Unsere Vielfalt ist Ihr Vorteil!

  • mehr als 300 Profile für jeden Regaltypen
  • große Farbauswahl
  • individuelle Längen 
  • direkt vom Hersteller
  • ab Lager verfügbar
  • Fertigung von Sonderlösungen möglich
  • alles unter einem Dach: Entwicklung, Konfektionierung und Veredelung

Nutzen Sie unsere Scannerschienen zur Preisauszeichnung Ihrer Waren am POS oder im Lagerbereich. Nutzen Sie alternativ unsere Online-Beratung, um die passende Scannerschiene zu finden. Selbstverständlich stehen wir Ihnen auch persönlich zur Beratung zur Verfügung! Rufen Sie uns einfach an! ***zu den Sonderposten***
Inchide
Filter & Sort
108 Articol

Reglete de preț pentru rafturi: Etichetarea prețurilor în magazine

Benzile pentru marginile rafturilor au devenit indispensabile pentru o etichetare clară a prețurilor în magazinele de vânzare cu amănuntul. Discrete în fundal, benzile mențin etichetele de preț și etichetele de preț la locul lor.

Șinele de prețuri sunt, de asemenea, utilizate pentru a comunica oferte. De obicei, sunt plasate direct sub produs, uneori deasupra acestuia. În mod ideal, clientul ar trebui să aibă prețul asociat direct la vedere atunci când se uită la un produs.

Panoul frontal transparent oferă o vedere clară a etichetelor de hârtie inserate. Panoul frontal este conectat direct la panoul din spate. Pentru a introduce etichetele, este suficient să rabatați ușor panoul frontal transparent. Introduceți eticheta de hârtie, eliberați panoul frontal și eticheta rămâne la locul ei.

Părțile din spate ale profilelor de preț sunt de obicei transparente pentru a fi cât mai puțin vizibile pe raft. Oferim, de asemenea, posibilitatea de a alege culoarea albă pentru multe modele. Acest lucru poate ajuta la crearea unei prezentări uniforme a etichetării prețurilor pe diferite rafturi.

Doriți în schimb suporturi de etichete în culoarea CI? Suntem, de asemenea, bucuroși să vă oferim secțiuni spate fabricate individual. Alternativ, puteți utiliza și benzi de inserție colorate. Le oferim pe role în diferite culori standard.
 
profil de preț cu bandă adezivă montată pe raft

cu Bandă Adezivă

profile pentru etichetarea prețurilor pe coșuri de sârmă

pentru Coșuri din Sârmă

profile preț pentru rafturi de sticlă

pentru Rafturi din Sticlă și Lemn

profile preț montate pe rafturi metalice

pentru Rafturi Metalice

Dumneavoastră puneți la dispoziție Raftul, iar noi punem la dispoziție Profilul de Preț potrivit pentru Raft.

Cu peste 300 de tipuri diferite de profile în gama noastră, putem găsi întotdeauna fixarea potrivită pentru fiecare tip de raft. Oferim benzi de margine pentru rafturi cu diferite opțiuni de fixare. Benzile autoadezive pentru marginile rafturilor sunt unul dintre cele mai comune tipuri de fixare. În magazinul nostru online veți găsi diverse versiuni de benzi autoadezive pentru margini de raft cu trei tipuri diferite de adeziv.

Banda de pânză este o bandă standard pentru toate aplicațiile permanente pe suprafețe netede, polare. Banda din spumă este potrivită pentru toate aplicațiile permanente pe suprafețe netede, precum și pe suprafețe mai aspre. Banda textilă este o bandă adezivă universală pentru toate aplicațiile permanente pe suprafețe netede, aspre și fibroase.

Gama noastră include, de asemenea, profile de raft pentru etichetarea prețului coșurilor de sârmă sau pentru zona frigorifică. Acestea se prind în punctul desemnat. Modelele pentru rafturi din metal, sticlă și lemn sunt, de asemenea, prinse pe raft și astfel fixate.

Pentru rafturile metalice, șinele de preț cu bandă magnetică oferă o alternativă populară de fixare. Benzile magnetice pentru marginile rafturilor pot fi plasate cu ușurință oriunde și pot fi îndepărtate din nou fără niciun efort. Această variantă este deosebit de potrivită pentru etichetele cu termen de valabilitate și pentru etichetele schimbătoare de pe raft.

Suport etichete preț pentru rafturi din diferite materiale

În gama noastră, nu veți găsi doar șine cu diverse elemente de fixare. Oferim, de asemenea, șine în diferite lungimi și înălțimi. Există, de asemenea, diverse opțiuni din care puteți alege în ceea ce privește culoarea șinelor. În plus, am extins gama noastră pentru a include și materialul PET.

Caracteristicile Profilelor de Preț pentru Rafturile PET includ:

✓ protecție UV ridicată
✓ astfel o longevitate deosebită
✓ panou frontal foarte transparent
✓ pe termen lung oferă o imagine clară
✓ vizualizarea etichetelor de preț

Odată cu această extindere, ne străduim să putem oferi fiecărui client profilul potrivit pentru domeniul său de aplicare. În acest moment, selecția de produse este în curs de construcție. Sunteți deja interesat de alte versiuni, cum ar fi profilele pentru  marginile rafturilor fabricate din PET și materiale reciclate? Vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți cererea dvs. de informații!


Suport de etichetă: multi-talent în Utilizare


Nu numai în magazine, profilele potrivite pentru marginile rafturilor asigură o etichetare clară a produselor. Acestea sunt utilizate și în depozite pentru a marca rafturile și spațiile de depozitare. Indiferent dacă zonele de depozitare sunt mici sau mari. Barele de preț permit o etichetare flexibilă și clară a rafturilor.

Profile de la marginea rafturilor sunt lipite ferm, prinse sau atașate magnetic la locațiile de depozitare și apoi marcate cu coduri de bare. Personalul dumneavoastră de la depozit poate acum să țină în mod convenabil scanerul în fața profilului raftului. Mărfurile pot fi apoi îndepărtate de pe raft pentru a fi prelevate. În plus, șina protejează codul de bare de praf și murdărie.

În cazul în care depozitul este folosit ca zonă de vânzare sau ca sală pentru autoservire, suportul de etichetă de pe marginea rafturilor servește, de asemenea, ca orientare pentru clienții dumneavoastră. Etichetarea precisă facilitează găsirea mărfurilor dorite și îmbunătățește astfel experiența de cumpărare a clienților. Beneficiați de instalarea ușoară a șinelor și de schimbarea rapidă a etichetelor.

Descoperiți în magazinul nostru online reglete de preț pentru toate sistemele de top. Oferim profile personalizate, de exemplu pentru rafturi metalice și rafturi Linde. Fie pentru a fi decupate pe rafturi din sticlă sau lemn, fie cu bandă adezivă pentru montarea pe diferite tipuri de rafturi. Găsiți șina de preț potrivită pentru fiecare raft. Vă sfătuim cu plăcere în ceea ce privește planificarea și alegerea șinei de preț potrivite.
Close menu
Inapoi sus