Sistemele de iluminat cu LED-uri pentru rafturi îmbracă împrejurimile într-o lumină albă caldă și creează efecte atmosferice la punctul de vânzare.
Inchide
4 Articol

Cu iluminare LED faceti lumina in intuneric

Aranjarea rafturilor și etichetarea are un impact eficient asupra comportamentului de cumpărare al clienților dumneavoastră. Prin proiectarea rafturilor într-un mod atractiv, aveți posibilitatea de a evidenția anumite produse sau zone. Printre altele, iluminarea de înaltă calitate a rafturilor poate, de asemenea, să influențeze pozitiv comportamentul de cumpărare.

Cu ajutorul ghidării inteligente, elementele de iluminat și cablurile de alimentare rămân ascunse, în timp ce produsele de pe raft sunt puse în lumina reflectoarelor. Lumina, prin natura sa, are un efect special asupra ochiului. Prin urmare, o iluminare bine concepută a rafturilor atrage atenția clienților și vizitatorilor asupra produselor de pe raft.

Aveți opțiunea de a atrage atenția asupra unor zone specifice din gama de produse sau de a vă echipa magazinul în mod uniform cu un sistem de iluminat cu LED-uri pentru rafturi. O implicare mai intensă în gama dumneavoastră de produse îi poate determina pe clienți să facă achiziții suplimentare și, astfel, poate avea un efect pozitiv asupra vânzărilor.

În plus, seturile de iluminat pentru rafturi oferă o sursă de lumină caldă în zona de aplicare respectivă. Iluminatul cu LED-uri are cu siguranță potențialul de a completa mobilierul magazinului dumneavoastra într-un mod ambiental. Diferite sectoare și magazine beneficiază de efectul de înaltă calitate al iluminatului cu LED-uri pentru rafturi.

Iluminarea puternică asigură că produsele dumneavoastra sunt puse perfect în lumina reflectoarelor la punctul de vânzare. În acest fel, puteți ilumina eficient rafturile, vitrinele sau chiar o tejghea sau o zonă de bar și le puteți imersa în lumina ambientala cu LED-uri.

Nu contează dacă doriți să iluminați rafturi din sticlă, lemn sau plastic. Sistemele "invizibile" sunt rapide și ușor de instalat, fără asamblare complicată. Aflați mai multe despre sistemele cu LED-uri din magazinul nostru online. 

Cum sa puneti produsele in lumina potrivita

În magazinul nostru online veți găsi diverse extensii pentru sistemul dumneavoastră de rafturi. Puteți alege între diferite versiuni pentru a vă pune produsele în lumină. Iluminatul cu LED-uri poate fi atașat cu ușurință la sistemul de rafturi respectiv. În acest fel, vă puteți ridica prezentarea la un nou nivel la punctul de vânzare în cel mai scurt timp.

Utilizarea magneților face ca montarea iluminatului să fie deosebit de convenabilă. În plus, poate fi îndepărtat în orice moment fără a lăsa reziduuri.

FlexiPower
- sistem de iluminat rafturi cu LED

✓ montare ușoară datorită utilizării magneților
✓ îndepărtarea fără reziduuri
✓ adaptarea individuală la fiecare tip de raft
✓ carcase și șine disponibile în alte culori
✓ utilizarea LED-urilor pentru economisire a energiei
✓ sistem extensibil modular
✓ mai multe piste LED pot fi extinse într-un rând
✓ protecție la polaritate inversă

mai multe detalii »
Mai întâi atașați benzile magnetice subțiri cu LED-uri pe raft. Cutiile de joncțiune corespunzătoare, reglabile pe înălțime, sunt atașate la șina de alimentare de pe raft. Cutiile de distribuție pot fi utilizate de două ori, deoarece sunt echipate cu două conexiuni de alimentare. Sistemul de iluminat este ușor de instalat cu ajutorul cablurilor de conectare, al suporturilor de cabluri și al unității de alimentare asociate.

Carcasele și șinele de iluminat ale rafturilor noastre sunt disponibile în diferite culori și lungimi. Sistemele noastre sunt extensibile modular și, prin urmare, pot fi adaptate individual la orice tip de raft. Utilizarea de LED-uri de înaltă calitate asigură o iluminare de fundal omogenă și atractivă.

Sistemele de iluminat pentru rafturi sunt caracterizate de un sistem simplu de conectare și utilizare. Aceasta permite ca rafturile să fie rearanjate în orice moment, fără a fi nevoie de instalarea unor cabluri care necesită mult timp. Sistemul Tego este, de asemenea, ideal pentru iluminarea expertă a rafturilor din sticlă, plasă, metal și lemn.

Set reglete de pret cu iluminare LED

Ca o alternativă la iluminarea clasică a rafturilor cu șine luminoase, un set de șine luminate cu LED este o opțiune. Reglete le de pret iluminate sunt un adevărat punct de atracție în magazinul dumneavoastră. Cu o înălțime standard de 39 mm, profilele de pret iluminate pot fi montate ca și până acum. O inserție cu folie retroiluminată oferă un efect luminos optim.

Cu un astfel de set, nu numai că vă asigurați că regletele de pret sunt iluminate. În același timp, designul inteligent al șinei asigură o iluminare omogenă a raftului. 

mai multe detalii »

Iluminare cu LED pentru punctul de vanzare

Decideți-vă acum pentru iluminarea rafturilor cu LED-uri care se potrivește cel mai bine cerințelor și dorințelor dumneavoastră. Bucurați-vă de manevrarea ușoară a sistemelor și iluminați-vă rafturile la un standard ridicat. În acest fel, vă puteți pune gama de produse în centrul atenției la punctul de vânzare.

Prin forma lor simplă și diferitele variante de culoare, sistemele oferite aici se potrivesc perfect în orice mediu. Acestea devin surse de lumină (aproape) invizibile, cu culori calde.

Mai mult, chiar și culoarea luminii pentru unele modele poate fi selectată suplimentar și adaptată la mediul înconjurător sau la raftul respectiv. Alegerea vă aparține - decideți-vă acum pentru produsul potrivit în magazinul nostru online. Beneficiați de efectul de promovare a vânzărilor al iluminării rafturilor cu LED-uri.
Close menu
Inapoi sus