumneavoastră. Le puteți folosi pentru a prezenta același produs de mai multe ori sau o varietate de articole.

Produsele dumneavoastră nu au perforații Euro? Cu ajutorul cârligelor adezive Stockaid, acestea pot fi, de asemenea, plasate pe benzile de mercantizare. Alegeți o bandă cu sau fără header. La noi, puteți imprima banda, inclusiv eticheta de sus, în întregime conform ideilor dumneavoastră. 

Realizate individual pentru brandul dumneavoastra

O banda de mercantizare atrăgătoare vă asigură că atrageți atenția clienților dumneavoastră. Cu ajutorul benzilor imprimate puteți crește gradul de conștientizare a noilor mărci sau produse. 

Există multe opțiuni în ceea ce privește designul benzii de mercantizare. În plus față de diferitele culori și tipăriri, forma poate fi, de asemenea, fabricată special. Am fi bucuroși să producem afișaje individuale pentru următoarea dumnevoastra promoție specială. 

Contact:

Close menu
Inapoi sus