Inchide
Filter & Sort
253 Articol

Rame pentru postere și buzunare pentru postere de la VKF Renzel

În gama noastră de rame pentru postere avem rame Snap, numite și rame cu clic sau rame pentru postere cu închidere rapidă, sunt rame din aluminiu anodizat argintiu pentru afișarea de postere și informații pentru clienți și vizitatori. Aceste rame de poster argintii pot fi utilizate în orice mediu; avem rame impermeabile cu blocare pentru utilizare în exterior și rame cu blocare pentru zonele în care este necesară securitatea.

Ne producem propriile buzunare acrilice pentru postere și suporturi de postere din PVC. Puteți agăța cu ușurință aceste buzunare pentru postere de tavan, folosind găurile perforate, sau le puteți monta pe pereți folosind găurile sau adezivul.

Ramele noastre din plastic sunt disponibile într-o gamă largă de culori și în formate standard de poster de dimensiune "A"; cu o gamă imensă de accesorii, avem o soluție pentru aproape orice nevoie.


Puteți utiliza toate ramele noastre pentru a afișa prețurile la anumite produse din magazinul dvs. sau pentru a afișa informații importante sau oferte și promoții pe care le puteți avea în mod clar pentru ca clienții să le vadă și să le atragă atenția asupra afișajului.


Răsfoiți gama noastră de buzunare și rame pentru postere și comandați în siguranță online sau contactați echipa noastră de vânzări experimentată și vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți cea mai potrivită ramă sau buzunar pentru dumneavoastră.
Close menu
Inapoi sus