Sistemele de securizare a mărfurilor și sistemele antifurt sunt utilizate în general la nivel global. Acestea au rolul de a limita sau de a preveni la maximum furtul de produse din magazine.
Inchide
Filter & Sort
11 Articol

Produse anti-furt - securizarea eficienta a marfii

Furtul din magazine generează costuri ridicate. Prin urmare, achiziționarea de sisteme anti-furt, încuietori, limitatoare și sisteme de alarmă are sens și se amortizează rapid. Produsele de supraveghere a articolelor primare sunt, de obicei, atașate direct la mărfuri. Ele nu pot fi îndepărtate deloc sau doar la casierie.

Unele etichete de supraveghere a articolelor declanșează un semnal sau o alarmă atunci când mărfurile părăsesc magazinul. Alte produse distrug sau decolorează bunurile dacă dispozitivul de securitate este îndepărtat cu forța, ceea ce face ca bunurile furate să nu mai poată fi utilizate. Supravegherea secundară a articolelor funcționează cu oglinzi de supraveghere, cu oglinzi la casa de marcat sau cu o cameră ascunsa.

Produsele pentru supravegherea articolelor reprezintă o protecție durabilă și eficientă împotriva furtului. În special pentru multe articole din comerțul cu amănuntul, adică pentru produsele portabile, protecția antifurt prin supravegherea articolelor este deosebit de importantă. Există o mare varietate de soluții de securitate care pot acționa împotriva furtului în multe moduri diferite.

Atunci când se face o achiziție, aceasta este îndepărtată de către personalul de vânzări la casierie cu ajutorul unor dispozitive speciale. 

Aceasta este singura modalitate de a pune capăt hoților. Pentru ca articolele să rămână acolo unde sunt cele mai eficiente: la punctul de vanzare.
 

Gama noastra de produse anti-furt

Asigurați articolele bine și durabil împotriva furtului? Avem o varietate de soluții pentru dumneavoastră.

 Pullbox „Teardrop“., de exemplu. Acest produs anti-furt in forma de lacrima se compune dintr-o sfera. 

Sau doriti un sistem anti-furt pentru carlige simple sau duble pentru securizarea produselor ? Limitatorul pentru carlige simple si duble  Simply” a fost creat pentru acest scop si va sta la dispozitie.

Suportul pentru exponate „Magna“ este perfect pentru suspendarea pe panouri perforate sau mese. Acesta are rol de securizare manuala si prezentare de produse.  Mărfurile sunt fixate astfel prin atracția reciprocă a părților de susținere cu ajutorul magneților integrați.

Sisteme eficiente anti-furt

Diferitele produse eficiente pentru securizarea bunurilor disponibile în magazinul nostru online sunt gata de utilizare imediată. Acestea pot fi instalate în cel mai scurt timp. Puteți utiliza și dumneavoastră măsurile de precauție pentru magazine, piețe, târguri sau alte evenimente de amploare. Nu există o modalitate mai rapidă și mai puțin complicată de a vă securiza bunurile!

Acest lucru face posibilă prezentarea în continuare a articolelor și produselor dumneavoastră aproape de clienți. În același timp, riscul de furt este menținut la un nivel cât mai scăzut posibil. Indiferent de ce  produs alegeti, suntem siguri că îl avem pe cel potrivit pentru dumneavoastră.

Aici, în magazinul nostru online, veți găsi toate detaliile pe tema securizarii produselor.  
Doriti mai multe informatii?

Contactati-ne »
Close menu
Inapoi sus