Landingpagebanner_Lautsprechersystem_Spottune_DE_V2
Cu sistemul de difuzoare "Spottune", puteți crea un sunet consistent la punctul de vânzare și, astfel, vă puteți comercializa în mod acustic marca și produsele.
Inchide
Filter & Sort
5 Articol

Imbunatatiti sunetul cu difuzoare omnidirectionale

Sistemul este format dintr-o cutie de streaming sau un server audio și un număr oarecare de difuzoare omnidirecționale care emit sunetul în mod uniform în toate direcțiile. Acest lucru permite clienților și vizitatorilor să perceapă jingle-urile sau muzica în mod egal din orice locație din încăpere. În acest fel, vă asigurați că mesajul dvs. de marketing ajunge la toată lumea în același mod. Funcția 2-zone vă permite, de asemenea, să redați conținut diferit în două zone. În cazul în care zona de aplicare este foarte mare, raza de acțiune poate fi extinsă opțional cu un server audio suplimentar.

Difuzoarele convenționale, prin însăși natura lor, au dificultăți în difuzarea uniformă a sunetului în toate direcțiile și, prin urmare, au un "hot spot", adică o zonă de percepție audio optimă. Acest lucru face dificilă sau chiar imposibilă distribuirea uniformă a sunetului și ajungerea acestuia la toată lumea.

Cu un difuzor care emite sunetul în mod uniform, puteți evita această problemă. Evitați zonele zgomotoase și inconfortabile din apropierea difuzorului și permiteți publicității să se răspândească în întreaga încăpere. Datorită eficienței ridicate a modelelor Spottune, de obicei sunt necesare mai puține difuzoare.

Se știe de mult timp că o atmosferă plăcută are un efect pozitiv asupra comportamentului oamenilor. Acest lucru duce la un timp de ședere mai lung în magazine sau la standurile de expoziție. În același timp, climatul acustic placut îmbunătățește sentimentul de relaxare în holuri, birouri sau restaurante.

ideal pentru HoReCa, supermarket si alte locatii

Plug & Play - punere in functiune simpla si rapida

pentru o experienta de shopping imbunatatita

Sistem de sonorizare pentru magazinul dumneavoastra


Cu sistemul de difuzoare Spottune, puteți folosi muzică, reclame sau jingle pentru consolidarea sunetului. Aveți libertatea totală de a alege programul cu care doriți să vă umpleți camera. Sistemul permite consolidarea sonoră independentă sau dependentă, în funcție de nevoile locației. Efectul promoțional poate fi utilizat în diferite zone.

Sistemul de sunet Spottune completează designul târgului și al magazinului și asigură timpi de vizitare mai lungi sau o atmosferă plăcută în locație. Pe lângă iluminat, sistemele de sunet joacă un rol important și în hoteluri, restaurante sau amenajarea magazinelor. În același timp, pot fi făcute și anunțuri prin intermediul unei conexiuni de microfon.

Publicitatea acustică nu oferă doar posibilitatea de a influența pozitiv și durabil climatul încăperii. Există, de asemenea, un mare potențial pentru promovarea vânzărilor dumneavoastră. Aveți toată libertatea de a proiecta conținutul acustic: promovați ofertele curente, mărcile speciale sau folosiți sistemul de sunet pentru a transmite informații importante.

Utilizare in scoli, birouri, targuri sau in amenajarea magazinelorSistemul oferă numeroase avantaje ca sistem de difuzoare pentru școli, târguri comerciale, birouri sau magazine. Datorită unghiului de acoperire de 360°, sunetul este distribuit uniform, în timp ce numărul de difuzoare este redus. În plus, sistemul Spottune poate fi montat în mod flexibil în diferite locații.


 

Supermarket

Spottune-4

Restaurant

Spottune-3

Birou

Spottune-2

Sistem difuzor cu functie Plug & Play

Adăugați un sunet surround captivant la sistemul dvs. de iluminat. Decorează-ți camera agățând difuzoarele Spottune de tavan sau optează pentru difuzoare discrete. Ambele opțiuni se caracterizează prin utilizare simpla și flexibilitate. Montați difuzoarele acolo unde doriți și alegeți sursa de muzică preferată.


 

Difuzor pentru suspendare pe tavan

Cu o lungime a cablului de 5 m și o greutate de 1,5 kg, difuzorul poate fi suspendat și de pe tavane înalte. Datorită aspectului său compact și simplu, difuzorul plutește discret în încăpere ca un pendul. De acolo, emite sunetul în mod uniform.

Difuzor fara fir pentru sina iluminata

Folosiți o sina de lumină în compania dumneavoastră? Difuzoarele fără fir Spottune pot fi amplasate oriunde în traseul de lumină trifazat. Acest lucru vă permite să integrați perfect sunetul cu iluminatul prin intermediul sinei.

Difuzor integrat

Difuzorul Spottune este potrivit pentru instalarea într-un spatiu de aproximativ 155 - 160 mm. Atunci când este instalat în tavan, difuzorul este greu de observat datorită aspectului său simplu. Adâncimea de instalare a modelului in tavan este de 45 - 100 mm.
Sistemul se caracterizează nu numai prin utilizarea sa simplă, ci și prin instalarea sa necomplicată. Difuzoarele fără fir pot fi amplasate cu ușurință în locul dorit.

Conținutul este transmis către difuzoarele fără fir prin intermediul unui emițător radio. Conexiunea radio de 1,9 GHz utilizată asigură o funcționare fără interferențe. Unghiul de radiație de 360° distribuie sunetul uniform în toate direcțiile și permite astfel o experiență sonoră deosebită. Dacă este necesar, sistemul poate fi extins cu un subwoofer pentru a face sunetul și mai voluminos sau pentru a permite un volum mai mare.

Sistem bazat pe Cloud pentru un control precis


Sistemul de sunet Spottune este un sistem versatil și de înaltă calitate care oferă un sunet modern. Difuzoarele sunt esențiale pentru sunetul unic și echilibrat. Chiar și cu mai puține difuzoare și un volum mai mic, sunetul rămâne omogen.

Datorită conexiunii radio fără fir, sistemul oferă un sunet de înaltă calitate și o conexiune stabilă, independentă de alte semnale radio.

Sistemul este deosebit de impresionant cu funcționarea opțională în Cloud. Aici, pot fi setate două zone diferite cu sunete diferite. Prin intermediul Cloud-ului plătit, spatiile pot fi controlate în mod centralizat din orice locație. Astfel, se asigură că conținutul dorit poate fi redat la volumul corespunzător în fiecare caz.
 

Puteți utiliza aceste funcții și multe altele pentru promovarea vânzărilor în cadrul afacerii dumneavoastră:

  • Configurați zone speciale de sunet
  • Gestionați conținutul audio de la distanță (soluție Cloud opțională)
  • Vizualizați online, în orice moment, sunetul curent și calitatea acestuia
  • Analizați impactul asupra comportamentului clienților
  • Controlați conținutul și volumul de oriunde
  • Soluție pentru muzică, publicitate și informații

Close menu
Inapoi sus