Producem display-uri din aluminiu pentru amenajările magazinului dumneavoastră, pentru prezentările de la târguri sau pentru echipamentele de birou, pe baza tuburilor noastre pătrate "Construct".
Inchide
Filter & Sort
72 Articol

Display-uri versatile din tuburi patrate de aluminiu

Display-urile din aluminiu sunt potrivite pentru diverse locuri de utilizare, deoarece sunt simple, ușoare și, în același timp, robuste și stabile. Aceste proprietăți fac ca acest material să fie deosebit de popular și flexibil la utilizare. Sistemul nostru de tuburi pătrate "Construct" combină avantajele metalului ușor cu o mare varietate de opțiuni de design.

Sistemul "Construct" utilizează tuburi pătrate din aluminiu anodizat argintiu și conectori corespunzători. Tuburile sunt disponibile în diferite lungimi și grosimi pentru a satisface cerințele specifice de înălțime și greutate ale proiectului. Tubul pătrat este tăiat la lungimea dorită și apoi asamblat cu ajutorul conectorilor pentru a crea elementul tubular dorit.

În magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de conectori din plastic pentru sistemul de conectare din aluminiu în diferite modele. Aceștia servesc ca element de legătură între tuburile de aluminiu și pot fi montați cu ușurință prin conectare sau cu ajutorul unui ciocan de plastic. Pe lângă conectorii clasici de colț, oferim și modele cu mai multe ieșiri.

Atât display.-urile din aluminiu complet asamblate, cât și elementele individuale sunt disponibile la noi. Magazinul nostru online oferă o selecție largă de display-uri diferite. Dacă nu găsiți ceea ce căutați, vă puteți asambla rapid și ușor propriul afișaj individual cu ajutorul sistemului nostru modular "Construct" plug-in.
 

Coloane filigrane

Formschöne Säule als Aluminium Display

Display-uri atractive

Werbeaufsteller aus Alu Vierkantrohr gebaut

Standuri pentru haine

Aluminium Display: praktischer Konfektionsständer

Display-uri, sisteme de rafturi si multe altele

Tubul pătrat din aluminiu permite o varietate de prezentări diferite. Display-uri publicitare, sisteme de rafturi sau panouri de protectie sunt doar câteva exemple. Datorită proprietăților excelente ale materialului, aceste display-uri sunt ideale pentru mobilarea magazinelor și a birourilor.

Display-urile noastre "Construct" sunt utilizate în principal ca suporturi pentru produse în amenajarea magazinelor. Profilul simplu pune produsele dvs. în centrul atenției și asigură o prezentare de înaltă calitate. Datorită stabilității ridicate, mai multe produse pot fi prezentate pe suportul de produse, în timp ce designul minimalist emană modernitate și profesionalism.

Pe lângă prezentările de produse și sistemele de rafturi, cu ajutorul sistemului plug-in se pot realiza și sideboarduri elegante sau cuburi decorative. Display-urile noastre publicitare sau suporturile pentru broșuri sunt, de asemenea, utilizate în birouri sau săli de ședințe.

Combinam sistemul nostru ''Construct'' cu sistemul nostru slatwall FlexiSlot® . În această combinație, tubul pătrat din aluminiu oferă cadrul de bază, care este completat de o suprafață de prezentare din șipci de plastic. Toate accesoriile, cum ar fi cârligele, suporturile pentru broșuri sau rafturile, pot fi agățate în aceste șipci. În acest fel, afișajul din aluminiu este extins printr-o zonă de prezentare care poate fi proiectată liber.

Versatilitatea sistemului plug-in este ilustrată de gama extinsă de display-uri din aluminiu. În calitate de producător al acestor sisteme, suntem în măsură să oferim confectionari speciale pentru afișajele noastre. Nu trebuie decât să ne contactați pentru informații suplimentare.

Alternativ, puteți crea un model în funcție de nevoile dvs. individuale. Vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la planificarea propriului display cu componentele noastre individuale "Construct". 
Close menu
Inapoi sus