Landingpagebanner_Lautsprechersystem_Spottune_DE_V2

Sistem de difuzoare "Spottune"

Cu sistemul de difuzoare "Spottune", răspândiți un sunet uniform la punctul de vânzare. În acest fel, vă promovați marca și produsele pe cale acustică.
Inchide
Filter & Sort
5 Articol

Difuzoare omnidirecționale pentru un sunet îmbunătățit

Sistemul este format dintr-o cutie de streaming sau un server audio și numărul dorit de difuzoare omnidirecționale, care emit sunetul în mod uniform în toate direcțiile. Acest lucru înseamnă că clienții și vizitatorii percep jingle-urile sau muzica în același mod în orice loc din încăpere. Astfel, vă asigurați că ajungeți la toată lumea în același mod cu marketingul dumneavoastră. Funcția 2-zone vă permite să redați conținut diferit în două zone. Pentru zone de aplicare foarte mari, gama poate fi extinsă opțional cu un server audio suplimentar.

Difuzoarele convenționale sunt asociate cu o ieșire de conținut la așa-numitul "sweet spot". Volumul și ieșirea conținutului audio au avut loc în imediata vecinătate a difuzorului. Acest lucru a făcut dificilă și nu neapărat posibilă distribuirea și atingerea uniformă a oamenilor.

Cu un difuzor care emite conținutul în mod uniform, evitați această problemă. Evitați zonele zgomotoase și incomode din apropierea ieșirii. În același timp, faceți posibilă extinderea zonelor de publicitate la întreaga încăpere. Datorită eficienței ridicate a modelelor Spottune, de obicei aveți nevoie de mai puține difuzoare.

Se știe de mult timp că o atmosferă plăcută are un efect pozitiv asupra comportamentului oamenilor. Acest lucru asigură faptul că oamenii rămân mai mult timp în magazin sau la standul de expoziție. În același timp, climatul acustic de bun-simț sporește sentimentul de bunăstare în holuri, birouri sau restaurante.

ideal pentru HoReCA, retail, amenajarea magazinelor și multe altele

Conectare și utilizare - configurare simplă

pentru o experiență îmbunătățită a clientului

Sistem de sonorizare pentru afacerea dvs.

Puteți utiliza sistemul de difuzoare Spottune pentru muzică, publicitate sau jingle-uri. Sunteți complet liber să stabiliți programul cu care doriți să vă umpleți camera. Folosiți sistemul pentru a implementa un sistem de sunet independent de locație sau dependent de aceasta. Efectul de promovare a vânzărilor poate fi aplicat în diferite zone.

Doriți să asigurați timpi de vizită mai lungi sau o atmosferă plăcută la locul de utilizare? Cu sistemul de sunet Spottune, standurile de târg și amenajarea magazinelor pot fi completate. Pe lângă iluminat, sistemele de sonorizare au o importanță deosebită în hoteluri, restaurante sau în amenajarea magazinelor. În același timp, se pot face anunțuri prin intermediul unei conexiuni de microfon.

Sunetul nu oferă doar posibilitatea de a influența pozitiv și durabil climatul încăperii. În plus, publicitatea acustică deține un mare potențial pentru promovarea vânzărilor dumneavoastră. Aveți libertate totală în proiectarea conținutului acustic. Promovați ofertele curente, mărcile speciale sau folosiți sistemul de sunet pentru a transmite informații importante.

Amplasarea în magazin, birou, târg sau amenajarea magazinului

Ca sistem de difuzoare pentru școli, târguri comerciale, birouri sau magazine, sistemul aduce multe avantaje. Unghiul de acoperire de 360° asigură o distribuție uniformă a sunetului cu un număr redus de difuzoare. Spottune poate fi instalat în mod flexibil în locația respectivă prin intermediul diferitelor opțiuni de montare.

Retail

Spottune Retail

Restaurant

Spottune Restaurant

Office

Spottune Office

Sistem audio cu funcție Plug & Play

Oferiți sistemului dumneavoastră de iluminat un sunet care umple încăperea. Suspendați boxele Spottune în mod decorativ de tavan sau optați pentru un difuzor discret încorporat. Fiecare dintre aceste opțiuni de montare se caracterizează prin ușurință și flexibilitate. Montați difuzoarele exact unde doriți și alegeți sursa de muzică dorită.

Difuzoare pentru suspendare pe tavan

Cu o lungime a cablului de 5 m și o greutate de 1,5 kg, difuzorul poate fi suspendat și de pe tavane înalte. Datorită aspectului său compact și simplu, difuzorul plutește discret în încăpere ca un pendul. De acolo, emite sunetul în mod uniform și sferic.

Difuzoare wireless pentru light rail

Folosiți o pistă de lumină în compania dvs.? Difuzoarele fără fir Spottune pot fi montate în orice poziție în pista de lumină trifazată. Acest lucru înseamnă că puteți integra cu ușurință sistemul de sunet în sistemul de iluminat prin intermediul pistei electric

Difuzor integrat

Difuzorul Spottune este potrivit pentru instalarea într-un decupaj de aproximativ 155 - 160 mm. Atunci când este instalat în tavan, difuzorul este greu de observat datorită aspectului său simplu. Adâncimea de instalare a modelului pentru instalarea în tavan este de 45 - 100 mm.
În plus față de montarea simplă, sistemul este, de asemenea, ușor de instalat. Difuzoarele fără fir pot fi instalate rapid în locația dorită. 

Difuzoarele fără fir sunt alimentate cu conținut prin intermediul unui emițător radio. Conexiunea radio de 1,9 GHz utilizată în acest scop garantează o funcționare fără interferențe. Unghiul de radiație de 360° distribuie sunetul uniform în toate direcțiile pentru o experiență sonoră deosebită. Dacă este necesar, sistemul poate fi extins cu un subwoofer pentru a face sunetul și mai voluminos sau pentru a permite volume mai mari.
 

Sistem bazat pe cloud pentru un control precis


Sistemul de sunet Spottune este un sistem modern și de înaltă calitate, care poate fi utilizat în multe moduri. Difuzoarele sunt componentele esențiale care asigură un sunet unic și echilibrat. Cu un număr mai mic de difuzoare și un volum mai mic, sistemul oferă un sunet omogen.

Diferitele difuzoare sunt completate de un sistem audio wireless pentru difuzarea de conținut digital divers. Conexiunea radio fără fir asigură un sunet de înaltă calitate, precum și o conexiune stabilă și fiabilă.

În cele din urmă, sistemul punctează prin funcționarea în cloud. Setați două zone diferite cu sunete diferite. Analizați impactul muzicii și al sunetului asupra comportamentului de cumpărare al clienților dvs. Controlați conținutul și volumul de oriunde.

Puteți utiliza aceste funcții și multe altele pentru promovarea vânzărilor în cadrul afacerii dumneavoastră:

  • Configurați zone sonore speciale
  • Gestionați conținutul audio de la distanță
  • Vizualizați online în orice moment sunetul curent și calitatea acestuia
  • Analizați impactul asupra comportamentului clienților
  • Controlați conținutul și volumul de oriunde
  • Soluție de întreprindere pentru muzică, publicitate și informații
  • API - acces la date vechi și actuale pentru fiecare locație/sucursală
  • Software deschis pentru optimizarea acusticii

Close menu
Inapoi sus