Avantajele dintr-o privire

 • prezentare profesionala si exclusiva a produselor tale
 • atrage cu siguranta atentia clientilor
 • profile disponibile in mai multe culori
 • posibilitate de a realiza productii customizate
 • gama larga de recipienti pentru marfa si accesorii

Puteți personaliza și utiliza afișajul în funcție de nevoile dvs. utilizând un display de masă FlexiSlot®. O gamă extinsă de accesorii vă permite să personalizați afișajul exact în funcție de produsul dumneavoastră.
Inchide
Filter & Sort
7 Articol

Capteaza atentia dintr-o privire

Standurile de masă sau de tejghea sunt de obicei amplasate pe mese și tejghele de diferite tipuri. Acestea sunt instrumente perfecte pentru promovarea vânzărilor la punctul de vânzare. Display-urile sunt astfel pozitionate la o inaltime optimă de vizualizare. Prin urmare, afișajele de masă de toate tipurile se bucură de un nivel ridicat de notorietate în rândul clienților și vizitatorilor.

Cu un afișaj atractiv la punctul de vânzare/cumpărare, aveți posibilitatea de a atrage atenția asupra ofertelor speciale. Afișajul vă permite să prezentați produsele sau să faceți publicitate pentru articole suplimentare. De asemenea, eventualii timpi de așteptare determină clientul să priveasca mai atent la produsele expuse.

Cu un aspect atragator al tejghelei puteți atrage atenția clienților și vizitatorilor asupra diferitelor aspecte. Acesta oferă posibilitatea de a evidenția promoții și oferte speciale. În plus, afișajul poate fi folosit pentru a transmite informații suplimentare despre produs sau despre compania dvs. În mod tradițional, display-ul de tejghea poate servi ca zonă de prezentare pentru produse mai mici sau vouchere.

Atractiv pentru clienti

Personalizare individuala

Prezentare de inalta calitate

Cresterea vizibilitatii prin display-uri cu expunere pe masa

Prezentarea mărfii are o influență directă asupra cresterii vânzărilor, în timp ce afișarea pe masă cu informații tinde să deschidă conversații. Un afișaj de marfă pe tejghea invită clienții să ia decizii de cumpărare ulterioare și, astfel, influențează direct succesul. Pe de altă parte, display-urile cu informații au un efect indirect.

Prin utilizarea afișajelor informative pentru masă și tejghea, puteți trezi interesul pentru un anumit produs. Afișajul servește ca punct de legătură pentru conversații personale. Prin echiparea display-ului de tejghea cu informații exclusive despre produse, acesta poate deveni parte integrantă a conversatiei dumneavoastră. Acesta nu numai că oferă varietate și claritate, dar promovează interesul și înțelegerea produsului dumneavoastră.

Experimentați beneficiile promoționale ale display-urilor de tejghea sub orice formă. Prin poziționarea lor pe o masă sau pe o tejghea, acestea sunt plasate strategic în raza vizuală a clientului. Afișajul captează instantaneu atenția și stârnește în mod eficient interesul clienților. Profitați de puterea captivantă a display-urilor de masă pentru a vă atinge obiectivele.
Dreieckiges Tischdisplay aus Lamellenwand für Snack-Hersteller

Produse customizate

 • branding în comerțul local
 • recunoaștere a companiei și a produselor dvs.
 • utilizare flexibilă a afișajului prin alegerea diferitelor accesorii
 • designul atractiv creste percepția clienților
 • ideal pentru promovarea produselor sau mărcilor noi
 • poate fi reproiectat din nou și din nou datorită atașării ușoare a accesoriilor
 • afișaje "Made in Germany" - direct de la producător

(Imagine: Nutisal: o marca a Cloetta Group)

Avantajele unui display de masa de tip slatwall

Pentru a oferi întotdeauna varietate în domeniul prezentării produselor, flexibilitatea peretelui slatwall este de mare importanță. Prin simpla atașare a suporturilor de marfă și a accesoriilor, afișajul poate fi adaptat rapid la noi nevoi. Acest lucru vă permite să atrageți atenția clienților dumneavoastră cu modele în continuă schimbare.

Accesoriile și suporturile de marfă sunt agățate în profilele peretelui slatwall. Ancorarea fermă a profilelor și accesoriile personalizate asigură un nivel ridicat de stabilitate. De exemplu, puteți agăța produse cu benzi pe cârlige, în timp ce suporturile pentru broșuri sunt ideale pentru pliante.

În ceea ce privește schema de culori a display-ului de tejghea, aveți o gamă largă de opțiuni. Pe lângă cele zece culori standard, oferim, de asemenea, display-uri personalizate în toate culorile RAL. Există, de asemenea, opțiunea de a vă imprima afișajul.

În calitate de producător de display-uri de masă, suntem bucuroși să producem modele personalizate pentru dumneavoastră.

Astfel, un afișaj de masă realizat din panouri de tablă poate fi perfect adaptat la designul corporativ al companiei dumneavoastră. În plus față de o culoare care poate fi aleasă în mod liber, inscripționarea sau un header îngust asigură că afișajul dvs. este asociat imediat cu marca dvs. și că sunteti remarcat de clienti.

Datorită gamei largi de accesorii, articolele dvs. pot fi prezentate exact așa cum trebuie. În comparație cu afișajele de podea, în cazul afișajelor de masă trebuie, desigur, să se țină cont de dimensiunea și greutatea accesoriilor. De asemenea, aveți libertatea de a alege ce suporturi de marfă doriți să atașați la display-ul dumneavoastră. Odată ce accesoriile dorite au fost selectate, acestea pot fi pur și simplu plasate în canelurile profilului. Prin simpla agățare a acestora, display-ul poate fi rearanjat în orice moment și fără mari eforturi.

Descoperiți posibilitățile de personalizare a display-urilor de masă slatwall pentru brandingul dumneavoastră. În comparație cu alte display-uri de tejghea, aceste modele vă oferă o gamă largă de opțiuni de design. Ne-ar face plăcere să vă ajutăm să concepeți un display de masă unic pentru marca dumneavoastră!

Contactati-ne:

Close menu
Inapoi sus