Sunteți în căutarea unei tehnologii de barieră eficiente, a unor bariere și a unor sisteme de control al mulțimii pentru spațiile comerciale si evenimentele dumneavoastră? Aici veți găsi tot ceea ce trebuie să știți despre sistemele de cabluri, sisteme de chingi și sisteme de lanțuri pentru uz interior și exterior. Diferitele sisteme sunt utilizate pentru a delimita anumite zone sau pentru a gestiona traficul de clienți.

 
Inchide
Filter & Sort
72 Articol
Sisteme de ghidare si tehnici de delimitare

O barieră amplasată în mod rațional poate asigura ordinea și siguranța. Diferitele sisteme de bariere pot fi amplasate flexibil și utilizate spontan. Adaptați-vă măsurile de precauție la situația respectivă. În magazinul nostru online veți găsi diverse soluții pentru bariere eficiente și sigure. Pentru a proteja zonele și încăperile private sau publice de accesul neautorizat, se utilizează în general o tehnologie de barieră eficientă de diferite tipuri. Sistemele de barieră, care constau din diferite componente, sunt asamblate în funcție de locul de utilizare. Cu toate acestea, sistemele nu sunt utilizate doar pentru închiderea unor zone.

Tehnicile de delimitare pot fi utilizate și ca sisteme de ghidare a persoanelor în zonele de așteptare și în zonele periculoase. După cum sugerează și numele, sistemele ghidează oamenii în diferite instituții sau situații. Atunci când există un număr mare de persoane, este important să le îndrumați și să sprijiniți formarea unei cozi. Pe de o parte, acest lucru se poate întâmpla înaintea evenimentelor și la târgurile comerciale. Pe de altă parte, sistemele pot fi utilizate și pentru gestionarea clienților.

În zonele de control sau, de asemenea, în mod clasic, în aeroport, persoanele care așteaptă sunt ghidate în mod specific. Acest lucru servește nu numai pentru a crea ordine și structură, ci și pentru a crește eficiența personalului. Cu ajutorul standurilor de barieră și a sistemelor de cabluri, proprietarii de afaceri le ușurează munca angajaților. Angajații pot continua să se concentreze asupra clienților și asupra operațiunilor generale de lucru.

Pentru ce doriți să utilizați sistemele de orientare a persoanelor? Doriți în principal să urmăriți cozile și mulțimile? Sunteți în căutarea unui sistem pentru a delimita anumite zone în aer liber? Sau vă doriți o barieră de înaltă calitate cu un design elegant?

Diferitele sisteme de barieră pot fi clasificate în subcategorii în funcție de diferite proprietăți. Produsele din fiecare dintre aceste categorii au diverse avantaje și o anumită manevrabilitate. Am dori să vi le prezentăm pe scurt mai jos.
Bariere cu cordon

În sectorul turistic, gastronomic și hotelier, se folosesc cu precădere barierele cu cordon. Aceste sisteme de înaltă calitate, elegante, sunt disponibile cu stalpi în diferite variante. Puteți alege între mai multe modele.

Stâlpii sistemelor de cordoane sunt disponibili în diferite materiale, printre care se numără oțelul inoxidabil, aluminiul sau, de asemenea, metalul. Majoritatea stâlpilor conving cu un aspect lucios în combinație cu un cordon de catifea. Și aici puteți alege între diferite materiale. Există cordoane de barieră de diferite culori, realizate din catifea, polipropilenă sau cânepă.

Cordoanele sunt disponibile separat și în diferite dimensiuni. Acestea se pot agata cu un cârlig, fiind posibilă și fixarea pe perete. În acest caz, consolele de perete pot fi combinate între ele sau cu suporturi de barieră.


 
Edle Kordelständer als Personenleitsystem nutzen
Absperrständer mit Zugband als Personenleitsystem nutzen

Sisteme de benzi

Sistemele de barieră cu chingi constau în standuri de diferite culori cu chingi de barieră integrate, cu autotensionare. Standurile de barieră au un cordon pe mai multe laturi. Acest lucru înseamnă că diferitele suporturi și curele pot fi conectate între ele în funcție de necesități. Zonele pot fi separate rapid și eficient sau mulțimile de oameni pot fi izolate.

