Cu ajutorul panourilor publicitare digitale, puteți face publicitate interactivă în interior și în exterior. Datorită sistemelor integrate de gestionare a conținutului, panourile sunt ușor de utilizat cu videoclipuri, imagini sau grafice. Conținutul dvs. este afișat pe panouri de inalta calitate și atrage atenția asupra produselor și companiei dvs. 24 de ore din 24. Descoperiți mediile noastre de publicitate prin afișaj digital pentru a vă promova compania în mod digital.


 
Inchide
Filter & Sort
10 Articol

Panouri publicitare digitale: atentie sporita pentru compania dumneavoastra


Cu un panou publicitar digital, aveți mână liberă în ceea ce privește proiectarea publicității. Panoul suportă diferite formate de fișiere și permite astfel o utilizare versatilă. În acest fel, invitați persoanele interesate să zăbovească și să vă vizualizeze informațiile pentru mai mult timp. Acest efect publicitar maxim poate fi folosit pentru diverse campanii.

Un astfel de produs de semnalizare digitală nu este doar versatil, ci și afișează conținutul dvs. 24 de ore din 24. În plus, display-ul asigură o vizibilitate optimă a conținutului și pe timp de noapte sau la lăsarea întunericului. Acest lucru vă permite să ajungeți la un număr suplimentar de potențiali clienți cu mesajul dvs.

Nu numai efectul publicitar este sporit. De asemenea, nu există limite în ceea ce privește intervalul de timp zilnic. În plus, coloanele digitale pot fi integrate într-o varietate de medii. Ele pot fi instalate continuu în vitrinele magazinelor sau pot fi plasate la târguri comerciale. Alegeți modelul potrivit cu diagonala ecranului de care aveți nevoie.
Digitaler Werbeaufsteller mit Preisen für Getränke und Essen

Încărcare ușoară a conținutului multimedia


Pe lângă avantajele descrise mai sus, beneficiați de un grad ridicat de flexibilitate în ceea ce privește proiectarea publicității dumneavoastră. Aveți deja videoclipuri promoționale sau prezentări de diapozitive pentru produsele și serviciile dumneavoastră? Pur și simplu încărcați-le pe un stick USB sau pe un card SD. Pur și simplu conectați-le la display și sunteți gata să vă faceți publicitate.

În plus față de USB, unele coloane au și conectivitate HDMI și RJ 45. Majoritatea coloanelor publicitare digitale sunt, de asemenea, compatibile cu LAN sau WiFi. Puteți transfera conținutul prin intermediul acestor interfețe. Afișajele integrate permit o punere în funcțiune simplă prin "Plug & Play".
Creați grafice, clipuri video sau prezentări de diapozitive în formatul de ecran al panourilor publicitare. Afișați programul actual în zona saunei dvs. În același timp, puteți face publicitate la fiecare câteva minute pentru masajele dvs. cu un videoclip atractiv. De asemenea, puteți utiliza coloana pentru a atrage atenția asupra unor instrucțiuni sau măsuri de precauție în scurt timp.

Cu ajutorul șabloanelor create anterior, fiecare angajat poate adăuga conținut nou în display în cel mai scurt timp. Acest lucru vă permite să reacționați în orice moment la numărul de vizitatori și la evenimente.
 

Panouri publicitare digitale: ideale pentru multe domenii

Panourile publicitare digitale pot fi găsite la târguri comerciale, în muzee, în cafenele, holuri, săli de vânzări și în multe alte zone. Acestea asigură o comunicare clară și atrăgătoare cu vizitatorii, clienții sau părțile interesate. De asemenea, acestea sunt utilizate în scopuri publicitare clasice sau pentru transmiterea de informații. Datorită funcției plug & play, panoul poate fi transformat și el în cel mai scurt timp.

Un astfel de disply poate fi parte a  materialelor de marketing la PoS sau parte echipamentul targului comercial. Puteți utiliza panourile pentru a transmite informații pe ambele părți sau le puteți combina pentru a crea un spațiu publicitar mare. Panourile portabile pot fi deplasate rapid cu ajutorul roților integrate. Acest lucru garantează că publicitatea dvs. este întotdeauna la locul potrivit.

În general, display-urile noastre publicitare au un design subțire și atemporal. Acestea sunt disponibile cu o carcasă neagră sau albă. Carcasa elegantă asigură faptul că conținutul dvs. publicitar este în centrul atenției în rezoluția respectivă. Panoul publicitar digital este un adevărat punct de atracție, indiferent de locul în care este utilizat.
 

Afișaje digitale pentru programul, ofertele sau site-ul dumneavoastra

Vă puteți face publicitate când și cum doriți pe ecranele panourilor publicitare. Produsele de afișaj digital pot prezenta oferte, programe zilnice sau chiar site-ul dumneavoastra. Este posibil să redați pe display-uri videoclipuri cu produse, videoclipuri explicative sau tutoriale.

Și dacă nu doriți să folosiți panoul direct pentru produsele și serviciile dvs. Nu este nicio problemă! Pe display pot fi redate imagini liniștitoare din natură sau videoclipuri cu muzică relaxantă. Acest lucru vă permite să creați o atmosferă plăcută în sălile de așteptare sau în sălile de ședință.
Digitale Werbetafel mit Kaffeewerbung im Innenbereich
digitale Werbestele mit USB, VGA, Rj45 und HDMI Konnektivität
Prin utilizarea unui panou publicitar digital, nu există practic nicio limită pentru imaginația dumneavoastră. Noul conținut publicitar poate fi prezentat rapid și în formă multimedia pe panoul publicitar. Folosiți acum efectul eficient al panourilor publicitare digitale pentru compania dumneavoastră. Treceți la promovarea multimedia a produselor și serviciilor dumneavoastră.
 

Panouri publicitare digitale vs. panouri cu LED

Nu numai panourile publicitare digitale, ci și panourile publicitare cu LED-uri se bucură de o vizibilitate ridicată. Amplasate la punctul de vânzare, acestea atrag atenția oamenilor de la distanță asupra mesajelor și anunțurilor dumneavoastră. Iluminarea optimă vă face adesea să ieșiți în evidență din mulțime. Și vă poate asigura că publicitatea dvs. iese în evidență față de concurență.

Un panou publicitar cu LED-uri este o coloană iluminată care este dotată cu bannere sau inserții. Mijloacele publicitare pot fi utilizate și pe termen lung, deoarece pot fi dotate cu bannere publicitare noi de fiecare dată. În cele din urmă, motivul dvs. este afișat pe una sau pe ambele fețe ale stelei cu LED-uri cu o luminozitate optimă.

În comparație cu panoul publicitar cu LED-uri, display-ul publicitar digital oferă opțiuni suplimentare și un efect publicitar sporit. Aceasta nu numai că asigură o prezentare perfectă a conținutului dvs. Pe lângă grafică, pe display pot fi afișate și videoclipuri sau imagini în mișcare. Publicitatea poate fi multimedia și poate include chiar și sunet.

Acest lucru vă oferă șansa de a vă adresa potențialilor clienți prin intermediul mai multor canale senzoriale. Optați pentru un panou de afișaj digital multimedia. Descoperiți acum panourile noastre publicitare digitale pentru interior sau exterior.
Digitaler Prospektständer im Sanitärfachhandel
Digitale Werbestele eingesetzt im Autohaus

Contactati-ne:

Close menu
Inapoi sus