warning

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Sunteți în căutarea unei tehnologii de barieră eficiente, a unor bariere și a unor sisteme de control al mulțimii pentru spațiile comerciale si evenimentele dumneavoastră? Aici veți găsi tot ceea ce trebuie să știți despre sistemele de cabluri, sisteme de chingi și sisteme de lanțuri pentru uz interior și exterior. Diferitele sisteme sunt utilizate pentru a delimita anumite zone sau pentru a gestiona traficul de clienți.

 
Inchide
Apply filter
Sisteme de ghidare si tehnici de delimitare

O barieră amplasată în mod rațional poate asigura ordinea și siguranța. Diferitele sisteme de bariere pot fi amplasate flexibil și utilizate spontan. Adaptați-vă măsurile de precauție la situația respectivă. În magazinul nostru online veți găsi diverse soluții pentru bariere eficiente și sigure. Pentru a proteja zonele și încăperile private sau publice de accesul neautorizat, se utilizează în general o tehnologie de barieră eficientă de diferite tipuri. Sistemele de barieră, care constau din diferite componente, sunt asamblate în funcție de locul de utilizare. Cu toate acestea, sistemele nu sunt utilizate doar pentru închiderea unor zone.

Tehnicile de delimitare pot fi utilizate și ca sisteme de ghidare a persoanelor în zonele de așteptare și în zonele periculoase. După cum sugerează și numele, sistemele ghidează oamenii în diferite instituții sau situații. Atunci când există un număr mare de persoane, este important să le îndrumați și să sprijiniți formarea unei cozi. Pe de o parte, acest lucru se poate întâmpla înaintea evenimentelor și la târgurile comerciale. Pe de altă parte, sistemele pot fi utilizate și pentru gestionarea clienților.

În zonele de control sau, de asemenea, în mod clasic, în aeroport, persoanele care așteaptă sunt ghidate în mod specific. Acest lucru servește nu numai pentru a crea ordine și structură, ci și pentru a crește eficiența personalului. Cu ajutorul standurilor de barieră și a sistemelor de cabluri, proprietarii de afaceri le ușurează munca angajaților. Angajații pot continua să se concentreze asupra clienților și asupra operațiunilor generale de lucru.

Pentru ce doriți să utilizați sistemele de orientare a persoanelor? Doriți în principal să urmăriți cozile și mulțimile? Sunteți în căutarea unui sistem pentru a delimita anumite zone în aer liber? Sau vă doriți o barieră de înaltă calitate cu un design elegant?

Diferitele sisteme de barieră pot fi clasificate în subcategorii în funcție de diferite proprietăți. Produsele din fiecare dintre aceste categorii au diverse avantaje și o anumită manevrabilitate. Am dori să vi le prezentăm pe scurt mai jos.
Bariere cu cordon

În sectorul turistic, gastronomic și hotelier, se folosesc cu precădere barierele cu cordon. Aceste sisteme de înaltă calitate, elegante, sunt disponibile cu stalpi în diferite variante. Puteți alege între mai multe modele.

Stâlpii sistemelor de cordoane sunt disponibili în diferite materiale, printre care se numără oțelul inoxidabil, aluminiul sau, de asemenea, metalul. Majoritatea stâlpilor conving cu un aspect lucios în combinație cu un cordon de catifea. Și aici puteți alege între diferite materiale. Există cordoane de barieră de diferite culori, realizate din catifea, polipropilenă sau cânepă.

Cordoanele sunt disponibile separat și în diferite dimensiuni. Acestea se pot agata cu un cârlig, fiind posibilă și fixarea pe perete. În acest caz, consolele de perete pot fi combinate între ele sau cu suporturi de barieră.


 
Edle Kordelständer als Personenleitsystem nutzen
Absperrständer mit Zugband als Personenleitsystem nutzen

Sisteme de benzi

Sistemele de barieră cu chingi constau în standuri de diferite culori cu chingi de barieră integrate, cu autotensionare. Standurile de barieră au un cordon pe mai multe laturi. Acest lucru înseamnă că diferitele suporturi și curele pot fi conectate între ele în funcție de necesități. Zonele pot fi separate rapid și eficient sau mulțimile de oameni pot fi izolate.

