Cu ajutorul ecranelor digitale pentru vitrine din gama noastră, puteți maximiza potențialul vitrinelor dumneavoastră ca spațiu publicitar.
Inchide
Filter & Sort
8 Articol

Ecrane pentru vitrinele magazinelor: publicitate digitală în fața magazinului dvs.

Spre deosebire de publicitatea clasică, publicitatea digitală în vitrinele magazinelor vă oferă numeroase opțiuni suplimentare. Aici pot fi prezentate videoclipuri, prezentări de diapozitive, texte animate și alte elemente pentru a promova vânzările. Pe scurt, vă puteți adresa grupului țintă cu o varietate de formate de fișiere și chiar le puteți personaliza în scurt timp.

Monitoare digitale in vitrine

Acest tip de publicitate poate fi folosit pentru toate sectoarele de activitate. Vă cunoașteți grupul țintă? Perfect, acum vă puteți adresa acestora cu diferite formate de fișiere. Creați videoclipuri explicative sau prezentări atractive.

Prezentați-le non-stop cu ajutorul ecranelor. Datorită luminozității speciale, publicitatea dvs. rămâne vizibilă chiar și noaptea și în zilele întunecate. Acest lucru vă oferă avantajul că reclama este vizibilă mai mult timp și, prin urmare, atrage mai mulți trecători. Alegeți formatul de ecran potrivit pentru prezentarea dvs. în vitrina magazinului.

Datorită conținutului alternativ, nu vă puteți adresa doar unei majorități de persoane. Imaginile luminoase și în mișcare asigură, de asemenea, o atenție sporită și mai multe priviri curioase. Ele îi determină pe oameni să se oprească și să se uite mai atent la compania dvs. și la serviciile sale.

Ecrane pentru vitrine "High Brightness"

✓ vizibilitate optimă în toate condițiile de lumină,
    chiar și în lumina directă a soarelui
✓ senzor de lumină ambientală pentru o luminozitate bazată pe necesități
    controlul luminozității
✓ utilizare fiabilă 24/7 fără efect de blackout
✓ player media încorporat bazat pe Android
✓ posibilități de aplicații flexibile
 

Ecrane pentru vitrine cu luminozitate ridicată

În gama noastră veți găsi monitoare de vitrină în diferite formate. Puteți alege între diferite dimensiuni de ecran, niveluri de luminozitate și suporturi. 

Instalarea simplă a monitorului permite ca display-ul să fie utilizat imediat în vitrina magazinului. După ce ați primit ecranul de la noi, nu trebuie decât să îl amplasați la locul de instalare. Instrucțiunile vă vor ghida rapid prin procesul de instalare. Puteți apoi să afișați conținutul pe monitor în diferite moduri, în funcție de model.

De obicei, aici puteți alege între mai multe opțiuni. Acestea sunt furnizate prin USB sau HDMI, WLAN, uneori prin intermediul unei aplicații sau cu ajutorul unui player media încorporat. Și în acest caz, publicitatea digitală pentru vitrine vă oferă posibilitatea de a alege. Veți observa că utilizarea flexibilă a afișajelor se extinde la conținut, amplasare și manipulare.

Faceți publicitate digitală prin intermediul vitrinei

Publicitatea digitală în vitrina magazinului nu este doar flexibilă, ci și convenabilă și, mai ales, flexibila. Prin echiparea digitală a vitrinei cu monitoare și ecrane, tot ce trebuie să faceți este să planificați conținutul. Formatele de fișiere pot fi create sau editate cu ușurință în birou sau în back office. Noul conținut sau ajustările curente pot fi redate imediat pe ecran.

Acest lucru înseamnă că vă puteți adapta publicitatea la noi subiecte sau oferte în orice moment. Poate fi vorba de informații pe termen scurt sau de modificări ale orelor de funcționare. Acestea pot fi apoi transmise direct. De asemenea, se pot realiza campanii sezoniere fără redecorări majore.

În concluzie, publicitatea digitală pentru vitrinele magazinelor adăpostește un mare potențial de utilizare în promovarea vânzărilor dumneavoastră. Lăsați-ne să vă consiliem cu privire la viitoarea dumneavoastră vitrină digitală.
Close menu
Inapoi sus