Display mare, publicitate atrăgătoare, mai multă atenție - cu ecranele mari de la VKF Renzel vă veți inspira clienții. Creați conținut cu ajutorul software-ului gratuit de gestionare a conținutului și redați conținut la rezoluție Ultra HD.

✓ publicitate și informații la rezolutie inalta
✓ media playback via media player integrat
✓ diferite sisteme de operare (Android / Tizen / Windows)
✓ operare independenta, via LAN / W-LAN sau cloud
✓ fixare usoara cu diferite sisteme de montare (VESA standard) si rafturi
✓ diferite aplicari pentru indoor si outdoor

Inchide
Filter & Sort
7 Articol

Tehnologia ecranelor mari in detaliu

Televizoarele cu ecran mare pentru punctele de vânzare încep cu o diagonală a ecranului de 32". Diagonala maximă a ecranului este aproape nelimitată prin combinarea mai multor monitoare. Ecranele pot fi amplasate ca versiuni independente sau ca monitoare încorporate în display-uri sau pereți. Vă putem furniza monitoare de marcă cu dimensiuni de la 32" la 85,6". În comparație cu ecranele convenționale, soluțiile noastre sunt concepute pentru operațiunile comerciale și utilizarea la punctul de vânzare. Cu ajutorul unui software gratuit de gestionare a conținutului, creați singur conținutul. Dispozitivele bazate pe Android au o memorie internă și un player media. Puteți reda conținutul prin USB și MicroSD sau îl puteți transfera prin WLAN și browser HTML5 în mediul de rețea.

Domenii de aplicare pentru ecranele mari

Domeniile de aplicare ale acestor display-uri sunt multiple. La târgurile comerciale și în zonele de intrare vă puteți prezenta compania cu un film de imagine. Pentru a face acest lucru, este suficient să fixați monitoarele pe perete cu ajutorul perforației VESA. În special în sectorul gastronomiei, puteți utiliza monitoarele ca meniuri digitale sau pentru afișarea ofertelor. La evenimente mari și în magazine, puteți conecta mai multe monitoare împreună pentru a forma un așa-numit perete video. Ecranele pot fi controlate individual sau pot fi utilizate împreună ca un televizor cu ecran mare.

Monitoare individuale încorporate de la producător

Aveți nevoie de consiliere sau doriți un monitor individual încorporat? Contactati-ne. Avem peste 30 de ani de experiență în promovarea vânzărilor.

Close menu
Inapoi sus