Cu ramele de perete puteți afișa publicitate și anunțuri în formate standard sau în formate speciale într-un mod foarte vizibil. În plus față de formatele oferite, vă putem oferi, de asemenea, modele personalizate sau imprimare pe ramă. Descoperiți rame de perete din lemn, aluminiu, plastic sau metal.
Inchide
Filter & Sort
36 Articol

Publicitate si informare cu rame de perete

Ramele pentru perete vă ajută să prezentați informații importante sau conținut publicitar atractiv într-un mod vizibil optim. Echipați ramele cu postere în formatul respectiv, care pot fi înlocuite de multe ori. Acest lucru înseamnă că afișajele pot fi utilizate permanent la punctul de vânzare, la birou sau în atelier pentru a transmite conținut.

Ramele de perete pot conține planul săptămânal al cantinei, programul săptămânal sau planul de evacuare. Ramele cu folie protectoare asigură protecția inserțiilor împotriva murdăririi și decolorării. În plus, folia de acoperire nereflectorizantă a cadrelor de perete din aluminiu asigură o citire ușoară a conținutului.

Pe lângă ramele din aluminiu, există rame din lemn natural sau rame din plastic colorat. Ramele înguste afișează în mod eficient publicitatea și informațiile dumneavoastră la locul de utilizare. 
Wandrahmen mit wechselbarem Inhalt im DIN Format

Rame pentru perete in format standard

Ramele noastre de perete sunt disponibile în format A0 până la A6. Pur și simplu desfășurați elementele cadrului și introduceți posterul respectiv. Unele rame pot fi montate, de asemenea, prin glisarea lor din lateral sau prin prin prindere. Prin prindere se înțelege inserarea unui banner cu țevi plate în cadru.

Ramele de perete pentru bannere sunt disponibile în toate formatele de bannere, dar și în formatele clasice. Și în acest caz, o schimbare poate fi făcută rapid prin îndepărtarea și introducerea țevilor plate în cadru. Bannerele rămân perfect întinse în cadru.

 
Atât în cazul inserțiilor, cât și al bannerelor, puteți proiecta liber suportul publicitar în funcție de ideile dumneavoastră. Datorită schimbului rapid și a creării pe termen scurt a conținutului, puteți face publicitate în diferite scopuri cu rame de perete. Standardul formatelor vă permite să creați cu ușurință conținut nou în dimensiunea potrivită.

Rame de perete - adaptate la sectorul dumneavoastra de activitate

Ramele de perete pot fi utilizate în interior sau în exterior fără probleme. Cu toate acestea, în zonele exterioare, există adesea cerințe suplimentare pentru afișaj. Aici, cadrul este expus la anumite influențe externe datorate condițiilor meteorologice. În plus, afișajele, care sunt de obicei nesupravegheate, pot fi accesate de oricine.

Cu o rama de perete echipata corespunzător, puteți asigura o utilizare sigură chiar și în aer liber. Un cadru cu protecție împotriva apei de ploaie garantează că inserțiile rămân uscate în interior chiar și pe vreme rea. Prin echiparea cadrului cu un dispozitiv antifurt, puteți proteja conținutul ramei împotriva accesului neautorizat.

În special la târguri comerciale sau în interior, un cadru de perete cu protecție împotriva incendiilor poate fi, de asemenea, interesant. Aceste modele au certificare B1 conform DIN 4102. Sunt considerate ignifuge, ceea ce este adesea necesar la evenimente, în zone publice sau la târguri comerciale.

Rame de perete LED - publicitate cu efect luminos

Vreți să vă puneți publicitatea în lumina potrivită? Cu ramele noastre de perete cu LED-uri, vă puteți afișa conținutul în cea mai bună lumină posibilă, 24 de ore din 24.

Profilul afișajelor este echipat cu tehnologie LED inteligentă. Modulele LED asigură o iluminare omogenă a conținutului. De asemenea, puteți alege din diverse formate în categoria noastră de rame iluminate!

Vezi variantele noastre de rame LED »

Produs individual de VKF Renzel

În magazinul nostru online vă oferim un număr mare de rame de perete diferite. În plus, există posibilitatea de a personaliza și mai mult aceste rame prin imprimare. Acest lucru poate lua forma unui logo imprimat, de exemplu. Un atelier de imprimare intern asigură implementarea de înaltă calitate a specificațiilor dumneavoastra de imprimare.

În calitate de producător, putem oferi, de asemenea, modele speciale și prezentări individuale. Aveți nevoie de o ramă pentru un anumit eveniment, o campanie specială sau o ramă de perete într-o dimensiune specială? Am fi bucuroși să fabricăm cadrul de perete în întregime în conformitate cu ideile dumneavoastră.
Close menu
Inapoi sus