Flexi_Deco_Landigpagebanner_COM_1740x800
Panouri de perete FlexiDeco pentru birouri
Descoperiți diversele posibilități oferite de panoul de perete "FlexiDeco" și amenajați-vă birourile, sălile de ședință și zonele de recepție ca o zonă în care vă simțiți bine.
Inchide
Filter & Sort
18 Articol

Solutii creative pentru perete cu sistemul unic ''FlexiDeco''

Iti doresti un concept exclusivist pentru interiorul tau? Panourile noastre de perete "FlexiDeco" sunt potrivite pentru tine. In zona de intrare, acest design de perete este un eye-catcher și accentueaza prima impresie. Sălile de așteptare pot fi, de asemenea, create într-un spațiu decorativ care arată primitor.

Sistemul combină funcționalitatea și designul. Proiectați suprafețele pereților prin panouri cu suprafețe diferite. Culorile selectabile corespunzător subliniază echipamentul uniform al sediului afacerii dumneavoastra.


 

Pas cu pas spre un aspect unic

Sistemul simplu de suspensie facilitează asamblarea, înlocuirea și extinderea panourilor. Trei elemente se disting, în principal, între panourile de perete "FlexiDeco":
  • Panoul de bază FlexiDeco-Frame oferă baza pentru diferitele combinații. Elementul din plastic negru este înșurubat în siguranță pe perete. Cu ajutorul piesei de legătură incluse, panoul de bază poate fi extins cu alte panouri, după cum se dorește. Acest lucru înseamnă că nu există limite în ceea ce privește amploarea designului peretelui.
  • Panourile decorative FlexiDeco-Stylepad creează designul suprafeței peretelui. Acestea sunt agățate în panourile de bază prin intermediul unei plăci de suport integrate. Stylepads pot fi comandate în diferite suprafețe și culori. În plus, la cerere, putem furniza elemente selectate cu o imprimare individuală.
  • Elementele FlexiDeco-Functional oferă și mai multe posibilități în proiectarea soluției creative de perete. În combinație cu plăcuțele de stil, de exemplu, rafturile, cârligele de agățat sau ceasurile decorative devin elemente de atracție.

Avantajele pe scurt:


grad ridicat de individualitate

decorativ si functional

flexibil in montare si demontare

montarea usoara a panourilor

personalizare la cerere

gama larga

posibilitati nelimitate

compatibil cu sistemul FlexiSlot®

Design modern pentru birourile dumneavoastra

Un design intern și extern coordonat creează o imagine uniformă în jurul companiei dumneavoastră. Acest lucru are un efect pozitiv asupra clientilor.  Panourile de perete "FlexiDeco" susțin astfel designul corporativ al companiei dumneavoastră.

Plăcuțele stil FlexiDeco sunt echipate cu o placă de bază stabilă din MDF. Elementul de susținere este montat pe spatele panoului MDF. Acesta este echivalentul cadrului FlexiDeco. Materialul de suprafață dorit se află în partea din față.

Există diverse suprafețe și materiale din care puteți alege sub plăcuțele de stil. De exemplu, oferim panouri cu huse din material textil tapițat. O țesătură de catifea în culoarea fildeșului convinge printr-un design atemporal. O țesătură cusută în aspect de diamant arată nobil și elegant în același timp.

De asemenea, oferim și alte suprafețe speciale. De exemplu, un tampon de stil cu fire metalice de culoarea bronzului împletite între ele. În funcție de incidența luminii, acest design neobișnuit strălucește. O plăcuță de stil cu aspect de beton are un aspect destul de cool, dar acest lucru o face să pară deosebit de modernă.

Stylepads tipărite individual atrag toate privirile. De exemplu, plasați logo-ul dvs. pe unul sau mai multe panouri. Sau doriți o imprimare foto? Vom fi bucuroși să punem în aplicare acest lucru la cerere.

Ne puteti contacta pentru un design personalizat.

Nu doar decorativ, dar si functional

Cu ajutorul elementelor funcționale vă prezentați exponatele, broșurile sau fișele informative într-un mediu decorativ. Elementele FlexiDeco-Functional sunt montate din fabrică la plăcuța de stil dorită.

Raftul practic oferă spațiu pentru decorațiuni sau exponate. Sau folosiți FlexiDeco-Functional ca raft pentru cărți. În plus, raftul separă vizual stylepad-urile învecinate.

De asemenea, elementele Funționals includ elemente de uz zilnic, cum ar fi o oglindă sau un ceas. Oglinda este echipată cu o curea din piele la modă și este astfel atașată la suportul de stil. Liniile negre și elegante ale ceasului se integrează perfect în mediul înconjurător modern.

Sau combinați panourile FlexiDeco cu sistemul nostru FlexiSlot®. Beneficiați de posibilitățile versatile. Produsele proprii își vor găsi locul într-un mediu decorativ. Sistemul FlexiSlot® dispune de o gamă completă de accesorii.

Exponatele pot fi prezentate folosind rafturi sau distribuitoare de produse. Fișele informative corespunzătoare pot fi plasate în distribuitoarele de broșuri. Chiar și exponatele mici, cum ar fi ochelarii de înaltă calitate, sunt prezentate în mod atractiv cu accesoriile corespunzătoare.

Cum se face asamblarea?

Tot ce este necesar pentru montare este un burghiu pentru perete, dibluri și un nivel cu bulă de aer.

Pentru a fixa un cadru FlexiDeco, trebuie să se facă 4 găuri în perete și să se introducă dibluri. Apoi, așezați panoul de bază peste găurile perforate. Clipurile de suspensie incluse sunt poziționate peste fiecare dintre găuri. În etapa următoare, șuruburile sunt fixate.

Conectorii sunt utilizați pentru a uni mai multe panouri. Acestea trebuie doar să fie fixate în cadrele FlexiDeco. Nu este necesară nicio altă înșurubare.

Contrapartea cadrului FlexiDeco este deja montată pe spatele unui bloc. Același lucru este valabil și pentru montarea elementelor funcționale FlexiDeco.

Comandați conceptul de design online sau planificam împreună

Panourile de perete "FlexiDeco" pot fi comandate prin intermediul magazinului nostru online. Acolo veți găsi deja o selecție completă a panourilor individuale. Puneți împreună designul individual de perete. Alte modele sunt disponibile la cerere.

Aveți vreo întrebare? Chat-ul nostru live este disponibil online cu răspunsuri rapide.

Sau doriți consiliere personală și ajutor direct în elaborarea unui concept? Contactați-ne prin telefon sau e-mail. Serviciul nostru include, de asemenea, consultanță la fața locului din partea noastra. De asemenea, la expoziția noastră din Isselburg sunt expuse în prezent panourile de perete.

Gama larga de culori si suprafete

Montaj fara unelte profesionale

Design individual

Consultanta personala sau telefonica

Aveti intrebari?

Contactati-ne!
Tel: +49 2874 910(374)
Mail: vanzari@vkf-renzel.ro

Formular de contact »
Close menu
Inapoi sus