Multe companii caută noi modalități de a-și face publicitate pentru produsele lor. Cardurile de publicitate video oferă o opțiune populară în acest sens. Cardurile au o memorie internă și pot fi redate automat sau prin simpla apăsare a unui buton. Îmbunătățiți cardul promoțional cu o imprimare 4c pentru a crea un adevărat punct de atracție. Cardurile pot fi utilizate atât în sectorul B2B, cât și în sectorul B2C.
Inchide
Filter & Sort

Ce sunt cardurile video promotionale?

Cardurile video promotionale sunt un nou tip de publicitate care a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani. Acestea sunt carduri de mici dimensiuni care au un afișaj încorporat și pot reda un scurt videoclip. Acestea pot fi utilizate ca mijloc de publicitate pentru a promova produse sau servicii.

Afișajul încorporat generează un nivel ridicat de atenție. Spre deosebire de cardurile publicitare obișnuite, care de multe ori nu sunt citite și ajung la coșul de gunoi, cardurile publicitare video sunt în general vizualizate și păstrate.

Un alt avantaj este flexibilitatea. Videoclipul poate fi personalizat în funcție de grupul țintă și de produsul sau serviciul promovat. La cerere, acestea pot fi produse în diferite formate și dimensiuni.

Cardurile video promotionale ca si obiect promotional modern

Cardurile publicitare video au avantajul că pot nu numai să transmită un mesaj sau o ofertă, ci și să ofere o experiență vizuală deosebita.
Sie bieten eine visuelle Erfahrung, welche einfache Werbekarten nicht bieten können. Durch die Kombination von Bildern, Animationen und Musik ziehen sie die Aufmerksamkeit des Betrachters auf sich.
Eine Video Werbekarte kann eine emotionale Erfahrung bieten, die herkömmliche Werbekarten nicht bieten können. Durch die Verwendung von Musik und Bildern können sie eine emotionale Verbindung zu den Betrachtern herstellen.
Video Werbekarten bieten eine kreative Möglichkeit, ein Produkt oder eine Dienstleistung zu bewerben.
Eine Video Werbekarte kann einen höheren Wiedererkennungswert haben als eine herkömmliche Werbekarte. Mit der Verwendung von Musik, Animationen tragen sie dazu bei, dass sich die Betrachter an Sie erinnern.

Cum pot folosi companiile cardurile de publicitate video?

În lumea digitală de astăzi, este important ca firmele să găsească modalități inovatoare și creative de a ajunge la publicul lor țintă. O modalitate de a face acest lucru este prin utilizarea cardurilor publicitare video.

Publicitatea produselor: cardurile publicitare video sunt o modalitate excelentă de a face publicitate pentru produse. Puteți produce un scurt videoclip care să prezinte beneficiile produsului dvs. și îl puteți plasa pe un card publicitar video. Atunci când clienții deschid acest card, videoclipul va rula automat și vor putea vedea produsul în acțiune. Acest lucru sporește interesul clientului dumneavoastră pentru produs și, în cel mai bun caz, încurajează o achiziție.

Invitații: dacă planificați un eveniment, puteți folosi felicitări video pentru a trimite invitații. Solicitați producerea unui scurt videoclip care să prezinte cele mai importante momente ale evenimentului și plasați-l pe felicitarea video.

Ce avantaje oferă cardurile de publicitate video în comparație cu alte mijloace de publicitate?

În lumea de astăzi, în care internetul și rețelele de socializare dau tonul, felicitările promoționale nu mai sunt singura modalitate de a atrage atenția clienților. Cardurile promoționale sunt încă o parte importantă a oricărei campanii de marketing. Cu toate acestea, în ultimii ani, un nou mediu publicitar s-a impus pe piață și devine din ce în ce mai popular: cardul publicitar video. Dar ce avantaje oferă acestea în comparație cu alte mijloace publicitare?

Impactul vizual: cardurile publicitare video au avantajul de a avea atât un impact vizual, cât și unul acustic. Spre deosebire de cardurile publicitare convenționale, acestea utilizează imagini video și sunet pentru a atrage atenția. Prin urmare, ele atrag clienții dvs. mult mai eficient.

Capacitate de atenție mai mare: clienții sunt mai predispuși să urmărească un videoclip decât să citească un text. Folosiți această oportunitate utilizand un card publicitar video.
Close menu
Inapoi sus