Inchide
Filter & Sort
47 Articol
Pentru a delimita anumite zone în mod rapid și eficient, standurile de barieră cu bandă extensibilă oferă cea mai bună soluție posibilă. Sistemele de benzi cu diferite lungimi de extensie nu sunt doar rapid de amplasat, ci și deosebit de eficiente.

Diferitele materiale și culori ale benzilor vă permit să adaptați barierele la zona dumneavoastră de aplicare. Datorită opțiunilor versatile în ceea ce privește fixarea și aplicarea, articolele sunt utilizate într-o gamă largă de industrii. Și dumneavoastră puteți beneficia de numeroasele avantaje ale standurilor noastre cu bariere.

Ușor de fixat: Bandă de barieră cu stâlpi

În multe situații, este nevoie de bariere rapid și în scurt timp. De exemplu, dacă există o coadă mare, aceasta trebuie organizată rapid. Cu stâlpii de barieră, sunteți bine pregătiți pentru schimbări în timp scurt. Stâlpii cu extensie cu curea pot fi depozitați cu ușurință și într-un mod care economisește spațiu până când sunt necesari.

Atunci când se utilizează stâlpii cu barieră, aceștia sunt pur și simplu plasați în locul dorit, iar centura extensibilă este apoi extinsă. Curelele și benzile extensibile pot fi extrase la diferite lungimi și fixate în diferite moduri.

O modalitate de a delimita spațiile deschise și de a defini cozile este de a atașa cureaua unui stâlp la cel mai apropiat stâlp de barieră. Acest lucru facilitează ajustarea barierei prin desprinderea unei curele atunci când coada se scurtează. Sistemele de bandă de barieră sunt ideale pentru definirea cozilor în locuri precum aeroporturile, în fața casieriilor sau în spațiile publice. 

 Dacă doriți să delimitați o zonă pe un perete adiacent, o combinație de montare pe perete și stâlp de barieră sau o montare suplimentară pe perete este soluția perfectă. Cu o clemă de perete, bariera poate fi pur și simplu trasă până la perete. Pentru intrări, se recomandă un suport de perete cu un cordon de tragere, în combinație cu o clemă de perete care menține centura bine fixată.

Stâlpii pentru bariere: Adaptabili la orice domeniu de utilizare

Stâlpii de barieră pot fi personalizați nu numai în ceea ce privește fixarea, ci și în ceea ce privește designul lor. În magazinul online veți găsi stâlpi de barieră în diferite modele. Se poate alege între diferite culori de stâlpi și curele, precum și între diferite materiale.

Atunci când alegeți culoarea curelei, este important să vă decideți asupra culorii potrivite pentru compania dumneavoastră. În gamă veți găsi o gamă largă de culori de semnalizare pentru a indica barierele de la distanță. Atunci când nu este utilizată, extensia curelei dispare în interiorul stâlpului respectiv.

Stâlpi de barieră cu o gamă largă de culori de centură

Alegerea postului necesită o analiză suplimentară. Pentru a decide cu privire la materialul adecvat pentru articol, trebuie să se știe clar care este (sunt) zona (zonele) de utilizare. Este nevoie de o barieră doar în interior? Spre deosebire de utilizarea în interior, în cazul în care stâlpul de barieră va fi utilizat în interior, acesta are nevoie de o anumită greutate pentru a rezista la vânt și la intemperii.

Pe lângă material, se poate selecta și culoarea dorită a stâlpului. Stâlpii diverselor stâlpi de barieră se așează pe o bază în mare parte rotundă. Pentru barierele de interior, există stâlpi cu o înălțime mai mică și un design discret. Oferim, de asemenea, standuri de bandă de barieră fie cu baze care pot fi umplute, fie cu greutăți. Ambele versiuni asigură stabilitatea barierei la locul respectiv.

Accesoriile potrivite asigură cea mai bună echipare posibilă a stâlpilor. Pe lângă suporturile pentru bannere sau clemele de perete, oferim și panouri de semnalizare pentru a extinde utilizarea barierei dvs. Panoul de semnalizare poate fi utilizat pentru a atrage atenția asupra precauțiilor speciale, orelor de deschidere sau promoțiilor. Panoul este atașat în partea superioară a stâlpului barierei și se află astfel în câmpul vizual direct al trecătorilor.

Ordine și siguranță garantată

Barierele sunt indispensabile, mai ales în zonele cu mulți oameni. Standurile de bariere cu centuri de extensie asigură ordinea și siguranța, fie că este vorba de cozi sau de alte zone. Cu diferitele produse din această categorie, puteți reacționa flexibil la cozile lungi și, în același timp, puteți delimita rapid zonele sau crea rapid noi spații și zone. Suntem întotdeauna disponibili pentru a vă consilia cu privire la potențialul mare al standurilor cu bariere.

Sunteți în căutarea unei bariere marca Tensator®? Puteți găsi Tensator-urile noastre aici.

Close menu
Inapoi sus