Sunteti in cautarea unui material publicitar eficient si accesibil cu valoare adaugata pentru clienti? Avem produsul perfect pentru dumneavoastra : geanta de transport! Cu geanta potrivita puteti usura nu doar transportul produselor dar transmiteti un adevarat mesaj publicitar.

 
Inchide
Filter & Sort
13 Articol

Genti ca material publicitar ideal

Sunteți în căutarea unor pungi de transport care pot fi imprimate individual? Doriți ca acest suport publicitar versatil să impresioneze prin culoare, design și textură? Dimensiunea, materialul și funcționalitatea sunt, de asemenea, criterii importante de selecție pentru geanta de transport dorită. Modelele oferite în magazinul nostru online se caracterizează prin versatilitatea lor și prin posibilitatea de a adăuga un logo și un text, dacă se dorește. Aflați mai multe despre gama noastră de saci de transport și alegeți sacul de transport care vă prezintă cel mai bine compania.
 

Cu gentile nostre va faceti simtita prezenta pe piata

Fie că este vorba de o pungă clasică din bumbac cu imprimare opțională sau de o pungă de cumpărături de înaltă calitate, mai robustă și mai grea, cu două mânere lungi, aici veți găsi o mare varietate de pungi de transport pentru o gamă largă de utilizări. Modelele sunt disponibile în multe culori diferite, astfel încât să puteți face o selecție și mai creativă. După ce ați făcut selecția, decideți cantitatea dorită și vedeți dintr-o privire prețul unitar pe care îl puteți calcula. Gentile de tip netesut  PP Lisabona sunt disponibile de exemplu in unsprezece combinatii de culori.  Sau alegeti  geanta de bumbac New York, un model cu baza rotunjita si doua manere lungi.
 

Genti imprimate individual

Și dumneavoastră puteți folosi posibilitățile versatile ale gentilor de transport ca mijloc de publicitate: cu o pungă de transport potrivită, nu numai că simplificați transportul produselor dumneavoastră pentru clienții dumneavoastră, dar, în calitate de obiecte promoționale speciale, acestea oferă clienților un beneficiu foarte practic și sunt adesea folosite pe o perioadă mai lungă de timp. Gentile de transport imprimate au o rată de reamintire ridicată, au o imagine publicitară pozitivă și sunt foarte populare. Profitați de oportunitatea de a încărca aici imprimarea individuală cu logo-ul dumneavoastră sau adăugați și un slogan promoțional. O investiție în compania dvs. care se amortizează pe termen lung. Arătați-vă prezența cu o pungă de transport imprimată individual - vă vom consilia cu plăcere în detaliu cu privire la toate opțiunile. Fie că este vorba de un model din bumbac sau nețesută PP - există o varianta potrivită pentru fiecare utilizare.
Close menu
Inapoi sus