Cureaua se introduce cu ajutorul unui sistem cu clic și se retrage automat după utilizare. Standurile de barieră sunt potrivite pentru a fi combinate cu alte unități. În plus, curelele pot fi completate cu cleme de perete sau retractoare de perete. Această flexibilitate a barierelor cu cordon de tragere face posibilă reacția la schimbări și circumstanțe în timp scurt.

Clienții și vizitatorii care așteaptă sunt ghidați în mod discret, evitându-se în același timp aglomerația de persoane în zonele de așteptare. În plus, stâlpii de barieră sunt folosiți pentru a delimita zone în timp scurt. Acesta este motivul pentru care articolele sunt folosite în aeroporturi, spitale sau la casele de marcat.

Sunteți în căutarea unui Tensatoren® clasic? În sortimentul nostru veți găsi diverse standuri ale acestui brand. Tensatoren® sunt standuri de barieră de înaltă calitate cu chingi care reprezintă siguranță și inovație. Printre articole veți găsi, de asemenea, tensiometre cu un suport care poate fi umplut. Acest lucru asigură o stabilitate suplimentară în timpul utilizării și o greutate redusă după ce baza a fost golită din nou.

Kettensysteme

Kettensysteme bestehen aus Absperrpfosten und Ketten. Diese Systeme sind für den dauerhaften Einsatz im Innen- und Außenbereich geeignet. Durch die Fertigung aus Polypropylen (PP) sind die Pfosten witterungs beständig. Die Ketten und Pfosten sind aus dem gleichen Material. Sie werden gern eingesetzt als Absperrung auf Parkplätzen sowie zum Leiten und Sichern.

Beliebt sind die Absperrsysteme mit Ketten durch den schnellen Aufbau und die auffällige Signalfarbe. Sie erhalten die Kettenpfosten in den klassischen Farben rot und weiß, aber auch anders gefärbt. Dadurch stechen die Pfosten schon von weitem ins Auge und sorgen für eine wirkungsvolle Absperrung.

Ein weiterer vorteil der Kettensysteme ist, dass sie in Ihre Einzelteile zerteilbar sind. So können die Pfosten, Füße und Ketten separat gelagert werden. Alternativ auch ideal und platzsparend verlagert werden. Am nächsten Einsatzort können die Pfosten wieder auf die Standfüße gesetzt werden. Danach wird die Kette eingehängt und schon ist das Kettensystem wieder fertig aufgebaut.
Robuste Kettenständer als Personenleitsystem nutzen
Silbernes Absperrgitter als Personenleitsysteme nutzen

Absperrgitter

Für den Außenbereich sind Absperrgitter eine attraktive Alternative zu Kettensystemen oder Absperrständern. Die Gitter sind noch robuster und standfester und zusätzlich als Werbefläche nutzbar. In den Gittern oder Bannerrahmen sind problemlos Banner einhängbar. So wird die wirkungsvolle Absperrung in kürzester Zeit zum optimalen Werbeträger.

Auch längere Strecken oder größere Bereiche lassen sich mit den Gittern ideal eingrenzen oder absperren. Das kommt daher, dass dieses Absperrsystem sich eignet, um miteinander verbunden zu werden. Ähnlich wie bei den Absperrpfosten mit Gurtband lassen sich auch hier einzelne Aufsteller bzw. Elemente miteinander kombinieren.

Auf diese Weise kann eine einheitliche Absperrung geschaffen werden, die auch über eine längere Strecke reicht. Die Gitter werden dafür entweder ineinander eingehakt oder in einen Standfuß gesteckt. Damit ist auch der Aspekt der leichten Befestigung und Anbringung erfüllt.

Passende Absperrung gefunden?

Sie sehen die verschiedenen Arten von Absperrungen bringen diverse Vorteile mit sich. Nun gilt es den passenden Artikel für ihren Anwendungsbereich zu finden. Gerne Sind wir mit unser Beratung bei der Findung des passenden Leitsystems für Ihr Unternehmen behilflich.
Close menu

View products
Inapoi sus