Cureaua se introduce cu ajutorul unui sistem cu clic și se retrage automat după utilizare. Standurile de barieră sunt potrivite pentru a fi combinate cu alte unități. În plus, curelele pot fi completate cu cleme de perete sau retractoare de perete. Această flexibilitate a barierelor cu cordon de tragere face posibilă reacția la schimbări și circumstanțe în timp scurt.

Clienții și vizitatorii care așteaptă sunt ghidați în mod discret, evitându-se în același timp aglomerația de persoane în zonele de așteptare. În plus, stâlpii de barieră sunt folosiți pentru a delimita zone în timp scurt. Acesta este motivul pentru care articolele sunt folosite în aeroporturi, spitale sau la casele de marcat.

Sunteți în căutarea unui Tensatoren® clasic? În sortimentul nostru veți găsi diverse standuri ale acestui brand. Tensatoren® sunt standuri de barieră de înaltă calitate cu chingi care reprezintă siguranță și inovație. Printre articole veți găsi, de asemenea, tensiometre cu un suport care poate fi umplut. Acest lucru asigură o stabilitate suplimentară în timpul utilizării și o greutate redusă după ce baza a fost golită din nou.

Sisteme de lanturi

Sistemele cu lanțuri constau din stâlpi de barieră și lanțuri care pot fi utilizate permanent atât în interior, cât și în exterior. Datorită fabricării lor din polipropilenă (PP) rezistentă la intemperii, stâlpii sunt deosebit de rezistenți. Atât lanțurile, cât și stâlpii sunt confecționați din același material și sunt adesea utilizați pentru a delimita parcările, precum și pentru ghidare și securitate.

Sistemele de bariere cu lanțuri sunt foarte populare datorită timpului rapid de instalare și a culorii de semnalizare care atrage atenția. Stâlpii cu lanțuri sunt disponibili în culorile clasice roșu și alb, dar și în alte culori. Acest lucru face ca stâlpii să fie vizibili de la o distanță mare și asigură o barieră eficientă.

Un avantaj suplimentar al sistemelor de lanțuri este faptul că acestea pot fi demontate în componentele lor individuale. Acest lucru permite ca stâlpii, picioarele și lanțurile să fie depozitate separat sau relocate pentru a economisi spațiu. La următorul loc de utilizare, stâlpii pot fi puși la loc pe picioare și lanțul este agățat - sistemul de lanțuri este deja din nou complet asamblat.
Robuste Kettenständer als Personenleitsystem nutzen
Silbernes Absperrgitter als Personenleitsysteme nutzen

Bariere tip grilaj

Barierele tip grilaj sunt o opțiune atractivă pentru zonele exterioare, pentru a înlocui lanțurile sau stâlpii de barieră. Acestea sunt deosebit de stabile și rezistente și oferă, de asemenea, posibilitatea de a atașa publicitate. Prin simpla agățare a bannerelor în grile sau în ramele pentru bannere, bariera eficientă devine în cel mai scurt timp suportul publicitar perfect.

Chiar și zonele mai mari sau căile mai lungi pot fi perfect delimitate sau închise cu ajutorul grilelor. Acest lucru se datorează faptului că acest sistem de bariere este ideal pentru a fi conectat unul cu celălalt. La fel ca în cazul stâlpilor de barieră cu chingi, și aici pot fi combinați între ei stâlpi sau elemente individuale.

În acest mod se poate obține o barieră uniformă și lungă, fie prin agățarea grilelor între ele, fie prin introducerea lor într-un suport. Acest lucru asigură, de asemenea, o fixare și un montaj ușor.

Ati gasit bariera potrivita?

Diferitele tipuri de bariere au avantaje diferite. Acum trebuie doar să găsiți elementul potrivit pentru aplicația dumneavoastră. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să alegeți sistemul de ghidare potrivit pentru compania dumneavoastră.
Close menu
Inapoi sus