Prezentați alimentele în mod igienic și atractiv cu recipientele transparente pentru produse vrac

 
Inchide
Filter & Sort
8 Articol

Recipient pentru cereale pentru perete si tejghea

Alimentele necesită o manipulare și o depozitare specială în condiții de igienă. Recipientele pentru alimente pot ajuta la depozitarea și prezentarea igienică a produselor. Din acest motiv, recipientele practice sunt utilizate în diverse domenii.

Distribuitoarele clasice de cereale sunt utilizate în principal în hoteluri și restaurante. Poziționate la bufet, distribuitoarele de alimente permit o dozare ușoară pentru o autoservire simpla. Operarea este autoexplicativă, în timp ce deschiderea îngustă asigură mai multă ordine la bufet. Datorită materialului transparent al recipientelor, personalul dumneavoastră poate vedea imediat când conținutul trebuie reumplut.

Pe lângă industria de catering, din ce în ce mai multe recipiente sunt folosite și în magazinele alimentare. Acestea ajută la evitarea reambalării și a risipei în comerțul cu amănuntul, fără a trebui să renunța la o prezentare atrăgătoare. În acest fel, clienții sau personalul se pot servi singuri direct  cu diverse articole, cum ar fi boabe de cafea, orez sau fulgi de ovăz.

În funcție de magazinul dumneavoastră, aveți posibilitatea de a alege un distribuitor de alimente cu suspendare pe perete sau ca display de tejghea. Versiunea suspendată pe perete poate fi fixată pe perete individual sau impreuna cu mai multe bucati pe un fel de șină. Acestea dispun de maneta practică de dozare, în timp ce distribuitoarele pentru tejghea sunt disponibile cu sau fără lopatica. În acest fel, este posibilă etichetarea prețului sau a produsului în imediata apropiere.
 
Recipient pentru produse vrac

Recipient pentru produse vrac


Prezentarea produselor neambalate

Recipient cereale pentru perete

Recipiente pentru produse vrac

 
  • parghie cu maner cu forma confortabila
  • montarea pe o sina de perete
  • inclinație practică pentru autoservire simpla
  • material transparent pentru prezentarea atractiva a produselor
  • deschiderea largă permite utilizarea cu diverse alimente

Prezentarea igienica a alimentelor

Cu ajutorul recipientelor pentru produse vrac, creați o imagine uniformă și de înaltă calitate în magazinul sau restaurantul dumneavoastră. Modelele cu un aspect simplu se potrivesc perfect în orice design interior. Prin utilizarea distribuitoarelor de alimente, vă puteți prezenta afacerea într-un mod igienic și ecologic. În acest fel, puteți lăsa o impresie pozitivă asupra oaspeților sau clienților.

În magazinele alimentare, mărfurile sunt disponibile în acest mod fără ambalaj și sunt, de asemenea, ușor de dozat. În interiorul containerelor de capacitate mare, există loc pentru diferite tipuri de alimente. Bine depozitate, acestea rămân proaspete și crocante pentru o perioadă foarte lungă de timp. Distribuitoarele de alimente sunt versatile și pot fi folosite pentru diferite tipuri de mărfuri.

Pentru curățarea distribuitoarelor de alimente, vă recomandăm apă caldă în combinație cu un lichid de spălat ușor. Clătiți componentele individuale ale articolului și uscați-le bine după aceea. Puteți apoi să umpleți produse noi în interiorul recipientului. Vă recomandăm o curățare inițială înainte de a utiliza distribuitorul de alimente.

Descoperiti recipientele noastre pentru produse vrac pentru magazinul dumneavoastra, bufetul dumneavoastra sau pentru prezentarea de alimente pentru degustare . Distribuitoarele stochează alimentele respective, permițând în același timp o distribuire igienică și ușoară. Atât personalul, cât și angajații acceptă cu recunoștință recipientele practice.

Prezentați-vă produsele pe perete sau pe tejghea. Noi vă furnizăm recipientul de alimente potrivit, cu lopatica sau maneta practică de dozare. Alegeți acum distribuitorul de alimente potrivit pentru restaurantul, magazinul sau cantina dumneavoastra.
 
Close menu
Inapoi sus