Cu ajutorul ecranelor PoS, aveti posibilitatea de a furniza informatii in mod digital , de inaltă calitate si eficiente. Afisajele publicitare digitale se bucură de un nivel deosebit de ridicat de atentie din partea trecătorilor.
Inchide
Filter & Sort
10 Articol

Ideal pentru utilizarea la PoS

Conținutul poate fi redat rapid și este afișat în cel mai scurt timp posibil. Acest lucru vă permite să rămâneți spontan și modern în promovarea vânzărilor la punctul de vânzare. Un ecran poziționat eficient vă permite să utilizați la maximum opțiunile de transfer de informații și publicitate.

La punctul de vânzare, este important să găsiți mediul potrivit pentru a face publicitate și a informa într-un mod expresiv. În comparație cu mediile analogice, cum ar fi ramele de afișe, mediile publicitare digitale se bucură de un nivel de atenție deosebit de ridicat. Conținutul este reprodus de ecranul respectiv la cea mai bună calitate și cu o luminozitate optimă. Acest lucru asigură o prezență publicitară perfectă.

Dar cum puteți obține imagini, videoclipuri și grafice pe afișajul digital? Fișierele în diferite formate pot fi gestionate pe USB, intrare HDMI, micro USB și alte medii de stocare. De îndată ce conținutul este stocat pe suportul de stocare, acesta trebuie conectat la intrarea de pe afișajul digital signage.

Fișierele pot fi apoi redate direct. Transferul simplu și rapid al conținutului este ceea ce face ecranele PoS atât de atractive. În acest fel, vă puteți adapta publicitatea la o anumită situație sau puteți transmite informații în momente dorite.

Nu aveți timp să creați conținut digital atractiv în situația actuală? Pe site-ul nostru puteți descărca gratuit diverse clipuri video și grafice pe diferite teme.
 

Publicitate digitala pe ecranul potrivit

Display-urile digitale pot fi folosite oriunde pentru a utiliza pe deplin potențialul publicitar. Ecrane de diferite dimensiuni pot fi amplasate în diverse locații din magazine, zone de recepție, birouri sau instituții de învățământ. Există modele pentru instalarea pe termen lung într-un singur loc sau, de asemenea, modele mobile. 
Monitoarele PoS mobile permit schimbarea rapidă a locației pentru publicitatea digitală. Aceste monitoare mobile sunt denumite, de obicei, people stoppere digitale pentru clienți. Acestea sunt ușor de mutat datorită unei funcții de pliere sau pur și simplu prin utilizarea roților.

Ecranele pentru vitrinele magazinelor sunt mai dificil de poziționat, dar extrem de eficiente. Ecranele PoS pot fi suspendate de tavan în vitrine, magazine sau birouri.
Mobiler POS Bildschirm mit Rollen
Treceți acum de la analog la digital. Cu ajutorul diferitelor ecrane publicitare pentru punctul dumneavoastră de vânzare, puteți atrage și mai mulți clienți. Monitoarele vă ajută să oferiți informații și mai eficiente despre anumite situații. În același timp, publicitatea poate fi difuzată și mai eficient în diverse formate de fișiere.

Alegeți acum articolul potrivit pentru punctul dumneavoastră de vânzare și beneficiați de promovarea digitală a vânzărilor în afacerea dumneavoastră. 
Close menu
Inapoi sus