Stalp delimitare trafic„Stopper-Point“

  • robust si stabil
  • design elegant
  • cu banda retractabila de 2,5 m

Specificaţie

Material aluminiu
Suprafata anodizat
Material baza aluminiu
Lungime cordon 2.500 mm
Latime cordon 50 mm
Diametru talpa 330 mm
Inaltime 972 mm
Greutate 7,4 kg

Descriere produs

Suportul de barieră „punct de oprire” este perfect potrivit pentru a delimita anumite camere, pentru a defini distanțe sau pentru a urmări cozile. Cu stabilitatea și designul simplu, stâlpul de barieră este ideal pentru utilizare în interior. Se folosește la târguri, în spitale sau în aeroporturi.

Articolul prezentat mai sus este utilizat într-o gamă largă de aplicații. Stâlpul de barieră flexibil este ușor de amplasat și poate fi mutat rapid și repetat. Astfel, o anumită zonă poate fi delimitată cu scurt timp sau situațiile pot fi reacționate spontan.

Cu o extensie a centurii pe toate cele patru laturi, nu există limite în baricadare și demarcare. Centura poate fi extinsă la o lungime de 2,5 metri. Datorită culorii închise, centura se separă cu ușurință de stâlpi și fundal, astfel încât bariera să nu poată fi trecută cu vederea. Centurile rămân fixate în timpul utilizării.
După utilizare, bariera mobilă poate fi depozitată pentru a economisi spațiu cu stâlpi de barieră detașabili. Când îl depozitați, un șurub este slăbit în partea de jos a stâlpului, apoi cele două plăci de picior și stâlpul pot fi desprinse una de cealaltă. Centura este apoi aranjată în siguranță în interiorul articolului.

Mobilitatea ridicată a stâlpului de barieră este definită de proprietățile sale materiale. Întregul suport este realizat din aluminiu anodizat argintiu. Datorită ușurinței aluminiului, stâlpul cântărește doar 7,4 kg și este extrem de stabil în același timp. Stabilitatea este garantată de o bază cu un diametru de 33 cm.

Variante

Variante Culoare stalp Culoare cordon Cod produs Preţ  
argintiu negru argintiu
negru
80.0423.17 82,50 €* vizualizati articolul »
argintiu rosu argintiu
rosu
80.0423.27 82,50 €* vizualizati articolul »
negru rosu negru
rosu
80.0423.28 82,50 €* vizualizati articolul »
negru negru negru
negru
80.0423.31 82,50 €* vizualizati articolul »
Close menu

View products

Contact

Telefon


Iuliana Gurita
+49 2874910374

WhatsApp


Trimite mesaj pe:
+40 764 888 778

VKF Renzel România
Inapoi sus